Φιλοζωική Τήνου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ειμαι διακοπες στη τηνο και επειδη με βλεπω να γυριζω σπιτι με σουβενιρ τριτο σκυλο , χωρισμενη και χωρις τον ελβις που θα τον παρει ο αντρας μου οπως με απειλει, υπαρχει φιλοζωικη στη τηνο; Μπορει καποιος να με βοηθησει με το τηλεφωνο αν υπαρχει; Βρηκαμε ημιαιμο σετερ πολυ φοβισμενο αρχικα αλλα πολυ φιλικη σχεδον αμεσως που φοραει ενα τεραστιο για το λαιμο της καφε δερματινο κολλαρο με καρφια και ητεν πολυ πεινασμενη και διψασμενη. Οτι ξερετε που μπορει να βοηθησει με φιλοζωικες εδω εννοω θα ηταν πολυ χρησιμο, ευχαριστω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Λοιπον σοφακι χιλια ευχαριστω, στο μεταξυ τα βρηκα κι εγω, το κινητο μονο ισχυει, μου απαντησε ενας κυριος και μου ειπε οτι θα με ξαναπαρει, αν μπορω να την ταιζω οσο θα μεινω εδω και οτι κατι θα κανει , για να δουμε θα με ξαναπαρει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ο κυριος παναγιωτης τελικα πηρε τλφ και λιγη ωρα μετα του πηγαμε την σετερινα. Ειμαι γεματη με αναμικτα συναισθηματα γιατι οταν ειδαμε πως ζει αναρωτηθηκαμε ποιος τελικα χρειαζοταν βοηθεια, ο σκυλος η εκεινος. Εχει 12 σκυλια και πολλες γατες και μου εκανε εντυπωση πως παρολο που δεν εχει βοηθεια απο κανεναν και ζει με μια συνταξη ειχε τον χωρο των σκυλων πεντακαθαρο και τα σκυλια σε τοσο καλη κατασταση αν και οι εγκαταστασεις ηταν μακρια απο ιδανικες.
Αναλαβαμε τα εξοδα της μικρης σκυλιτσας και την αλλη βδομαδα θα του παμε και τροφες και θα προσπαθησω να τις βρω ενα σπιτι στην αθηνα ισως .
Ο σκυλος ηταν κακοποιημενος γιατι σε αποτομες κινησεις μας αντιδρουσε με φοβο. Κι ετσι δεν ξερω αν πρεπει να προσπαθησω να βρω σε ποιον ανηκει αφου δεν ξερω αν καταφερε να αποδρασει η αν την παρατησε καποιος κυνηγος επειδη δεν ηταν καλη στο κυνηγι.
Θα εμβολιαστει, στειρωθει και αποπαρασιτωθει και θα βαλω συντομα φωτο της.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Να προσθεσω απο οτι καταλαβα το ολο εγχειρημα ( δεν το ονομαζω φιλοζωικη γιατι δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο στη τηνο ) στο οποιο ηταν αναμιγμενος και ο κος παναγιωτης κατερευσε προφανως, εχει μεινει ολομοναχος να προσπαθει να περιθαλψει οσο πιο πολλα σκυλια μπορει, η κτηνιατρος τον βοηθαει αλλα μεχρι ενα οριο και ο δημος τον εχει εγκαταλειψει εντελως απαντωντας του οτι δεν εχει κονδυλια για τον σκοπο αυτο γιατι υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες.
Αυτο που με εξεπληξε επισης ειναι οτι οταν του ειπα οτι τον σκυλο δεν μπορω να τον βαλω στο κηπο γιατι δεν θελει ο ξενοδοχος μου ειπε τοτε φερτο τωρα αν μπορεις να το πιασεις γιατι μπορει να χαθει στο μεταξυ, δλδ δεν αρνηθηκε ουτε μια στιγμη να το παρει παρολο που δεν του ειχα πει ακομη οτι θα αναλαβουμε τα εξοδα της.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αναρωτιέμαι η Τήνος δεν είναι μακριά και φαντάζομαι υπάρχουν κι εκεί φιλόζωοι, δε μπορούμε εμείς με κάποιο τρόπο (ίσως μέσω αφισών και του φόρουμ) να βοηθήσουμε ώστε να στηθεί ξανά το σωματείο της Τήνου; Κι ίσως με βοήθεια όπως μπορεί ο καθένας, σαν έρανο ένα πράγμα, ξέρω εγώ λεφτά ή τροφές. Κι ίσως να υποστηριχτεί κι από κάποια άλλη μεγαλύτερη φιλοζωική.

Εκτός κι αν υπάρχει κάτι πιο οργανωμένο στη Μύκονο (με το καράβι ήταν ένα τέταρτο παλιότερα).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ακομα και να υπαρχει κατι πιο οργανωμενο και αυτος ο ανθρωπος εχει αναγκη απο βοηθεια. Δεν ειναι συλλεκτης ζωων ειναι ενας πολυ μορφωμενος ανθρωπος που οταν ενας ενας εγκατελείπαν τη προσπαθεια ηταν ο μονος που ανελαβε ευθυνες.
Δεν εχει ουτε καν μεταφορικο μεσο εχει στειρωσει οσα μπορουσε και τα εχει χωρισμενα ετσι ωστε να μην ζευγαρωνουν τα αστειρωτα. Ηταν εντυπωσιακο οτι παρολη την ελλειψη των εγκαταστασεων τα ζωα ηταν πεντακαθαρα και δεν ερχοταν η παραμικρη μυρωδια απο συγκεμτρωμενα ζωα. Επισης μου εκανε εντυπωση που οταν του ειπα να τον βοηθησω οικονομικα μου ειπε να του στελνω την τροφη της και θα μου εστελνε τις αποδειξεις και οταν του αφησαμε χρηματα μας ειπε μα αυτα ειναι πολλα δεν θα μου στοιχισουν τοσο ο εμβολιασμος της και οι αποπαρασιτωσεις.
Του ζητησα να μου στεολει φωτος και πληροφοριες για τον χαρακτηρα τους μηπως υιοθετηθουν καποια.
Βεβαια αυτο που χρειαζεται επισης πολυ χωρις να το πει αλλα ηταν φανερο ειναι ενας ακομη ανθρωπος με μεταφορικο μεσο να τον βοηθησει αλλα ακομη και αυτοι που του αφησαν σκυλια και υποσχεσεις ουτε καν τροφες δεν του πηγαν αργοτερα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν