Φιλοξενία αδέσποτου!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Μετά απο αρκετή σκέψη αποφάσησα να φιλοξενήσω κάποιο αδεσποτάκι προσωρινά μέχρι να βρει ένα καλο σπίτι ! Το ερώτημά μου λοιπόν είναι αν θα πρέπει να περιμένω να ενηλικιωθεί το κουτάβι μου.. ή δεν παίζει κάποιο ρόλο η ηλικά του ?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καταρχάς ένα τεράστιο μπράβο για την ευαισθησία σου. :) Πόσο μικρό είναι το μωράκι ; Μήπως να έκανες μία ερώτηση στον κτηνίατρο ;

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
νομίζω δεν χρειάζεται μπράβο ! πιστεύω πως το κάθε σκυλάκι πρέπει να έχει την ευκαιρία για λίγη αγάπη :) το μωράκι κοντεύει 7 μηνών !!

Και βέβαια θα ρωτήσω την κτηνίατρο ! απλά είπα να παρω κ απο εδω μια γνώμη :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Θα μάθουν μαζί, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δυο αρσενικά νομιζω δεν κανουν παρέα, αλλα θηλυκά ή ένα και ένα γιατι όχι; Βασει των δικών μου σου το λεω. ;)

Να εισαι καλά και με το καλο να ερθει το μωρό! :):)
Εχεις φωτο του;:)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γιατί δεν φιλοξενείς κουταβάκι μέχρι να μεγαλώσει και το δικό σου ; Αν είναι εμβολιασμένο και υγιές θα κάνουν τρελή παρέα τα μικρούλια, χωρίς πρόβλημα. Ίσως έχεις όμως θέμα μέχρι να μάθεις τον τυχερό φιλοξενούμενο να μην λερώνει μέσα.
Επιμένω ότι το μπράβο χρειάζεται, και σου αξίζουν συγχαρητήρια ! :):):)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
7 μηνων ειναι το δικό σου? Αν ναι μη δισταζεις, ειτε αρσενικο ειτε θηλυκό φιλοξενήσεις θα πανε μια χαρα! Τα περισσοτερα σκυλια στα καταφύγια ειναι αριστα κοινωνικοποιημένα. Και του δρόμου επισης...

Ο δικος μου ειναι 24 μηνων... απο 3 μηνών δε θυμάμαι να εχει μείνει μονος του χωρις φιλοξενούμενο πάνω απο ένα τριμηνο:rolleyes::D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συμφωνώ με την Αμαλία. Απλά να κοιτάξεις να ταιριάζει λίγο στα ωράρια σου και τις συνήθειες σου.... Επίσης αν ειναι να φιλοξενήσεις κάποιο καταφυγίου, τσέκαρε μέχρι που φτάνουν τα όρια σου (πχ πόσο "δυσκολος" είναι ο σκύλος,κι αν μπορείς να ανταπεξέλθεις, ωστε να μην τον στείλεις πακέτο πίσω). :)

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
7 μηνών είναι το δικό μου !! επίσεις δεν έχω κάποιο σταθερό πρόγραμμα γιατι είμαι φοιτήτρια και οι ώρες των μαθημάτων είναι διαφορετικές κάθε μέρα ... πάντως πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση θα πάω να συζητήσω με τους υπεύθυνους του καταφυγίου ώστε να μου πουνε εκείνοι πιο σκυλάκι θα είναι το καταλληλότερο για μένα και φυσικά αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και εγώ στις απαιτήσεις του δεύτερου σκύλου !

και για το θέμα του λερώματος επίσεις δεν έχω πρόβλημα :) κ ο δικός μου ακόμη δεν έχει τελειοποιήσει την τουαλέτα...