Λοιπόν, μεγάλοι, εδώ αγρίεψαν τα πράγματα: στο Μιζούρι έστειλε ο Ομπάμα ήδη την εθνική φρουρά (στρατό) και στην Οκλαχόμα έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και κείνοι είναι ΝΟΤΙΑ από το Ιλλινόι. Η αστυνομία ήδη έστειλε επείγον μήνυμα ότι το χιόνι σήμερα θα φτάσει τους 51 πόντους (20 ίντσες)!!!!! Ο πάγος πέφτει από τον ουρανό και σκεπάζει τελείως το παρμπρίζ και χτες μετά το μάθημα καθόμασταν όλοι στο πάρκιγκ και προσπαθούσαμε μισή ώρα να σπάσουμε τον πάγο από τα τζάμια του αυτοκινήτου. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι μου δώσανε δανεικό μέχρι να γίνει το αυτοκίνητό μου το ηλεκτρικό και ηλιθιότατο Toyota Prius και όσο το ζέσταινα και έσπαγα τον πάγο είχε φτάσει η ηλεκτρική μπαταρία του στο μισό!!!!!
Εν τω μεταξύ σπίτι το Μουφ να έχει ανησυχήσει! Έφτασα πολύ πιο βράδυ απ' ό,τι συνήθως και με περίμενε στο παράθυρο και μετά μου έκανε τρομερές χαρές για ώρα. Να φανταστείτε μέχρι που ξέχασε να γκρινιάξει για να το ταΐσω. Τη βόλτα ούτε που την ήθελε, βγήκε απλώς στον κήπο και μετά γύρισε τρέχοντας και ήθελε να παίξουμε απλώς διελκυστίνδα.
Πάρτε και φωτογραφία να δείτε τι ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή στις ωραίες Μεσοδυτικές Πολιτείες. Αύριο μας έρχεται το -20τόσο...
Ορίστε το όμορφο Wisconsin, βόρεια του Ιλλινόι. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι χιόνι 51 πόντων αλλά απλώς 45:
Το όμορφο Ιλλινόι και το όμορφο Μίσιγκαν (προσέξτε τις κακούργες λίμνες παρακαλώ) με το υπέροχο κύμα κακοκαιρίας:
Το όμορφο Μίσιγκαν:
Η όμορφη εθνική οδός. Και πού να βλέπατε το χαλάζι χτες να πέφτει με θόρυβο πάνω στο αυτοκίνητο:
Και τέλος το όμορφο Σικάγο, το καμάρι του Ιλλινόι. Αν δεν έχετε περπατήσει ποτέ σας με τα πόδια στις όχθες του ποταμού Σικάγο και της υπέροχης λίμνης, στις όχθες τις οποίας η καλύτερή μου φίλη σκέφτεται να αγοράσει διαμέρισμα, τρομάρα της, να νοιώσετε τι θα πει -40 Κελσίου πραγματική θερμοκρασία με -60 το βράδυ λόγω του ανέμου, δεν έχετε ζήσει επικίνδυνα σ' αυτή τη ζωή!! Προσέξτε επίσης το μουρλό που βγάζει βόλτα το σκύλο και το σκύλο που δεν έχει πάρει πρέφα το τι γίνεται γύρω του: