Υψηλή ραπτική για να βγει βόλτα το Μουφ!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Με λεωφορείο δεν μπορείς να πας στη δουλειά μέχρι να σιάξει ο καιρός;
Για τις βόλτες με το Μουφ και τις τούμπες στο χιόνι είπα ... enjoy :D Always look on the bright side of life la lalalala lala :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Με τι?!:eek::D:D :lol::lol: Τι κομμουνιστικά είναι αυτά που μου τσαμπουνάς καλέ?:shock:

Δυστυχώς δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία στο Καλαμποκιστάν παρά περιορισμένα λεωφορεία στο κέντρο της πόλης που απέχει και από το πανεπιστήμιο και από το σπίτι μου απ' όπου δεν περνάει απολύτως τίποτα εκτός από ένα τρένο που όμως κάνει μόνο μεταφορές εμπορευμάτων και όχι ανθρώπων και φυσικά δεν υπάρχει στάση. Το σπίτι μου απέχει περί τα 25 χιλιόμετρα από τη δουλειά και γύρω από όλα αυτά υπάρχουν μόνον καλαμπόκια...:D:D

Παρεμπιπτόντως η θερμοκρασία ετοιμάζεται να πέσει από τον καύσωνα των 0 στους -20!! :(

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Κουράγιο χειμώνας είναι θα περάσει:) Και μια ιδέα: κάνε το μουφ θερμοφόρα και θα την σκαπουλάρετε παρέα:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, το σκέφτηκα κι εγώ και δε γίνεται. Το Μουφ ζεσταίνεται πολύ άμα το παίρνω αγκαλιά είδει θερμοφόρας και δυσανασχετεί... :(

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Α! Δεν αγαπάει καθόλου τη μανούλα? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά....... έμπλεξες:D:D:D και δεν βλέπω ελπίδα:)

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά, ότι έμπλεξα δε λες τίποτα! Αφού οι ίδιοι οι Καλαμποκιστάνοι έχουν τρομάξει από την κακοκαιρία, που υποτίθεται είναι συνηθισμένοι. Να δούμε τι γυμνάσια θα μου κάνει το Μουφ απόψε που θα θέλει και βόλτα και θα χοροπηδάει σα σούστα! Ούτε που ξέρω τι μπορώ να φορέσω για χιονοθύελλα, εδώ στη δουλειά και φοράω τις χιονόμποτες και δεν μπορώ να ντυθώ αξιοπρεπής Ελληνίδα κότα... :(

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εγώ στη θέση σου θα ντυνόμουν με κανα δυο στολές του σκι θα έριχνα και κανα δυο πουπουλένια παπλώματα στην πλάτη και θα το πήγενα έξω μόνο για να κάνει την ανάγκη του και αμέσως μετά βουρ για το σπίτι με ένα μπιφτέκι στο χέρι για δόλομα:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κομμουνιστικά, χαχαχαχα :D Τι να ξέρω η έρμη που δεν οδηγάω καν...
Κοίτα κι εγώ απεχθάνομαι το κρύο, το χιόνι μου αρέσει όμως, και πάνω απ' όλα αρέσει στο "παιδί μου" :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, μεγάλοι, εδώ αγρίεψαν τα πράγματα: στο Μιζούρι έστειλε ο Ομπάμα ήδη την εθνική φρουρά (στρατό) και στην Οκλαχόμα έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και κείνοι είναι ΝΟΤΙΑ από το Ιλλινόι. Η αστυνομία ήδη έστειλε επείγον μήνυμα ότι το χιόνι σήμερα θα φτάσει τους 51 πόντους (20 ίντσες)!!!!! Ο πάγος πέφτει από τον ουρανό και σκεπάζει τελείως το παρμπρίζ και χτες μετά το μάθημα καθόμασταν όλοι στο πάρκιγκ και προσπαθούσαμε μισή ώρα να σπάσουμε τον πάγο από τα τζάμια του αυτοκινήτου. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι μου δώσανε δανεικό μέχρι να γίνει το αυτοκίνητό μου το ηλεκτρικό και ηλιθιότατο Toyota Prius και όσο το ζέσταινα και έσπαγα τον πάγο είχε φτάσει η ηλεκτρική μπαταρία του στο μισό!!!!!

Εν τω μεταξύ σπίτι το Μουφ να έχει ανησυχήσει! Έφτασα πολύ πιο βράδυ απ' ό,τι συνήθως και με περίμενε στο παράθυρο και μετά μου έκανε τρομερές χαρές για ώρα. Να φανταστείτε μέχρι που ξέχασε να γκρινιάξει για να το ταΐσω. Τη βόλτα ούτε που την ήθελε, βγήκε απλώς στον κήπο και μετά γύρισε τρέχοντας και ήθελε να παίξουμε απλώς διελκυστίνδα.

Πάρτε και φωτογραφία να δείτε τι ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή στις ωραίες Μεσοδυτικές Πολιτείες. Αύριο μας έρχεται το -20τόσο...

Ορίστε το όμορφο Wisconsin, βόρεια του Ιλλινόι. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι χιόνι 51 πόντων αλλά απλώς 45:

Το όμορφο Ιλλινόι και το όμορφο Μίσιγκαν (προσέξτε τις κακούργες λίμνες παρακαλώ) με το υπέροχο κύμα κακοκαιρίας:

Το όμορφο Μίσιγκαν:

Η όμορφη εθνική οδός. Και πού να βλέπατε το χαλάζι χτες να πέφτει με θόρυβο πάνω στο αυτοκίνητο:

Και τέλος το όμορφο Σικάγο, το καμάρι του Ιλλινόι. Αν δεν έχετε περπατήσει ποτέ σας με τα πόδια στις όχθες του ποταμού Σικάγο και της υπέροχης λίμνης, στις όχθες τις οποίας η καλύτερή μου φίλη σκέφτεται να αγοράσει διαμέρισμα, τρομάρα της, να νοιώσετε τι θα πει -40 Κελσίου πραγματική θερμοκρασία με -60 το βράδυ λόγω του ανέμου, δεν έχετε ζήσει επικίνδυνα σ' αυτή τη ζωή!! Προσέξτε επίσης το μουρλό που βγάζει βόλτα το σκύλο και το σκύλο που δεν έχει πάρει πρέφα το τι γίνεται γύρω του:

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Σάρα, δεν γίνεται να αναβληθούν τα μαθήματα μέχρι νεωτέρας; Θα κάνετε make-up classes όταν θα γλυκάνει ο καιρός.
Εγω θα έμενα σπίτι με το Μουφ αγκαλιά πάντως.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ο πρύτανης είπε όχι. Μας έστειλε και ειδικό μήνυμα επ' αυτού. Το τρελλό είναι φυσικά ότι οι φοιτητές δεν έρχονται, αλλά επειδή έρχονται μερικοί που μένουν στην πανεπιστημιούπολη πρέπει να κάνω μάθημα και μετά, μόλις καλυτερέψει ο καιρός, να ξανακάνω τα ίδια διότι αλλιώς θα την πληρώσουν οι υπόλοιποι και θα είναι πολύ άδικο. Ένας συνάδελφος είπε ότι αύριο θα γίνει ο μεγάλος ο χαμός και ίσως κλείσουμε. Υποτίθεται κιόλας ότι είμαστε συνηθισμένοι στα χιόνια και ξέρουμε πώς να τα αντιμετωπίσουμε.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορείς να στείλεις το Μουφ στον παιδικό και να μεινεις στο campus ή σε συνάδελφο; Αλήθεια, οι φοιτητές μπορουν να έχουν τα σκυλάκια τους μαζί ή απαγορεύονται;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ψιλοαπαγορεύεται και άλλωστε αν αφήσω το Μουφ στο γραφείο μου μέσα θ' αρχίσει να κλαίει ή και να γαυγίζει αν βαριέται και ακούει φωνές απέξω. Σπίτι κάθεται χωρίς πρόβλημα, αλλά απλώς φοβήθηκε χτες που άργησα να γυρίσω. Αν αποκλειστούν οι δρόμοι δεν είμαι υποχρεωμένη να έρθω φυσικά και επιπλέον γύρω στο campus έχει μόνον καλαμπόκια, οπότε όλοι μας μένουμε κάπως μακρυά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αχ... εδώ με μια βροχούλα η με μια απεργία δεν λειτουργεί τίποτα!!! Διαλύονται όλα!

Με τέτοια χιονόπτωση και -20??? Ψυχή δεν θα κυκλοφορούσε πουθενά για καμιά βδομάδα τουλάχιστον!

Όσο να κυκλοφορίσουμε έξω??? Σήμερα που έχει αρκετό κρύο (+9 δείχνει δηλαδή) μέσα στο σπίτι και τα αυτάκια της Μάιρας είναι παγωμένα... (!!!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Στη Βόρεια Ντακότα πάντως η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή είναι -23 και κρατούν καλά!! Πάντως μην γκρινιάζετε με τους +9 διότι τα λέω στους φοιτητές μου και τσαντίζονται πάρα πολύ διότι σας θεωρούν κακαΐμηδες που δεν αντέχουν στα εύκολα.:p:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε δεν γκρινιάζω!!! Άλλο το κλίμα εδώ και άλλιως έχουμε μάθει! Προφανώς εκεί το +9 είναι καλοκαίρι!!!

Απλά θέμα συνήθειας και αντοχών είναι! Η δικιά μου η καλομαθημένη από τα καλοριφέρ ακόμα και σήμερα τσίνισε να βγεί βόλτα!

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Μέχρι -16 έχω ζήσει... στην κρυσταλλωμένη Αλεξανδρούπολη.. Αλλά επίσης μπορώ να πώ ότι έχω ζήσει και τους +58 βαθμούς Κελσίου με 120% υγρασία.. Να βγαίνεις έξω και να σκουπίζεις τα γυαλιά σου γιατί έσταζαν...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά η ζέστη το καλοκαίρι στο Καλαμποκιστάν δεν υποφέρεται.:shock: Τελοσπάντων, ήρθε η μεγάλη χιονοθύελλα και αυτή τη στιγμή έχω εξήντα πόντους χιόνι στον κήπο, δηλαδή το χιόνι κατά τόπους είναι ψηλότερο από το Μουφ που κυριολεκτικά υποφέρει.:( Για να βγει προς νερού του άνοιξα μια γούβα μπροστά στην πόρτα του σπιτιού όπου μπαίνει μέσα στο χιόνι μέχρι τη μέση και κατουράει. Να φανταστείτε ούτε που φαίνονται καλά-καλά τα τσίσα του. Για κακάκια τελικά τον έδεσα με το ειδικό καλώδιο των δώδεκα μέτρων και κάπως έσκαψε λαγούμι, τελικά ανέβηκε στο χιόνι και βγήκε στον κυρίως κήπο.:eek::eek: Μετά ήρθε τρέχοντας μέσα...

Έχουμε ουσιαστικά αποκλειστεί, άπαντα κλειστά, ήρθαν τα εκχιονιστικά το πρωί και ακούω κι ένα μπατσικό αυτή τη στιγμή να ουρλιάζει σα δαιμονισμένο. Η χιονοθύελλα είχε διαστάσεις 2000 μιλίων (δηλαδή παραπάνω από τρία χιλιόμετρα) και σήμερα βάρεσε άγρια το Σικάγο όπου σφυρίζουν οι τέσσερεις αέρηδες και η καλύτερή μου φίλη λέει ότι είναι αδύνατον να περπατήσει καν κανείς στο δρόμο διότι θα τον πάρει ο αέρας και θα τον ρίξει, ακόμα και στο κέντρο με τους ουρανοξύστες που υποτίθεται κόβουν κάπως τον αέρα. Δε μιλάμε φυσικά για τη λίμνη. Αύριο θα βαρέσει το Ντητρόιτ και συνεχίζει ανατολικά όπου ήδη έχουν αρχίσει να θάβονται στο χιόνι, 24 συνολικά πολιτείες θα πληγούν από τη θύελλα και υπολογίζεται 100 εκατομμύρια άτομα, δηλαδή το ένα τρίτο του πληθυσμού των ΗΠΑ! Η θερμοκρασία σήμερα στο Καλαμποκιστάν θα κυμανθεί από -30 μέχρι -15!!:rolleyes:

Α ναι, έχουμε και λιακάδα!! Κυριολεκτικά ήλιος με δόντια...:p:p:D:D:D