Φαγητό στις γάτες

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
σορρυ αλλα δεν αφορα τον σκυλο αυτο το θεμα,αλλα γενικα περιεχει τα ζωα.....Λοιπον,απο το πισω μπαλκονι μου πεταω φαγητο σε κατι γατακια(το κανω αρκετα χρονια και τις εχω μαθει τις γατες).Εκει που τα πεταω ειναι ενα γκαραζ μιας πολυκατοικιας,σημερα με "τσακωσανε"να πεταω τροφη και μου αρχισανε καποια γαλλικα..μου λεγανε θα σου κανουμε μηνυση και τετοια....πρεπει να ανυσηχω??? :-? μπορουν οντως να μου κανουν μηνυση?

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αν κατέβαινες κάτω και τους έβαζες σε μια γωνιά το φαγητό κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα, τώρα αν τα πετάς όπως λές από το μπαλκόνι και κάνεις τον χώρο τατιαναριό ε καλά σου λένε οι άνθρωποι.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
να σου κάνουν μήνυση επειδή ταίζεις τα ζωντανα ?:confused::confused::eek:
αν τα πετας καλο είναι να μην το κάνεις πάντως φαγητό είναι θα το τρώνε

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
ρε παιδια κατι λουκανικακια πεταω...ουτε λερωνω ουτε τιποτα...δεν πεταω σαλτσες ουτε κονσορβες....ελεος

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ναι αλλά μπορεί να πετάνε άλλοι και το χρεώνεσαι εσύ. Βάλτους φαγητό κάπου παράμερα..αφού το κάνεις που το κάνεις μην βαριέσαι να κατεβείς απο το σπίτι:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πιστεύεις οτι θα έπρεπε να απαντήσουμε ενα απλό ναι μπορούν ή όχι δεν μπορούν ?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λοιπόν, η απάντηση είναι ότι μπορούν να σου κάνουν διάφορα πράγματα... ξεκινώντας από μία απλή σύσταση στο αστυνομικό τμήμα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, εξώδικο και μετά ίσως να κινηθούν και δικαστικά. Πιστεύω ότι πρέπει είτε να είναι ιδιαίτερα δικομανής ο άλλος για να κινηθεί νομικά είτε εσύ να είσαι ιδιαιτέρως ενοχλητικός... διότι όλα τα παραπάνω κοστίζουν.

Από εκεί και πέρα φιλική συμβουλή προς όλους μας και όχι μόνο στον φίλο που άνοιξε το θέμα: Όσο δεν θέλουμε να μας ενοχλούν τόσο δεν πρέπει να ενοχλούμε. Ο βαθμός δε ενόχλησης κρίνεται κάθε φορά με τα κριτήρια του άλλου και όχι τα δικά μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι σε έναν ιδιωτικό χώρο (αν κατάλαβα καλά) ο κάθε ένας μπορεί να ορίζει τη επιθυμεί και τι όχι. Αν λοιπόν δεν επιθυμούν λουκανικάκια και γατάκια είναι αναφέρετο δικαίωμά τους.
Πρέπει τέλος να σου πω ότι ο σωστός φιλόζωος καθορίζει ώρες ταϊσματος και περιμένει επι τόπου μέχρι τα ζώα να τελειώσουν το φαγητό, ώστε αφενός να μειώσει την ενόχληση με σκόρπια φαγητά (ή αλουμινόχαρτα και εφημερίδες που έχω δει κατά καιρούς), αφετέρου δε για να μην κάνει εύκολη τη ζωή τπυ επίδοξου φονιά που θα εκμεταλλευτεί εκτεθειμένο φαγητό ή τις συνηθειες των γατιών να τρώνε φαγητό που τους πετάγεται από μπαλκόνι για να κάνει το "έργο" του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν