Φθηνότερα τα ευρωπαϊκά εκτροφεία;

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν από ΕΔΩ.

admin

...............................................................................................................................................................................

Έχετε απόλυτο δίκιο να λέτε ότι τα 1000 euros είναι πάρα πολλά όταν στα καλύτερα εκτροφεία του Βελγίου που τυχαίνει να γνωρίζω από κοντά η τιμη δεν ξεπερνά το 500 euro. Πιο φτηνά σου στοιχίζει να πας να το πάρεις από εκεί.

΄Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει για ποιο λόγο τα εδώ εκτροφεία έχουν υπερδιπλάσιες τιμές από σοβαρότατα εκτροφεία του Βελγίου με μακρά παράδοση σε King Charles;

400-600EUROS το πολύ δηλαδη όσο τα έχουν τα σοβαρά δυτικοευρωπαϊκα εκτροφεία

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αυτό που λες αποκλείεται διότι έχω ακούσει διαφορετικές τιμές. Επίσης ένα μέλος εδώ, αν θυμάμαι καλά, ζει στο Βέλγιο, είναι σοβαρό, εκτρέφει σκύλους και δεν τα πουλάει τόσο φτηνά. Ούτε φυσικά στην Αμερική πουλάνε οι καλοί εκτροφείς τόσο φτηνά τα κουτάβια αν και οι τιμές κυμαίνονται. Σε ποια συγκεκριμένα εκτροφεία αναφέρεσαι?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το κόστος εκτροφικού σκύλου καθορίζεται από πολλούς παράγοντες.
Δεν σημαίνει ότι ένας ακριβός σκύλος είναι κ καλής εκτροφής ντε και καλά.

Αν τα εκτροφεία στα οποία αναφέρεσαι,
θεωρείς με την δικιά σου κρίση ότι σε καλύπτουν 100%, ή έστω σε καλύπτουν αρκετά ώστε να τα εμπιστευτείς τότε απευθύνεσαι σε εκείνα.

Βέβαια θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις ποια είναι αυτά τα εκτροφεία ώστε να γίνει μια συζήτηση περί αυτού.
Αρκεί πιστεύω να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις προυποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένας σωστός εκτροφέας και τα σκυλιά του,
και εκεί να δίνουμε βάση, όχι στην τιμή.

Εξάλλου ο καθένας κοστολογεί με δικά του κριτήρια,
κάποιος μπορεί να μην θέλει να μπει μέσα (και γιατί να το κάνει; ) κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για την διαιώνιση της φυλής του κ.ο.κ.

Παρεπιπτόντως,
καλώς ήρθες :)

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Μια από τις πολλές διευθύνσεις είναι η ακόλουθη. μΙΑ http://www.puppies.be/honden/cavalier-king-charles-spaniel?gclid=CISqk46xuaYCFcIj3wodLBjZHA

Γράφεις "αρκεί να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τις προυποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένας σωστός εκτροφέας και τα σκυλιά του,
και εκεί να δίνουμε βάση" Από ποy κι' ως που για τους εδώ εκτροφείς των 1000 euros είμαστε σίγουροι και για τους Ούγρους πόσο μάλλον τους Βέλγους όχι;
Από που κι' ως που δεν έχει σημασία η τιμή αλλά μόνον η ποιότητα;Τι είναι αυτό νέα οικονομική θεωρία;

Γράφεις επίσης "Εξάλλου ο καθένας κοστολογεί με δικά του κριτήρια,
κάποιος μπορεί να μην θέλει να μπει μέσα (και γιατί να το κάνει; ) " Δηλαδή θεωρείς ότι όποιος πουλάει κάτω από 1000 όπως όλη η Ευρώπη μπαίνει μέσα; Πρόκειται για επιχείρημα για αφελείς.
Τέλος Για πες μου και συ κανένα ξένο ευρωπαϊκό site που ζητάνε 1000euros για ένα King charles
La

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δεν είναι εκτροφέας αυτός, αγαπητή μου. Παπυμιλλάς είναι και αισχροκερδεί κιόλας. Κανένας σεβαστός εκτροφέας δεν πουλάει όλες τις φυλές γατών και σκύλων που λέει ο τύπος. Επίσης ξέρω άπταιστα ολλανδικά διότι έζησα και δούλεψα στο Βέλγιο για περίπου 10 χρόνια, οπότε ξέρω και να διαβάσω τι γράφει στη σελίδα του ο απαράδεκτος αυτός τύπος. Versta jij?

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαταρχήν ξαναδιάβασε τι σου γράφω.
Ο καθένας μπορεί να πουλάει ότι θέλει όσο θέλει,
εφόσον ενημερωθούμε σωστά επιλέγουμε με βάση τα κριτήρια μας (και αν είμαστε κ πλήρως ενημερωμενοι τα κριτήρια θα είναι πιο αντικειμενικά) τον κατάλληλο εκτροφέα για εμάς.
Είμαστε σίγουροι μόνο μέσα από δικό μας ψάξιμο, τόσο απλά.

Σημασία δεν έχει η τιμή γιατί εγώ μπορεί να ζευγαρώνω ακατάλληλους σκύλους, και να τους πουλάω 3.000 ευρώ,
τι σημαίνει ότι είμαι καλός εκτροφέας;;;
Δεν είναι η τιμή το πρωταρχικο κριτήριο.
Αν βρες 5 καλά εκτροφεία που σε καλύπτουν όλα,
τότε ναι θα επιλέξεις ίσως το πιο φτηνό,
αλλά εάν επιλέξεις το πιο φτηνό ενώ δεν σε καλύπτει, κακό του κεφαλιού σου!

Δεν θεωρώ τίποτα από όλα αυτά που λες,
αυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα και παράφραση αυτών που έγραψα :)

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Μέγα λάθος και μάλιστα το site αναφέρεται σε διαφορετικά εκτροφεία σε διάφορα σημεία του Βελγίου από τα οποία έχει τύχη να αγοράσω κουτάβια όταν έμενα εκεί. Πρόκειται για εκτροφεία με μεγάλη παράδοση και πολύ σοβαρά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και επαναλμβάνω (κοινώς ik herhaal): WELKE? Κοινώς ποια μεγάλα και σοβαρά εκτροφεία in België? Κοινώς στο Βελγιστάν?

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Αρχίζω και το διασκεδάζω γιατί πρόκειται για αργό στριπ τιζ ίΜήπως τελικά όλοι οι ανά τον κόσμο εκτροφείς είναι υπάρχώλαμόγια και το μόνο σωστό εκτροφείο το εν Αττικι υπάρχων΄; Με τρόπο γιατί θα μας καταλάβουνε

Ενώ η κυρά τάδε .....ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θείγουμε στην Ελλάδα με την τεράστια παράδοση ότι πουλάει είναι χρυσος

Last edited by a moderator:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Mariliz επειδή ότι θέλεις καταλαβαίνεις,
κάτσε διάβασε προσεκτικά τι σου λένε,
και μην είσαι τόσο ειρωνική.

Τα επιχειρήματα σου δεν ακούσαμε ακόμα όμως :)

Mariliz

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Μόνη παραδεκτή η κυρία Δ

Μια χαρά καταλαβαίνω και to επιχείρημα -ερώτημα μου είναι ένα και μοναδικό: το εκρτοφείο KING CHARLES στην μπανανία Ελλάδα είναι πιο ακριβό απ' όλες τις ευρωπαίκές χώρες Γιατί ;;;;;i

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Tο εκτροφειο ειναι πιο ακριβο.

Απο αυτα που περιγραφεις εχουμε και εδω στην Ελλαδα μπολικα και φτηνα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και επαναλαμβάνω διότι δε μου έχεις απαντήσει στην ερώτησή μου: από ποια σοβαρά και μεγάλα εκτροφεία αγόρασες σκύλους στο Βέλγιο?

Ή αν δεν καταλαβαίνεις λόγω μακράς διαμονής στο Βέλγιο και ξέχασες τα ελληνικά, ορίστε και πάλι η ερώτησή μου στις τρεις επίσημες γλώσσες του Βελγίου:

Uit welke grote en serieuze belgische hondenfokkers heb jij honden gekocht?

De quels grands et serieux eleveurs de chien belges est-ce-que tu as acheté des chiens?

Aus welchen großen und seriösen Zwinger hast du Hunden in Belgien gekauft?

Άντε και στην ανεπίσημα επίσημη γλώσσα του Βελγίου, κοινώς αγγλιστί:

From which large and serious Belgian dog breeders did you buy puppies?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Να μου αναφέρεις τα βελγικΑ εκτροφείΑ με το ονομά τους. Επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ. Και δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά όταν κάποιος στο φόρουμ αναφέρεται σε ξένα εκτροφεία χωρών όπου έχω ζήσει ή ζω, παίρνω τηλέφωνο και διασταυρώνω. Θα σου το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά εδώ μέσα ότι όντως το έχω κάνει κανα-δυο φορές και μετά κάνω αναφορά στο φόρουμ.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να πω κι εγώ την κουταμάρα μου...
Πάντα, για τους επόμενους επισκέπτες που θα διαβάσουν...

Ψάχνω τόσα χρόνια, για αρκετές φυλές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό...
Αλλά, εκτροφείο που να πουλάει τα κουτάβια του σε τόσο χαμηλές τιμές (και, κυρίως, Cavalier King Charles) δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου...

Οπως λέει και η yasemin, στην Ελλάδα διαθέτουμε ότι σκύλο θέλεις, σε όσο φθηνή τιμή θέλεις και με τα "χαρτιά" του να γράφουν ότι θέλεις εσύ... Το ίδιο συμβαίνει και στο εξωτερικό... Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι από εκτροφείο...
Διαλέγεις και παίρνεις...

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, για εμάς τους "άλλους"...:)
Από τον εαυτό σου, όμως, δεν μπορείς να κρυφτείς... you can run but you can't hide...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μεγάλο και σοβαρό εκτροφείο απο αυτά που ανεβάζουν φωτό τους σε σάιτ κουταβοπωλήσεων και όχι απο αυτά που έχουν κλείσει όλα τα κουτάβια απο πρίν την γέννα..........:lol:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Άντε και στην ανεπίσημα επίσημη γλώσσα του Βελγίου, κοινώς αγγλιστί:

From which large and serious Belgian dog breeders did you buy puppies?
Αντε, να σε ιντριγκάρω λίγο, Σάρα...:D

From which responsible and reputable Belgian dog breeders...