Υπάρχει αγγλικός μολοσσός;;;;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Συναντησα εναν τυπο στην κτηνιατρο μου και μολις βλεπει τον Εκτορα με ρωταει αν ειναι αγγλικος μολοσσος.Ειχε δει εναν αγγλικο μολοσσο,ασπρο,βασιλικο.

Του ειπα οτι δεν εχω ακουσει για αγγλικο,αλλα ο γερμανικος βγαινει και σε ασπρο.Δεν ειναι βασιλικος,ισα ισα μπορει να βγει κωφο ή τυφλο.

Εχετε ακουσει τετοια ρατσα;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
nai και βασιλικο εξαδακτυλο και βασιλικο ντοποερμαν και βασιλικο ποιμενικο....
βγαινει ο βασιλικος και σε γλαστρα....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχω δεί ημίαιμο κάβαλιερ (μιά χαρά κάβαλιερ εμφανισιακά με τα χαρακτηριστικά αυτιά/μουσούδα και χρωματα)
και τύπος που το κράταγε δήλωσε "πομεράνιαν"

όποιος πιστευει ότι έκατσα να του εξηγήσω πως είναι τα πομεράνιαν τρέφει πλάνην οικτράν

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Βασιλικο Collie παιζει πολυ εδω περα!

Και χτες στο αεροδρομιο, οπου περιμενα με την κοκερινα να βγει η κορη μου, με πλησιασε μια και μου ελεγε, οτι εχει "γνησιο καναδεζικο λυκο" - καταμαυρο!!!

Last edited:

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Βασιλικο Collie παιζει πολυ εδω περα!

Και χτες στο αεροδρομιο, οπου περιμενα με την κοκερινα να βγει η κορη μου, με πλησιασε μια και μου ελεγε, οτι εχει "γνησιο καναδεζικο λυκο" - καταμαυρο!!!
ο γνησιος καναδικος ειναι ερυθρολευκος σαν την σημαια του καναδα. επισης υπαρχει και το βασιλικο ροτ που ειναι λευκο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ο γνησιος καναδικος ειναι ερυθρολευκος σαν την σημαια του καναδα. επισης υπαρχει και το βασιλικο ροτ που ειναι λευκο
Λυευκό με χρυσά νύχια και μια τούφα από χρυσόξανθα μαλλιά στο κεφάλι που μοιάζει με κορώνα ε;;;