Φευγει μονος του

foloh

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2009
29
0
Νομιζω παμε πολυ καλα!!!!!!Τελικα αυτο το μελισταλαχτο ελα εδω πιανει περισσοτερο απο το ελα που ελεγα τοσο καιρο!Οπως ειπα στην αρχη απλα κοκκαλωνε σαν να μπερδευοταν αλλα τωρα σιγα σιγα νομιζω εχει καταλαβει!
Τον εβγαλα και απο το δωματιο,του πηρα αλλο κρεβατακι πιο μεγαλο και ανετο(δεν ξερω αν ηταν σωστο γιατι δυο αλλαγες μαζι χμμμ)
Το πρωτο βραδυ τον βρηκα στον καναπε αλλα τωρα χωρις γκρινιες και με ανοιχτη την πορτα παει στην θεση του!!!

Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο δεν ξερω αν επρεπενα ανοιξω αλλο θεμα νομιζω εχει να κανει με αυτο που ηδη εθεσα!
Εχω παρατηρησει οτι ενω ειναι υπακουος με εμας οταν εχουμε κοσμο στο σπιτι ειναι εντελως διαφορετικος!
π.χ. εχει δικα του μπαλακια να παιζει και εμεις εχουμε καποια που δεν τον αφηνουμε να τα πειραζει...οταν ειμαστε μονοι του λεμε φερτο και το αφηνει μπροστα μας...οταν εχουμε κοσμο ομως δεν ενοιγει το στομα με τιποτα!!!!!γριλιζει τρεχει και δεν το αφηνει αυτο σημαινει κατι!
απλα μου φαινεται περιεργο γιατι σε αλλες συνθηκες ειναι υπακουος!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Είναι κυριαρχικός σκύλος, όπως τα 9 στα 10 Πικενουά.
Το έχει μέσα του να πουλάει "μαγκιά" όταν είναι ξένοι στο "βασίλειό του".
Να ξέρουν πως δεν έχουν να κάνουν με κανέναν φλούφλή!:p Γι' αυτό κι οριοθέτισε την πρώτη μέρα που τον κάλεσες μελιστάλαχτα... ήθελε να ξεκαθαρίσει πως ναι μεν έρχεται, αλλά είναι και ΣΟΒΑΡΟΣ. Και αυτό δεν πειράζει. Αν ακολουθίσεις τις συμβουλές μου (περί κανονισμών σπιτιού κλπ) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Μην σε ενοχλεί αν "κοκορεύεται" και δεν θέλει να παίζει σαν κουταβάκι μπροστά σε ξένους. Μπράβο του. Δικαιούσαι όμως υπακοή ΠΑΝΤΟΥ, όποιος και να είναι μπροστά.
Αυτό μην του το χαρίσεις.