Υποψήφιος αγοραστής labrador-λίγη βοήθεια...?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βρε παιδια...
του δωσατε το νημα να ακολουθησει..
απο κει και περα..
γιατι δεν του γραφετε μια λιστα με τα εκτροφεια που σεβεστε και αγαπατε.. και συμφωνειτε οι "λαμπραντοραδες" να τα κοιταξει προσεκτικα και με τηνη ησυχια του..
τον εχετε πρηξει τον ανθρωπο με μισολογα... εγω και αγχωθηκα..
στο τελος θα φερει απέξω αφου ακρη δεν βρισκεται..

Ο Κ.Ο.Ε εχει μονο δουλεια να σου πει αν ειναι γραμμενος εκτροφεας κτλ.. το αν ειναι καλος η συνεπης μαθε το μονος σου..
(αν με πιανεις... μην εμπιστευεσαι κανενα παρα την δικη σου ματια και σωστη ερευνα).

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
βρε παιδια...
του δωσατε το νημα να ακολουθησει..
απο κει και περα..
γιατι δεν του γραφετε μια λιστα με τα εκτροφεια που σεβεστε και αγαπατε.. και συμφωνειτε οι "λαμπραντοραδες" να τα κοιταξει προσεκτικα και με τηνη ησυχια του..
τον εχετε πρηξει τον ανθρωπο με μισολογα... εγω και αγχωθηκα..
στο τελος θα φερει απέξω αφου ακρη δεν βρισκεται..

Ο Κ.Ο.Ε εχει μονο δουλεια να σου πει αν ειναι γραμμενος εκτροφεας κτλ.. το αν ειναι καλος η συνεπης μαθε το μονος σου..
(αν με πιανεις... μην εμπιστευεσαι κανενα παρα την δικη σου ματια και σωστη ερευνα).
Αυτα ειναι,ας τα γνωρισει απο κοντα και να αποφασισει με την δικια του κριση;)
M.C. OF PALMHILL
Posidonio Labrador Retrievers
Amalthea Labrador Retrievers

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
συμφωνω...απο προσωπικη εμπειρια θα λεγα το πρωτο, κ μετα εγω θα πηγαινα στο τριτο

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Δες τα ολα.Οι προσωπικες εμπειριες ενος ανθρωπου ειναι διαφορετικες απο των αλλων.
Ενημερωσου απο την πηγη(δλδ πας σε ολα τα εκτροφεια)

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
Παιδια δεν μπορω να παω σε εκτροφεια εγω ειμαι Θρακη και ολα τα εκτροφεια ειναι Αθηνα Αυλωνα και Αιγινα εκτός απο αυτον τον ανθρωπο που ειναι Κατερινη.
Το να παω να διαλεξω απο κει και να το γυρισω θα φαω 1500 χλμ και τουλαχιστον αλλα 300 ευρω σε βενζινες.
Για αυτο επικοινωνησα με ολους τους εκτροφεις μιλησα μαζι τους και ολοι καταρχην ηθελαν να παω να το παρω (και συμφωνω και εγω σε αυτο γιατι δεν θα ηθελα να ειναι στις αποσκευες 10 και 12 ωρες το κουταβι) για αυτο επελεξα αυτον γιατι η Κατερινη ειναι πολυ πιο κοντα για να παω να δω και τα σκυλια και τα κουταβια και να διαλεξω κιολας.
Τα λεφτα πιστευω οτι ηταν καλα (650 με ολα τα χαρτια)οταν οι αλλοι ζητανε 1000 ευρω συγνωμη αλλα δεν μπορω να τα δωσω ντουκου 1000 ευρω και αλλα 300 ευρω για βενζινες και για να μεινω Αθηνα ξενοδοχεια (δλδ να μου βγει ενα 2000 χοντρικα ενα σκυλι).
Ειπαμε οσο μπορουμε να κανουμε σωστες επιλογες αλλα μεχρι εκει που μπορει ο καθενας.
Για αυτο έκανα αυτη την επιλογή και ο ανθρωπος φαίνεται τρομερα εξυπηρετικος και μου λυνει οτι απορια έχω και χωρις να εχω παρει ακομα το σκυλι (μεχρι που ο ιδιος χωρις να προλαβω εγω να του πω μου εστειλε βιντεο και φωτο απο το κουταβι) και μου το εχει πει απο τωρα να εχουμε επικοινωνια για να μαθαινει για το σκυλι κλπ αυτο δεν θα το εκανε καποιος που εχει λερωμενη τη φωλια του. Αν ηταν καποιος κομπογιανιτης ουτε στον ΚΟΕ θα δηλωνε τις γεννες ουτε τιποτα...

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Αν ηταν καποιος κομπογιανιτης ουτε στον ΚΟΕ θα δηλωνε τις γεννες ουτε τιποτα...
Δεν είναι όλα ασπρο ή μαύρο. Δεν είπε κανεις ότι είναι παράνομος ή λοποδύτης. Απλά κάποιοι κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα από άλλους.(ισχύει παντού άλλωστε).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ειπαμε οσο μπορουμε να κανουμε σωστες επιλογες αλλα μεχρι εκει που μπορει ο καθενας.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν γνωρίζω καθόλου το εκτροφείο από όπου επέλεξες να πάρεις το κουτάβι σου και ελπίζω να γίνεται σωστή εκτροφή αλλά όσα εγραψες με βρίσκουν σύμφωνη...Για αυτό λέω και ξαναλέω ότι θα έπρεπε να υπήρχαν περισσότερες επιλογές έτσι ώστε και η απόφαση του ενδιαφερόμενου να ήταν πιο εύκολη.
Πάντως προσωπικά χαίρομαι όταν ακούω ανθρώπους που παρόλο που δεν τους είναι εύκολο να πάνε Αθήνα για να αποκτήσουν τον σκύλο τους δεν διαλέγουν την εύκολη λύση του πετ σοπ ή της σκύλας του γείτονα που γέννησε.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
συμφωνω...απο προσωπικη εμπειρια θα λεγα το πρωτο, κ μετα εγω θα πηγαινα στο τριτο
Γιατι καλέ τι κακό υπάρχει στο Posidonio??
4 φορες πηγα ολα αψογα ηταν...

Μην αφηνεις υπονοουμενα. Ειναι οτι χειροτερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul