Υπάρχει ρατσισμός απέναντι στα ημίαιμα;

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Εγώ προτιμούσα να πάρω αδεσποτάκι πριν μου φέρει το αγόρι μου τον Φιντέλ. Να σώσω μια ψυχούλα από τους δρόμους και τις κακουχίες. Το αγόρι μου μου είπε οτι ψάχνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε έναν σκύλο και έτσι αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρουμε ημίαιμο γιατί δεν ξέρουμε πως θα βγεί σαν χαρακτήρας, ενώ όταν επιλέγεις συγκεκριμένη φυλή, λίγο-πολύ ξέρεις τι χαρακτήρας και μέγεθος θα σου βγει. Έτσι επιλέξαμε έναν σκύλο δραστήριο για να παίζουμε μαζί όλη μέρα, να βγαίνουμε τις βόλτες μας, να μπορούμε να τον αφήνουμε με το παιδί χωρίς να ανησυχούμε και φυσικά να είναι αρκετά μικρός για να τον παίρνουμε στα ταξίδια μαζί μας και να είμαστε σε θέση να τον ταίζουμε καλή και ποιοτικη τροφή γιατί τρώει μόλις 350γρ Hills την ημέρα! Επίσης τα beagle δεν εχουν πολλά θέματα υγειας και μηδαμινά έξοδα grooming. Παρόλα αυτά ο σκύλος ήταν από BYB και έτσι δεν είχε χαρτιά, πέρα από διαβατήριο, βιβλιάριο και τσιπάκι. Μας βγήκε μόλις 300€, ενώ σε πετ σοπ είχαν 750€. Με ένα ημίαιμο θα ήταν ρώσσικη ρουλέτα να μπορούν να συμπεσουν ΚΑΙ ο χαρακτήρας ΚΑΙ το μέγεθος που θέλαμε. Παρόλα αυτά οι γονείς μου έχουν ημίαιμο. Στην πάνω αυλή για φύλακα έχουμε ημίαιμο. Είναι εξαιρετικά και ζώα και πολύ στοργικα και έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση / διατροφή /ιατρική περίθαλψη με τον Φιντέλ. Ο κόσμος βέβαια μόλις βλέπει τον Φιντέλ "Καλέ τι όμορφος που είσαι" κλπ κλπ. Μόλις βλέπει τον Βίκτωρα και τον Μπλάκ "Δασγκώνουν?"... Σίχαμα κατάντησε η βλακεία μερικών!

Last edited:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εγω το μονο ρατσισμό που βλέπω ειναι σε ιδιοκτητες σκύλων που κυκλοφορουν με μπαστούνια και διώχνουν τα αδεσποτα απο το καθαροαιμο τους.....
εμεις το μονο πρόβλημα που εχουμε ειναι να εξηγούμε στον κάθε ασχετο κουτσομπόλη οτι δεν έχουμε ουρά γιατι γεννηθηκαμε χωρίς ουρά και δεν είμαστε φρενοβλαβείς για να κόψουμε την ουρά ενός σκύλου για να ειναι πιο ομορφος

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εγω το μονο ρατσισμό που βλέπω ειναι σε ιδιοκτητες σκύλων που κυκλοφορουν με μπαστούνια και διώχνουν τα αδεσποτα απο το καθαροαιμο τους.....
πιστεύεις ότι όλοι οι ιδιοκτήτες που έχεις συναντήσεις γι' αυτό το κάνουν; πιθανότατα αν τους ρώταγες δε θα ήταν ούτε το ένα τρίτο σ' αυτή την κατηγορία

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
πιστεύεις ότι όλοι οι ιδιοκτήτες που έχεις συναντήσεις γι' αυτό το κάνουν; πιθανότατα αν τους ρώταγες δε θα ήταν ούτε το ένα τρίτο σ' αυτή την κατηγορία
Κ γω πιστεύω ότι είναι θέμα σκύλου που σε ενοχλεί κ όχι ράτσας. Εχω διώξει κ Γουέστι κακείν κακώς γτ μπαίνει στην πολυκατοικία κ σημαδέυει ασύστολα. Ολα τα πιπι ίδια είναι!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Όταν θα δαγκώσει ένα αδέσποτο το σκυλάκι σου και θα τρέχεις όπως εγώ πανικόβλητη στον κτηνίατρο με το σκυλί στα χέρια, και τα χέρια γεμάτα αίματα, έλα να το ξανασυζητήσουμε.
Δεν είναι ρατσισμός, είναι προστασία.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βγάλε μια σκύλα με οίστρο για βόλτα με αδέσποτα στην γειτονιά και τα ξαναλέμε :D

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Ειμαι ημιαιμος κουκλος και καλοκαρδος και σε όποιον αρέσουμε!! ;)
Η μαμά μου και ο μπαμπας μου με βρήκανε στην παραλια 2/μιση μηνών. Τον πρώτο μήνα για να επιβιώσω έκλεβα κόκαλα απο σουπιες απο τους ψαράδες.Τον δευτερο μήνα ήρθαν για καλοκαιρι 2 οικογένειες και με υιοθέτησαν προσωρινα και λιγο πριν με βάλουν στο ιντερνετ για υιοθεσια, αποφάσισαν οι "γονεις" μου να με κάνουν παιδακι τους. Οσο ομως με ειχαν οι οικογένειες με ειχαν στα ώπα ώπα, με τα παιδάκια τους να με παιρνουν συνέχεια αγκαλιά και να με παραγεμίζουν με φαγητο.Αποτέλεσμα?Ξέχασα τις πρώτες δύσκολες μέρες και έχτισα μια υγειη ψυχολογία.
Τώρα ειμαι ένας κουκλος, τζαναμπέτης, που έχω ξεπαραδιάσει τους γονεις μου με την souper premium τροφή μου, τα παιχνίδια μου γιατι θέλω και κοκαλο που τσιριζει και κοτοπουλο που τισιριζει και γουρουνάκι που τσιριζει και σχοινι οχι αυτο δεν τσιριζει και 2 μπαλάκια ένα κιτρινο και ένα μωβ και ένα σπιτι σαν γκαρσονιερα γιατι θα γινω σκυλαρος!!! Aλλά με αγαπάνε και μου κάνουν ολα τα χατηρια αν και ειναι και αυστηροι οταν πρεπει αλλά τους αγαπάω και με αγαπάνε τρελά!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros