Υιοθετηση πιτμπουλ και συμβιωση με κοκονακι

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
εννοεις να τα πηγαινω μαζι? τη σκυλιτσα που εχω κ αυτον?
Να πω πως σημερα στην ουσια ειναι το πρωτο φουλ 24ωρο μαζι..ακομα τον μαθαινω κ με μαθαινει...
ναι να τα πηγαινεις βολτες μαζι αλλα οχι ενα ατομο 2 σκυλοι ενας τον νεο και ενας την παλια

• Like
Reactions: AGRIAN

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Πήγαινε πιο αργά σε όλα. Το έχεις 48 ώρες και το έχεις φέρει σε επαφή ήδη με 4 σκυλιά .....
Βγάζε τα βόλτες και τα δύο μαζί, να γίνουν pack. Δώσε του χρόνο να προσαρμοσθεί και μην αγχώνεσαι. Ενημερώσου όσο μπορείς, εδώ μέσα έχουν γραφτεί πάρα πολλά που δεν θα τα βρεις εύκολα αλλού. Ψάξε το φόρουμ, ρώτα, διάβασε κι απόλαυσε τη συμβίωση με τα σκυλιά σου.

YΓ 1. Κι εγώ για πόϊντερ θα ψήφιζα, αν έχει δεύτερη ράτσα.
2. Τί σε έκανε να θες πιτ (ή ημι-πιτ) για δεύτερο σκύλο ;
Το ενα ειναι αυτο που μενουμε μαζι, το αλλο ενος κοντινου προσωπου και τα αλλα 2 στην βολτα.
Χρονο εννοειται πως του δινω..δεν περιμενω να συμπεριφερθει σαν να τον ειχα χρονια :)

Συγκεκριμενα πιτ γιατι :
1) Eιναι η πιο παρεξηγημενη φυλη,παγκοσμιως οχι μονο εδω.Εχουν βασανιστει και βασανιζονται ανελεητα απο τον ανθρωπο..Καθησα ειδα κ εμαθα οτι αυτα τα σκυλια ειναι υπεροχα σκυλια κ αγαπανε τον ανθρωπο οπως ολα τα υπολοιπα και με το να σωσω ενα θα βοηθουσε αυτο και την κοινη αντιληψη οτι δεν ειναι τερατα,αλλα καθρεφτης του εκαστοτε αφεντικου.
2)Hθελα εναν αθλητικο σκυλο με ορεξη για ζωη και να κανουμε πραγματα μαζι..και νομιζω πως το πιτ μου ταιριαζει.
3) Γιατι θεωρω πως ειναι πανεμορφα..εχουν κατι που με τραβανε.
Και 4) γενικα οχι για το πιτ, επειδη σε λιγο καιρο θα μεινω μονος μου και ηθελα να εχω ενα σκυλο..το σκυλακι που ηδη εχουμε θα μεινει με τη μανα μου καθως το θελει για παρεα.

• Like
Reactions: AGRIAN

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Καλησπερα κ παλι!
Πλεον εχουμε κλεισει μια εβδομαδα μαζι με το κυριο!
Οσων αναφορα το θεμα με τα σκυλια,εχω παρατηρησει πως επειδη ειναι ατσαλος στο παιχνιδι με τα μικροσωμα σκυλακια εχει θεμα...συνηθως το παρακανει με το παιχνιδι και υπερ ενθουσιαζεται με αποτελεσμα να του γρυλιζουν καποια
Με τα σκυλια στο μεγεθος του ομως κανενα θεμα,ειναι πολυ πιο συγκρατημενος.
Καμια συμβουλη?
Εχει σκοπο να κανει μια αξιολογηση του σκυλου ενας εκπαιδευτης τη πεμπτη,απλα θα ηθελα κ τη δικη σας γνωμη μεχρι τοτε.