Υποενότητες

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πιστευω οτι θα ηταν χρησιμο (αν φυσικα αυτο ειναι εφικτο) στην κατηγοριες των φυλων των σκυλων (ομαδα 1, ομαδα 2 κτλ) να υπαρχει μεσα υποενοτητα για καφε φυλη που ανηκει σε αυτη την ομαδα.
Ετσι εγω για παραδειγμα που ενδιαφερομαι για τα γαλλικα μπουλντογκ να μπορω να βρω κατευθειαν τα θεματα που με ενδιαφερουν αντι να ψαχνω μεσα στις σελιδες.
Επιπλεον σε καθε υποενοτητα θα μπορουσαν να μπουν sticky τα χαρακτηριστικα της φυλης

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ χρήσιμο όντως
αλλά
με 340 φυλές.....πολύ δουλειά για τους μοντερειτορς...
το κάθε μέλος που ενδιαφέρεται μπορεί να ανοίξει τόπικ για την φυλή που θέλει και το κανουμε υπόμνημα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επίσης να προσθέσουμε ότι όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να κάνουμε υποενότητες για τοοοσες φυλές και να γραφτούν μόνο για 10,20 γνωστές!

Γι αυτό ο καθένας που ξέρει κάποια πράγματα ανοίγει ένα τοπικ και γράφει μέσα χρήσιμα πράγματα και πληροφορίες για την φυλή του ή την φυλή που τον ενδιαφέρει και αναλόγως γίνεται υπόμνημα!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ναι αλλα Στελιο δεν θα μπορουσε να γινει subforum για τις φυλες που εχουν τα πιο πολλα θεματα?
Αλλα απο την αλλη ισως να εχετε δικιο και να υποτιμησα το μεγεθος της δουλειας που πρεπει να γινει ή το ποσο πολυπλοκο θα ηταν κατι τετοιο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντως για αυτό
Ετσι εγω για παραδειγμα που ενδιαφερομαι για τα γαλλικα μπουλντογκ να μπορω να βρω κατευθειαν τα θεματα που με ενδιαφερουν αντι να ψαχνω μεσα στις σελιδες.
είναι πολύ πιο απλό να χρησιμοποιήσεις την εξελιγμένη αναζήτηση!
Εμένα μου έλυσε τα χέρια από όταν άρχισα να την χρησιμοποιώ.

Ναι αλλα Στελιο δεν θα μπορουσε να γινει subforum για τις φυλες που εχουν τα πιο πολλα θεματα?
Για τις φυλές που εκδηλωθηκε ενδιαφέρον, και υπήρχαν αρκετά μέλη που θα το υποστήριζαν, έγινε sub forum.
;)