Υπάρχει ευθύνη; (επίθεση σκύλου σε ληστή)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τυχεροί είναι όσοι τρέφουν τα σκυλιά τους με BARF , δεν ειδοποιουν κανεναν και τους μένει και ο κλεφτακος για τροφή .
Αν έχεις και μηχανή του κιμά , μια χαρά .
Δε σου πιάνει ούτε χώρο .

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Η για αθεμιτο ανταγωνισμο που δεν τον αφηνουμε να εξασκησει την(επαγγελματικη του) δραστηριοτητα με επιτυχια!!!
Και θα αρχίσει ο δικολάβος του κλέφτη..."σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς ο πελάτης μου αγωνίζεται να βγάλει το ψωμί του, και ένας τυχάρπαστος κύνας όχι μόνο δεν του παραχωρεί το αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά τον καθιστά και ανίκανο σωματικά προς τούτο! Στην πυρά κ. Δικασταί! Στην πυρά!!!".....:) :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειναι και κατι διχτυα-παγιδες που σε αρπαζουνε και σε σηκωνουν ψηλα. Εκει μετα αποφασιζεις: Ή καπνιστος, ή λιαστός, κατι...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βρε παιδια ας υποθεσουμε οτι δεν εχω σκυλο φυλαξης αρα δεν τον δηλωνω και ο αλλος μπαινει σπιτι μου παραβιαζοντας. Ο σκυλος μου φυσιολογικα του χυμαει και αυτος μου κανει μυνηση? Και οκ μου κανει μυνηση το δικαστηριο τον δικαιωνει?

Ας βρουνε οι ανθρωποι εναν καλο δικηγορο και μαζι με τα υπολοιπα ας ζητησουν αποζημιωση για ηθικες (τους τον αγριεψε ενω δεν ηταν φυλακας) και υλικες (ε δεν μπορει να μην του εριξε καμμια ο ληστης) βλαβες στον σκυλο

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μη υπερβάλουμε.
Αν ο κλέφτης ζητήσει αποζημίωση για ένα πράγμα, το θύμα μπορεί να του ζητήσει αποζημίωση για δέκα. Αν είναι ξύπνιος δεν θα κάνει μήνυση γιατί αν "ξυπνήσει" το θύμα μπορεί να του πάρει ότι έχει και δεν έχει.

"Α, με δάγκωσε ο σκύλος"... του απαντάς "Α, μου λείπουν 100.000Ε απο το στρώμα. Μου έσπασε τα σερβίτσια. Μου εξαφάνησε τον Η/Υ. Μου παραβίασε την προσωπική ζωή. Με τρόμαξε τόσο ότι είδα έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι που έχω πλέον φοβίες και ψυχολογικά".

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μη υπερβάλουμε.
Αν ο κλέφτης ζητήσει αποζημίωση για ένα πράγμα, το θύμα μπορεί να του ζητήσει αποζημίωση για δέκα. Αν είναι ξύπνιος δεν θα κάνει μήνυση γιατί αν "ξυπνήσει" το θύμα μπορεί να του πάρει ότι έχει και δεν έχει.

"Α, με δάγκωσε ο σκύλος"... του απαντάς "Α, μου λείπουν 100.000Ε απο το στρώμα. Μου έσπασε τα σερβίτσια. Μου εξαφάνησε τον Η/Υ. Μου παραβίασε την προσωπική ζωή. Με τρόμαξε τόσο ότι είδα έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι που έχω πλέον φοβίες και ψυχολογικά".

Δεν είναι δυστυχώς τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα! Γιατί ναι μεν μπορείς να ισχυριστείς ότι κάτι σου λέιπει, αλλά ο κλέφτης αν τον έχει δαγκώσει ο σκύλος, έχει το δάγκωμα επάνω του και φαίνεται!! Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες και πρέπει να πέσεις σε "ανθρώπους" τόσο αστυνομικούς όσο και δικαστές!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
συγνώμη
το copyright για το "BARF κλέφτικο" το έχω κατοχυρωμένο απο το 2008 αν δεν κάνω λάθος
επίσης ο νερόλακος είναι λάθος
το σωστό είναι ασβεστόλακος
και τέλοσπάντων
το είχε πεί και ο παπαδάκης και ο αυτιάς
υπάρχει δεδικασμένο
ο ληστής κατέθεσε μύνηση
ο ληστεμένος πήγε μέσα με αυτόφωρο
ο ληστής έφυγε και ορίστηκε δικάσιμος για την διάρρηξη

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αστεία αστεία θεωρώ πως εδώ υπάρχει νομικό κενό .
Το θέμα πρέπει να το ψάξουμε κάπως και να δούμε τι ορίζει πραγματικά ο νόμος .
Νομίζω ότι υπάρχουν μέλη που είναι νομικοί.
Ίσως μπορέσουν να ερευνήσουν κάπως το θέμα και να μας ενημερώσουν σχετικά.
Σκυλιά έχουμε όλοι μας μέσα ή έξω από το σπίτι και δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθούμε σε αυτή τη θέση .
Δεδομένης της κρίσης που ενώ όλα τα μειώνει αντίθετα αυξάνει την εγκληματικότητα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Απαγορεύεται απο τον νόμο??Για πιο λόγο δηλαδή??
Διότι θεωρείται όπλο.
Απ'όσο ξέρεις, επιτρέπεται στους κοινούς θνητούς, η οπλοφορία και πόσο μάλλον η οπλοχρησία;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αν φέρουν χαρτί από κτηνίατρο ότι ο σκύλος κακοποιήθηκε από τον κλέφτη και γι αυτό του επιτέθηκε?
Γι' αυτό λέω ότι είναι πολλές οι μεταβλητές!! Αν, αν αν αν....τα αν είναι πάρα πολλά! Και το θέμα είναι να μην μπλέξεις στη νομική διαδικασία, γιατί ειδικά όταν μιλάμε για τον σκύλο, μπορεί μέχρι να γίνει η δίκη, ο σκύλος να πρέπει να απομακρυνθεί απ' το σπίτι !

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Διότι θεωρείται όπλο.
Απ'όσο ξέρεις, επιτρέπεται στους κοινούς θνητούς, η οπλοφορία και πόσο μάλλον η οπλοχρησία;
ΝΑΙ! Αν μπορείς να αποδείξεις για λόγους συγκεκριμένους ότι έχεις ανάγκη όπλου, μπορείς να το έχεις στο σπίτι σου! Υπό προϋποθέσεις πάντα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Υπάρχει κάποια αιτιολογία απο τον νόμο??
Στην εξήγησα παραπάνω.
Προφανώς δεν με πιστεύεις ή δεν σου είναι αρκετό.
Είναι όμως έτσι.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Είναι πολλά τα "ΑΝ" αλλά πιστεύω πως αν πάρει μυρωδιά ο ληστής ότι το θύμα δεν κολώνει δεν θα προχωρήσει.

Φαντάσου ότι κανονικά πρέπει να έχεις σήμανση ότι έχεις σκύλο εντός οικίας. Αν έχεις όμως απο αυτά τα σήματα που λένε "Προσοχή Σκύλος" σε επιβαρύνει γιατί δείχνει ότι έχεις κάτι επικίνδυνο εντός σπιτιού. Κανονικά για να είσαι ασφαλές μια σήμανση που να λέει "Σκύλος φύλακας" είναι πιο σωστή.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ