Καλως σας βρηκα, ειμαι κι εγω ενας απο τους φανατικους λατρεις των σκυλων. Συγκεκριμενα εχω ενα "αμερικαν" ροτβαιλερ 7 ετων και ενα μπουλ μαστιφ 8 ετων επισεις κατα καιρους εχω φροντισει αλλα 3 αδεσποτα χτηπημενα και ταλαιπωρημενα τα οποια τελικα και κρατησα, κι ετσι ο αριθμος χωρις να το καταλαβω πηγε στο 5. Ασχολουμε επισεις με την εκπαιδευση σαν χομπι και μ αρεσει να βοη8αω κι αλλους ωστε να καταλαβουν και να διαμορφωσουν το χαρακτηρα του σκυλου τους, πλεον ειμαστε μια μεγαλη παρεα εδω στη κεφαλλονια που λατρευουμε τις μεγαλωσομες φυλες κα8ως ολοι οι κολλητοι οταν βλεπαν το ροττι μου πα8ιαζοντουσταν κι αρχισαν να παιρνουν κι αυτοι σκυλια. Δυστηχως το μπουλ μαστιφ μου ειναι πολυ ασχημα απο καρκινο στη σπληνα, το συγκεκριμενο σκυλι ειχε ταλαιπωρη8ει χρονια στα χερια ενος..ε να μη πω τα διακοσμητικα τωρα καταλαβαινετε υποθετω, εκανα τα παντα να το συνεφερω εδω και 8 μηνες που μου το εφερε γυρω στα 35 κιλα εξασθενημενο και πεινασμενο με φοβιες κτλ κτλ. Μεχρι πριν 2 βδομαδες ο δουκας ηταν αψογος μεχρι που ο υπερηχος εδειξε καρκινο στη σπληνα οταν χαφνικα μου λυπο8ημησε απο αναιμια ενα απογευμα..η στεναχωρια μου δεν μπορει να περιγραφει με λογια παιδια εχω χρονια σκυλια πανω απο 15 η συγκεκριμενη ρατσα καταφερε να με κερδισει οσο καμμια αλλη μεχρι τωρα και θα ηθελα να εχω παλι ενα μπουλ μαστιφ στη ζωη μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος ξερει για περιπτωση μπουλ μαστιφ παραμελημενη η ξερω κι εγω που να μην το 8ελουν ας επικοινωνησουν μαζι μου ωστε να το αναλαβω εγω . Με συγχωρειτε αν κατα καποιο τροπο καταχραστικα τη φιλοξενια σας η απλα σας κουρασαν τα μπερδεμενα μου λογια.