Φίμωτρο

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Πρέπει να βρω φίμωτρο για την κεφάλα της.Δεν είναι εύκολο :lol: Μάλλον αυτά τα υφασμάτινα είναι καλύτερα?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
keyman said:

πρέπει πρώτα να βρω φίμωτρο βέβαια για την κεφάλα της.Δεν είναι εύκολο :lol: Μάλλον αυτά τα υφασμάτινα είναι καλύτερα?
ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
υπ΄ρχουν πολλών ειδών φίμωτρα (ναι και για άλογα)

το θέμα είναι για ποιον λόγο το θες.

ανάλογα την χρησή πέρνεις και το αντίστοιχο

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
όχι το υφασμάτινο δεν σου κάνει γιατί θα μπορεί να φάει... θέλει πλαστικό... μην ανησυχείς θα βρούμε...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Το φίμωτρο θα βοηθούσε στο να σταματήσει το σκυλί να τρωει γενικά από κάτω ή το θέλετε για τώρα λόγω αλλεργίας?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
βασικά το θέλω για να σταματήσει να τρώει από κάτω και τώρα και στο μέλλον.Είναι μια λύση ανάγκης όταν θες άμεσα αποτελέσματα.

Τώρα αν μπορέσει να αποτελέσει και εκπαιδευτικό εργαλείο στο να μην τρώει από κάτω όταν δεν το φοράει ακόμα καλύτερα :wink:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Με αφορά το θέμα γι΄αυτό ρωτάω.. Αλλά δεν ξέρω αν θα "επρεπε" να το επιχειρήσω πριν πάμε σε εκπαιδευτή..

Για παράδειγμα..Μεθαύριο θα πάμε εκδρομή στο εξοχικό μας όπου και την αφήνω ελεύθερη να παίξει. Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει περίφραξη αλλά πάντα την επιβλέπει κάποιος και αν την φωνάξουμε έρχεται σε μας.Το πρόβλημα είναι ότι θα φάει κλασικά ότι βρεί..το φίμωτρο θα βοηθούσε?

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
vaso βάλε φίμωτρο στο σκύλο γιατί κυκλοφορούν πολλοί τρελοί που ρίχνουν φόλες. Στην αρχή βάλε μια λιχουδιά μέσα στο φίμωτρο και άστη να τη φάει. Κάνε αυτή την άσκηση χωρίς να το δέσεις ή να την πιέσεις 10 φορές. Μετά βάλε την λιχουδιά και δέστο για 1-2 δευτερόλεπτα, ουσιαστικά το δένεις και το λύνεις αμέσως άλλες 10 φορές αυτό ή όσες κρίνεις ότι αισθάνετε άνετα. Μετά πάλι με τροφή και το αφήνεις λίγο παραπάνω σταδιακά θα της το φορέσεις για ένα λεπτό. Μόλις το δέχεται για ένα λεπτό θα την πας την πόρτα θα της το φορέσεις (με την ίδια διαδικασία φαγητό μέσα) και μετά θα την βγάλεις βόλτα για 100 μέτρα και μετά σπίτι με το που θα μπείτε σπίτι της το βγάζεις και την ανταμοίβης.

Το θέμα είναι να το δει και να το συνδυάσει με θετικά πράγματα. Οι παραπάνω ασκήσεις μπορεί να πάρουν και περισσότερο από μια μέρα εννοείται!

Καλή επιτυχία.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παντως και μόνο στην ιδέα στεναχωριέμαι..Άσε τί θα λένε όσοι την βλέπουν!

Μπορεί κάποιος αν δεν είναι κόπος για βάλει μια φωτογραφία με ένα φίμωτρο που κάνει για αυτή τη δουλειά??
Ευχαριστώ κ πάλι!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
vaso said:
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παντως και μόνο στην ιδέα στεναχωριέμαι..Άσε τί θα λένε όσοι την βλέπουν!
Θα λένε ιδού ένας δολοφόνος, μαμά μου!!!!!!!!

Πλάκα πλάκα έτσι με αντιμετωπίζουν και εμένα όταν ανεβαίνω στο πλοίο το καλοκαίρι και τους φοράω φίμωτρο. Νομίζουν ότι έχω τα τέρατα μεταμορφωμένα σε σκύλους.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
vaso said:

Μπορεί κάποιος αν δεν είναι κόπος για βάλει μια φωτογραφία με ένα φίμωτρο που κάνει για αυτή τη δουλειά??
Ευχαριστώ κ πάλι!
Για να μην μπορει να φαει κατι απο κατω, πρεπει να παρεις κατι τετιο:

Με ενα τετιο, ενω φαινεται λίγο πιο "ακινδυνο" μπορει και παλι να φαει απο κατω

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Κατάλαβα!
Απλά σκέφτομαι και το άλλο τώρα..Μήπως τελικά πετύχω το αντίθετο?Δηλαδή μόλις της το βγάλω αρχίσει να τρώει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από κάτω από τη χαρά της??Μέχρι και αυτά που δεν προτιμούσε (πχ αποτσίγαρα-ευτυχώς, οποιαδήποτε άλλη βρωμίτσα μας κάνει :evil: )

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα μιλαμε,το χασκυ ειναι σαν τον χανιμπαλ λεκτερ :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πλακα πλακα φιμωτρο εχει γινει και "μοδα" εδω στη γειτονια μου...

Επειδη ειχαμε πολλα κρουσματα με φολες..εδω πολλα σκυλακια κυκλοφορουν με φιμωτρο...
Ειναι πραγματικα το ασφαλεστερο.. οταν το σκυλι τρωει το οτιδηποτε απο κατω..

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Σκεφτόμαστε και εμείς να πάρουμε φίμωτρο για τη μικρή μας αλλα μιας και είναι ακόμα κουτάβι δεν ξέρουμε τι μέγεθος να διαλέξουμε.

Να πάρουμε ένα μικρό για τις διαστάσεις που έχει τώρα και αργότερα να πάρουμε μεγαλύτερο ή να πάρουμε το μεγάλο εξαρχής;

Θα της χωράει το μεγάλο σε αυτή τη φάση;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αν της πάρεις μεγαλύτερο, θα το βγάζει. Να πάρεις το μέγεθος που ταιριάζει στο σκύλο σου. Ούτε μικρότερο, ούτε μεγαλύτερο. :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
να ρωτησω κατι?οταν εχεις κουταβι ειναι καλυτερα να του βαλεις φιμωτρο η να το μαθεις απλα να μην τρωει απο κατω..?

Εμενα ο χοντρος δεν τρωει απο κατω ,αν τυχει που δεν τυχενει τοτε με την εντολη αστο το εφηνει. βλεπω παντα που τον παω δεν τον εχω ποτε ελευθερο..
και σκεφτομαι ενταξυ σιγουρα αν το σκυλι ειναι πλεον μεγαλο του το βαζεις αναγκαστικα αλλα οταν ειναι κουταβι δεν αξιζει να επιχηρισεις να του μαθεις να μην τρωει απο κατω?

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Βασικά το φίμωτρο δεν το θέλουμε μόνο για να μην τρώει απο κάτω αλλα για να το συνηθήσει τώρα που είναι κουτάβι και μαθαίνει καλύτερα.

Μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να της φορέσουμε και δεν θέλω να μην το γνωρίζει και να μη μπορεί να το δεχτεί ευκολα..

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Εγώ μια φορά της έβαλα φίμωτρο για να την βάλω στο τρένο και είχαμε γίνει ρεζίλι σε ολο το σταθμό. Σηκωνόταν όρθια και το πιανε με τα μπροστινά πόδια να το βγάλει, έτριβε τη μουσούδα της όπου έβρισκε..νούμερο τελείως :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog