Εγώ προτιμούσα να πάρω αδεσποτάκι πριν μου φέρει το αγόρι μου τον Φιντέλ. Να σώσω μια ψυχούλα από τους δρόμους και τις κακουχίες. Το αγόρι μου μου είπε οτι ψάχνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε έναν σκύλο και έτσι αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρουμε ημίαιμο γιατί δεν ξέρουμε πως θα βγεί σαν χαρακτήρας, ενώ όταν επιλέγεις συγκεκριμένη φυλή, λίγο-πολύ ξέρεις τι χαρακτήρας και μέγεθος θα σου βγει. Έτσι επιλέξαμε έναν σκύλο δραστήριο για να παίζουμε μαζί όλη μέρα, να βγαίνουμε τις βόλτες μας, να μπορούμε να τον αφήνουμε με το παιδί χωρίς να ανησυχούμε και φυσικά να είναι αρκετά μικρός για να τον παίρνουμε στα ταξίδια μαζί μας και να είμαστε σε θέση να τον ταίζουμε καλή και ποιοτικη τροφή γιατί τρώει μόλις 350γρ Hills την ημέρα! Επίσης τα beagle δεν εχουν πολλά θέματα υγειας και μηδαμινά έξοδα grooming. Παρόλα αυτά ο σκύλος ήταν από BYB και έτσι δεν είχε χαρτιά, πέρα από διαβατήριο, βιβλιάριο και τσιπάκι. Μας βγήκε μόλις 300€, ενώ σε πετ σοπ είχαν 750€. Με ένα ημίαιμο θα ήταν ρώσσικη ρουλέτα να μπορούν να συμπεσουν ΚΑΙ ο χαρακτήρας ΚΑΙ το μέγεθος που θέλαμε. Παρόλα αυτά οι γονείς μου έχουν ημίαιμο. Στην πάνω αυλή για φύλακα έχουμε ημίαιμο. Είναι εξαιρετικά και ζώα και πολύ στοργικα και έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση / διατροφή /ιατρική περίθαλψη με τον Φιντέλ. Ο κόσμος βέβαια μόλις βλέπει τον Φιντέλ "Καλέ τι όμορφος που είσαι" κλπ κλπ. Μόλις βλέπει τον Βίκτωρα και τον Μπλάκ "Δασγκώνουν?"... Σίχαμα κατάντησε η βλακεία μερικών!
Last edited: