Υιοθετώντας ένα αδέσποτο ^_^

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Χιλιοσυζητημένο θέμα...

Πήγαινε καταρχάς, στο κοντινότερό σου pet shop [που δεν πουλάει ζώα], δες τι τροφές φέρνει και έλα πες μας, να δούμε αν έχουμε άποψη και ξέρουμε να σου προτείνουμε κάποια από αυτές.

YoDog

Member
3 Απριλίου 2013
23
0
Απο όσο είδα και μου είπαν εκεί είχαν ως επι το πλήστον purina (tonus ktlp) μου είπε 9ε τα 3κιλά, κάτι άλλες που μου φάνηκαν άγνωστες (4 κιλά στα 8e) και κάποιες royal cannin που δεν μου τις έδιξε καθόλου απλά τις πήρε το μάτι μου.

Ως τώρα το τάιζα friskies active αλλά τελευταία δεν έδιχνε και πολύ ενθουσιασμό για να τις φάει.
Πήρα μια ανώνυμη τροφή για δοκιμή απο το σουπερ γιατί δεν πρόλαβα τo pet shop και είχε κλίσει,αλλά δεν πίστευα ότι θα του αρέσει..όπως και έγινε την άγγιξε λίγο γενικά όμως σημασία μηδέν..

Άρχισε να ψάχνει τα σκουπίδια μια φάση το καημένο...
Να του πάρω άλλη? αν ναι ποια?
Η' θα την φάει? (αν και δεν νομίζω :p)

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Να σου ζήσει το κουκλάκι!!! Σιγά σιγά θα αρχίσει να ανοίγεται μην φοβάσαι!
Όσο για την τροφή όπως είπε η mareco η Royal είναι η καλύτερη, αν και λόγω οικονομικών εγώ της παίρνω την Tonus της Purina αρνί και ομολογώ είμαι ευχαριστημένη.. [σφιχτά κακά, τρίχωμα λάμπει κ μυρωδιά φυσιολογική :p ]

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
Να σου ζήσει το κουκλάκι!!! Σιγά σιγά θα αρχίσει να ανοίγεται μην φοβάσαι!
Όσο για την τροφή όπως είπε η mareco η Royal είναι η καλύτερη, αν και λόγω οικονομικών εγώ της παίρνω την Tonus της Purina αρνί και ομολογώ είμαι ευχαριστημένη.. [σφιχτά κακά, τρίχωμα λάμπει κ μυρωδιά φυσιολογική :p ]
Αρκετα καλη η tonus(πρεμιουμ) απλα εχε υποψην σου οτι ειναι σχετικα αλμυρη τροφη γιαυτο και την αλλαξα προσωπικα στον "μικρο" μου
Αρκετα καλη ειναι και η Equilibrio(σουπερ πρεμιουμ) που πολλα μελη απο το φορουμ την σνομπαρουν
15κιλο και οι 2 στα 36 και 39 ευρω...
κοιταξε να δεις ποια τροφη καθετε κυριος στον σκυλο σου δοκιμασε οσες μπορεις

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Αρκετα καλη η tonus(πρεμιουμ) απλα εχε υποψην σου οτι ειναι σχετικα αλμυρη τροφη γιαυτο και την αλλαξα προσωπικα στον "μικρο" μου
Αρκετα καλη ειναι και η Equilibrio(σουπερ πρεμιουμ) που πολλα μελη απο το φορουμ την σνομπαρουν
15κιλο και οι 2 στα 36 και 39 ευρω...
κοιταξε να δεις ποια τροφη καθετε κυριος στον σκυλο σου δοκιμασε οσες μπορεις

Πιο αλμυρή? Να σου πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει να έχει περισσοτερη επιθυμία για νεράκι... τι να πω θα το έχω υπόψιν μου! Ίσως την φάω κι εγώ για να μάθω :p :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
στα σκυλια τους αρεσει πολυ και η μυρωδια της τροφης,,, οχι μονο η γευση,,,

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
στα σκυλια τους αρεσει πολυ και η μυρωδια της τροφης,,, οχι μονο η γευση,,,
+1 μεγαλο θεμα ...εγω ακομα δοκιμάζω τροφες μεχρι τωρα απο Proplan->Tonus->Hills-> Equilibrio κατέληξα σε bewi(ιδιο εργοστάσιο-εταιρια με belcando) να προσθέσω οτι συνήθως τα σκυλιά οτι τροφη μας βρωμάει εμάς την καταβρωχθειζουν αυτο εχω παρατηρησει μεχρι τωρα...τι να πω...:(

YoDog

Member
3 Απριλίου 2013
23
0
Ήθελα να σας ρωτήσω...τα κακάκια της γενικά είναι ανοιχτό ανοιχτό καφετί αλλά σφιχτά είναι καλό αυτό?
Μια φορά για άγνωστο λόγο ήταν λίγο πιο προς το μαύρο :p... αλλά έχει πάρα πολύ καιρό απο τότε και συνέβη μια φορά.