Καλησπερα.Σημερα αν και ο σκυλος μου ηταν ολη μερα τελειως νηστικος κατα τις 6.30 το απογευμα που τον πηγα στον κτηνιατρο με το αμαξι ξερασε 2 φορες οταν πηγαινα και 1-2 φορες οταν γυρνουσα.Τον ειχα βαλει στο κλουβι μεταφορας και το ειχα σταθεροποιησει με ζωνες ασφαλειας για να μην κουνιεται και ζαλιζεται αλλα παλι τα ιδια,ξερασε μεσα στο κλουβι.Στην αρχη τον εβαλα στο αμαξι χωρις καν να βαλω μπρος αλλα ηταν τσιτωμενος και αρχισε να αγχωνεται και μετα απο 2-3 λεπτα του ετρεχαν τα σαλια οπως παντα.Εβγαλε τα γαστρικα υγρα που ειχε στο στομαχι του λογικα.Οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ με τιτλο σκυλος στο αυτοκινητο ο σκυλος μου εχει μεγαλη ευαισθησια στο αμαξι.Μολις γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκε καπως εξαντλημενος και δεν ηπιε ουτε καν νερο.Τον λυπαμαι που ταλαιπωρειται ετσι.
1)Θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει και τι μπορω να του δωσω να φαει σε αυτην την περιπτωση που θα του κανει καλο και
2)Τα γαστρικα υγρα επανερχονται γρηγορα στο στομαχι του σκυλου?
1)Θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει και τι μπορω να του δωσω να φαει σε αυτην την περιπτωση που θα του κανει καλο και
2)Τα γαστρικα υγρα επανερχονται γρηγορα στο στομαχι του σκυλου?