Eτσι και αλλιως δεν ταιζω πριν τη βολτα ποτε.. αφου πεφτει σε ληθαργο μολις φαει το μοσχαρι.απλα δεν ξερεις στον περιπατο τι μπορει να γινει,οποτε καλο ειναι να αφηνεις λιγη ωρα παραπανω.
αυτό είναι το απογευματινό - βραδινό πρόγραμμα μας ! και λειτουργεί τζετ!Βολτα εκτονωσης πριν το φαι , μετα χαλαρωση , μετα φαι , μετα βολτα ισα ισα να τα κανει.
Αυτο εκανα παντα και προβλημα ουδεν.
Ακριβώς αυτό το πρόγραμμα ακολουθώ κι εγώ....Βολτα εκτονωσης πριν το φαι , μετα χαλαρωση , μετα φαι , μετα βολτα ισα ισα να τα κανει.
Αυτο εκανα παντα και προβλημα ουδεν.
Δηλαδή το σκυλάκι τρώει δυο φορές την ημέρα,βγαίνει δυο φορές βόλτα την ημέρα και δεν λερώνει;;;;;;;;Εχουν περασει 10 μερες και συννεχιζουμε ετσι χωρις να λερωνει μεσα!!!Super
Δοκίμασε να την βγάλεις;;;;;εννοεις σιγά σιγά η να την βγάλω και να εχω στο νου μου το σκυλάκι συνέχεια οπως οταν ήταν δυο μηνών;mariatheo, τονισε λιγακι την επιβραβευση οταν τα κανει εξω κ θα στρωσει σιγα σιγα.την πανα δοκιμασε να την βγαλεις ,ναι.nanou,το οτι τα σκορπαει στον κηπο ειναι θεμα αυτοπεποιθησης κ σιγουριας.αισθανεται πιο ανετα με τον κηπο του το παιδι!