Φιλοζωική κλέβει σκύλο από κυνοκομείο

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Η Καραμέλα είναι μικρό σεττερ , που ζούσε από κουτάβι και για 4 χρόνια στα κτελ της Χαλκίδας μεταφέρθηκε στο κυνοκομείο της Χαλκίδας όπου στειρώθηκε, και θα παραμενε εκεί για ένα μηνά για να κανει θεραπεια για την ερλιχεια που ειχε.

Την τεταρτη 22/6 θα εφευγε απο το κυνοκομειο.
Το σαββατο και χωρις να ξερει απολυτως τιποτα η κτηνιατρος του κυνοκομειου, η οποια ειναι υπευθυνη για αυτα τα σκυλια.
το σκυλι μεταφερθηκε απο ατομα του δημου
στο καταφυγειο της φιλοζωικης Χαλκιδας
Ο λογος αγνωστος .
Μαθαινουμε σημερα οτι το σκυλι υιοθετηθηκε μεσω
Της φιλοζωικης Χαλκιδας και βρισκεται στην Αιγινα…

Μια φιλοζωικη που εχει τοσα σκυλια δικα της αποφασιζει να παρει ενα σκυλι απο ενα κυνοκομειο ,το οποιο σκυλι εχει βρει σπιτι ,και μεσα σε μια μερα του βρισκει
αλλο σπιτι.

Aναρωτιεμαι μπορει τουλαχιστον η φιλοζωικη Χαλκιδας να ενημερωσει την κυρια που θα υιοθετουσε την Καραμελα και που με τοσο λαχταρα την περιμενε, που ειναι τωρα και γιατι το σκυλι της??????

Αξιζει να σημειωθει οτι η Καραμελα δεν υιοθετηθηκε
αυτην την εβδομαδα γιατι η κτηνιατρος του κυνοκομειου ηταν σε αδεια , και βαση διαδικασιων για να φυγει σκυλι απο το κυνοκομειο πρεπει να υπογραψει η κτηνιατρος.

Μπορειτε να διαβασετε εδω τι εγινε
http://www.facebook.com/photo.php?f...17287548.71350.100000568555778&type=1&theater

http://karameladokos.blogspot.com/
Τα συμπερασματα δικα σας.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Καλά οι περισσότερες φιλοζωικές είναι μόνο για να μαζεύουν λεφτά...και να δουλεύουν κόσμο...Με τη δικαιολογία της φιλοζωίας κάνουν οτι γουστάρουν...

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Aς μην το γενικευσουμε, μιλαμε για την συγκεκριμενη φιλοζωικη τωρα.
ειναι απιστευτα αυτα που λενε , και για οσους δεν εχουν fb , εχω βαλει ολη την συνομιλια εδω
http://karameladokos.blogspot.com/
Aυτο που εχει σημασια τωρα ειναι μας επιστρεψουν το σκυλι
αλλα και να μαθουν ολοι τα χαλια τους

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έγιναν όλα αυτά??:eek::confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εμένα μου χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι και ο τίτλος και το θέμα. Φιλοζωικές ομάδες να τρώγονται. Οχι ότι δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες. Απλώς προτιμώ να μην τα ακούω και να μην τα βλέπω δημοσιευμένα.
Δεν έχω facebook και δεν θέλω να έχω. Και προφανώς εδώ, θα αρχίσουμε τώρα να αναλύουμε διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια, σαν να είμαστε μπροστά στα γεγονότα, όπως κάνουμε κάθε φορά,τα της μίας πλευράς. Για να βγάλουμε τι συμπέρασμα; :rolleyes:

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
το εβαλα εδω για να ενημερωθει ο κοσμος γιατο τι γινεται
δεν ζητησα κανενα σχολιο
εχουμε ηδη κινηθει νομικα εναντιων τους

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601