Καλησπερα εδω και 3 εβδομαδες εχω υιοθετση ενα labrador αρσενικο 14 μηνών με τα χαρτια του (διαβατηριο,εμβολια),το εχω στο μπαλκονι,ειναι αρκετα μεγαλο και περιμετρικο,εχω ομως προβληματα γενικα,να ξεκινησω απο του σπιτιου,Μου εχει φαει τα περισσοτερα λουλουδια(γλαστρες),μου εχει φαει 2 λαστιχα ποτισματος,(πλεον το 3ο το μαζευω)οταν απλωνω ρουχα φανταζεστε,οποτε τον εχω δεμενο (μονο τοτε) υποτιθετε οτι στο προηγουμενο σπιτι πηγαινε 2 φορες την ημερα βολτα και εκανε τοτε τις αναγκες του,και εγω ακολουθαω το ιδιο ωραριο 2 φορες την ημερα αλλα αρκετες φορες μου κατουραει και κανει κοπρανα στο μπαλκονι (σημερα θα παρω αποθητικο και θα ριξω αφου καθαρισω καλα τα μπαλκονια),και εδω και δυο εβδομαδες εχει απιστευτες ορμες δεν καθετε με τιποτα υσηχος οταν ειμαι μαζι του,ανεβαινει επανω μου και συγννωμη για την εκφραση νομιζει οτι με πηδαει,και με δαγκωνει αλλα ισως στο παιχνιδι του,γιατι του βαζω εγω πολλες φορες τα χερια μου επιτηδες στο στομα του λεω μπας και αλλα δεν τα δαγκωνει,αλλα εδω και δυο εβδοαμαδες σπανια καθετε υσηχος οταν ειμαστε στο μπαλκονι εχει τασεις ερωτα ...επισεις το σπιτακι του το εχω βαλει στην πισω μερια του μπαλκονιου και ο χαζουλης παει ΜΟΝΟ το βραδυ που ειναι για υπνο.μπροστα εχω αερα και το πιανει η βροχη αλλα παρολα αυτα αυτος εκει.και αντε οταν εχω ανοιχτα και μας βλεπει μεσα στο σπιτι,αλλα και οταν κλεινω κουρτινες κλπ παλι εκει καθεται..Στην βολτα τωρα,στην αρχη τραβουσε παρα πολυ του εχω σαμαρι,και το τραβουσα και του ελεγα εδω(δεν ξερω εαν εκανα καλα η ασχημα)και πλεον ειναι αρκετα οχι πληρης υπακουως στην βολτα,δηλαδη τραβαει μονοοταν ειναι να παει να μοιρησει καπου,αν και καμια φορα ''ξεχνιετε'' αλλα ισως στρωσει.επισεις το κατσε στο προηγουμενο σπιτι το ακουγε,εδω μονο με φαει αν τον δελεασω,και πολυ σπανια,οχι ποτε αλλα σπανια το ακουω και χωρις φαγητο,εχει κανει ολες της παραπανω ζημιες και δεν τον εχω βαρεσει ποτε,αλλα τον εχω φωναξει να πω την αληθεια.αυτα,πειτε μου σας παρακαλω πως να συμπεριφερθω και τι μπορω να καταπολεμισω απο τα παραπανω..
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ευχαριστω εκ των προτερων