Οχι απλά μου είπαν που μπορώ να απευθυνθώ όπως και να έχει...Και ας το βρω μόνη μου ότι δεν θα με βοηθούν οι τιμές
Οχι απλά μου είπαν που μπορώ να απευθυνθώ όπως και να έχει...Και ας το βρω μόνη μου ότι δεν θα με βοηθούν οι τιμές
Φυσικά και ξέρωΜια διορθωση τελευταια απο μενα...
Κανείς δεν σου είπε οτι δεν κάνεις για αυτό που θες...
Ολοι σου ειπαν οτι δεν πρέπει να κανεις αυτο που θες...εχει διαφορά...σημαντικη για τα σκυλια κ για τη φυλη που επελεξες... (η γλυκουλα φατσα κρυβει ενα γιγαντα μεσα της,το ξερουμε αυτό ε;;;για χαρακτηρα ειμαστε ενημεροι υποθετω...)
Ωραία άρα καταλήγουμε στο ότι δεν σημαίνει ότι αν κάποιος έχει ένα θηλυκό γιορκσαιρ και το ζευγαρώσει με ένα επίσης καθαρόαιμο είναι εκτροφέας
Αυτο ποτε δεν ισχυε και αν θυμασαι αυτο που σου ειχε πει ο @Yorkaddict ,ο ΚΟΕ θα σου δωσει μια λιστα με τους εκτροφεις,αλλα εσυ θα πρεπει να εξετασεις κατα ποσο ειναι σωστοι αυτοι και να διαλεξεις τον καταλληλοτερο.Δεν σημαινει οτι οποιος εχει σκυλια με χαρτια και πουλαει ακριβα τα κουταβια,ειναι απαραιτητα και εκτροφεας.Ωραία άρα καταλήγουμε στο ότι δεν σημαίνει ότι αν κάποιος έχει ένα θηλυκό γιορκσαιρ και το ζευγαρώσει με ένα επίσης καθαρόαιμο είναι εκτροφέας
Γνωρίζω ότι δεν είναι και το είπα και πρινΑυτο ποτε δεν ισχυε και αν θυμασαι αυτο που σου ειχε πει ο @Yorkaddict ,ο ΚΟΕ θα σου δωσει μια λιστα με τους εκτροφεις,αλλα εσυ θα πρεπει να εξετασεις κατα ποσο ειναι σωστοι αυτοι και να διαλεξεις τον καταλληλοτερο.Δεν σημαινει οτι οποιος εχει σκυλια με χαρτια και πουλαει ακριβα τα κουταβια,ειναι απαραιτητα και εκτροφεας.
Τωρα,αναφορικα με το κοστος αγορας του κουταβιου,στο δικο μου μυαλο υπαρχουν παντα 3 σεναρια:
1) Αν εχεις τα χρηματα για την αγορα καθαροαιμου κουταβιου,τα δινεις.
2) Αν δεν εχεις τα χρηματα αλλα θελεις καθαροαιμο κουταβι και εισαι διατεθειμενη να ξοδεψεις το απαιτουμενο ποσο(πολλοι ανθρωποι δεν θελουν να δωσουν 1.000 ευρω για σκυλο,κυριως επειδη θεωρουν πως θα παρουν το ιδιο σκυλι με 100-500 ευρω),τοτε θα πρεπει να κανεις υπομονη και να μαζεψεις αυτα τα χρηματα.
3) Αν δεν εχεις τα χρηματα ή αν απλα δεν θελεις να διαθεσεις ενα αρκετα μεγαλο ποσο για την αγορα κουταβιου,ετσι οπως το βλεπω εγω,η μονη επιλογη ειναι η υιοθεσια καποιου μικροσωμου αδεσποτου.