Υιοθεσία Bull Mastiff

Tazmataz

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
18
0
kefallonia
Καλως σας βρηκα, ειμαι κι εγω ενας απο τους φανατικους λατρεις των σκυλων. Συγκεκριμενα εχω ενα "αμερικαν" ροτβαιλερ 7 ετων και ενα μπουλ μαστιφ 8 ετων επισεις κατα καιρους εχω φροντισει αλλα 3 αδεσποτα χτηπημενα και ταλαιπωρημενα τα οποια τελικα και κρατησα, κι ετσι ο αριθμος χωρις να το καταλαβω πηγε στο 5. Ασχολουμε επισεις με την εκπαιδευση σαν χομπι και μ αρεσει να βοη8αω κι αλλους ωστε να καταλαβουν και να διαμορφωσουν το χαρακτηρα του σκυλου τους, πλεον ειμαστε μια μεγαλη παρεα εδω στη κεφαλλονια που λατρευουμε τις μεγαλωσομες φυλες κα8ως ολοι οι κολλητοι οταν βλεπαν το ροττι μου πα8ιαζοντουσταν κι αρχισαν να παιρνουν κι αυτοι σκυλια. Δυστηχως το μπουλ μαστιφ μου ειναι πολυ ασχημα απο καρκινο στη σπληνα, το συγκεκριμενο σκυλι ειχε ταλαιπωρη8ει χρονια στα χερια ενος..ε να μη πω τα διακοσμητικα τωρα καταλαβαινετε υποθετω, εκανα τα παντα να το συνεφερω εδω και 8 μηνες που μου το εφερε γυρω στα 35 κιλα εξασθενημενο και πεινασμενο με φοβιες κτλ κτλ. Μεχρι πριν 2 βδομαδες ο δουκας ηταν αψογος μεχρι που ο υπερηχος εδειξε καρκινο στη σπληνα οταν χαφνικα μου λυπο8ημησε απο αναιμια ενα απογευμα..η στεναχωρια μου δεν μπορει να περιγραφει με λογια παιδια εχω χρονια σκυλια πανω απο 15 η συγκεκριμενη ρατσα καταφερε να με κερδισει οσο καμμια αλλη μεχρι τωρα και θα ηθελα να εχω παλι ενα μπουλ μαστιφ στη ζωη μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος ξερει για περιπτωση μπουλ μαστιφ παραμελημενη η ξερω κι εγω που να μην το 8ελουν ας επικοινωνησουν μαζι μου ωστε να το αναλαβω εγω . Με συγχωρειτε αν κατα καποιο τροπο καταχραστικα τη φιλοξενια σας η απλα σας κουρασαν τα μπερδεμενα μου λογια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
προσωπικα δεν ξερω.. υπαρχουν ομως πολλοι bullmastifαδες στο φορουμ.. ελπιζω να σε βοηθησουν!
Θελω μονο να σου δωσω τα μπραβο μου για την καλη σου καρδια και την προσπαθεια σου να βοηθας αυτα τα υπεροχα πλασματα , τα σκυλια.

ααα... και να πω οτι ζηλευω που εισαι στην ομορφη κεφαλονια και εχεις τοσους φιλους γυρω σου...σε ποιο μερος της κεφαλονιας εισαι?

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Αν ησουν σε αλλη χωρα ισως δεν θα ηταν πολυ δυσκολο μεσω ενος rescue να βρεις αυτο που θελεις ,εδω ομως πολυ δυσκολο.
Μια λυση θα ηταν να επικοινωνησεις με καποιο εκτροφειο και να τους πεις οτι θα σε ενδιεφερε πχ σαν συνιδιοκτησια να αναλαβεις καποιο απο τα ηλικιωμενα ζωα τους που αυτοι δεν θα μπορουν να χρησιμοποιησουν πλεον σαν εκτροφη.Απο την μια δεν θα ειναι ευκολο απο την αλλη θα ειναι ενα ζωο που ισως δεν θα εχεις μαζι σου για πολλα χρονια.Αλλιως ...παρε ενα κουταβι απο εκτροφεα και ξεκινα απο την αρχη.

Tazmataz

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
18
0
kefallonia
Για rescue μονο απο ευρωπη και ειναι αρκετα δυσκολο εως και απι8ανο. Σημερα ηταν η πιο δυσκολη μερα το σκυλι εμφανως υπεφερε πλεον και αναγκαστηκα τον "κοιμησα" δε μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο γιγαντας τελικα λυγισε με πειραξε πολυ μιας κι εδωσα μεγαλο αγωνα για να το συνεφερω απο διαφορα αλλα προβληματα που ειχε οταν το πηρα, αλλα ο καρκινος εχει ασχημα μουτρα. Εχω σκεφτει και για κουταβι αλλα η ιδεα δε με συγκινει τοσο οσο με το να δωσο αξιολογη στεγαση και 8εση στη ζωη μου σε ενα τετοιο σκυλι που εχει αναγκη και με λιγα λογια βασανιζετε καταλαβετε το δεν κανουμε ολοι για τετοιες φυλες δεν ειναι για τον κα8ενα τα μεγαλωσομα- δυσκολα σκυλια, την ιδεα της συνιδιοκτησιας δεν την σκεφτηκα αλλα 8α το ψαξω. Παντως αυτο που μπορω να εγγυη8ω ειναι τις καλυτερες συν8ηκες σιτισης,στεγασης, φροντιδας και αγαπης. Μενω στη λειβαθω σε ενα σπιτι 6 στρεμματων πληρως περιφραγμεννο και καταλληλο για τα σκυλια οποιος βρε8ει εδω για διακοπες το καλοκαιρι και εχει προβλημα με τα σκυλια του ασ μου τα φερει για φιλοξενια οσο διακοπαρει !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...τι ειναι το "αμερικαν" ροτβαιλερ?
Σου είπα και πάλι: Εχεις ρέντα σήμερα!!!:D

Το θέμα, όμως, είναι πραγματικά ενδιαφέρον α) για να δούμε πως θα πάει ο Δούκας και β) λόγω του ότι λίγοι είναι εκείνοι που θα ήθελαν να υιοθετήσουν ένα ταλαιπωτημένο bullmastiff ή ένα που αποτελεί "βάρος"...
...ας αφήναμε, ίσως, το "american" rottweiler για το εγγύς μέλλον:cool:

Φίλε μου, καλώς ήλθες!!!:)

Tazmataz

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
18
0
kefallonia
Κοιταξε να δεις πιστευω οτι οι αμερικανοι καναν παλι το "θαυμα" τους ως συνη8ως ο Ραμον που ειναι ενα καταπληκτικο σκυλι γενικα ειναι δυσπλαστικος στους 2 μπροστινους αγκωνες, το υπερβολικο υψος βλεπεις.. ο Δουκας εκλεισε τα ματια του τ απογευμα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε Tazmataz,

Να ζήσεις να τον θυμάσαι με χαμόγελο, γιατί εσύ του πρόσφερες όσα είχε στερηθεί...
Εκεί πέρα, θα τρέχει και θα παίζει, έτσι, άτσαλα και ατσούμπαλα (ξέρουμε όλοι!!!), σαν μικρό κουτάβι...
Καλό ταξίδι

Tazmataz

Member
5 Φεβρουαρίου 2011
18
0
kefallonia
Μα αυτο με εκανε και στεναχωρηθηκα τοσο με το συγκεκριμενο σκυλι δε προλαβε να χαρει ποτε του, μιλαμε για...εχεις μπουλ μαστιφ χρονια και ξερεις καλυτερα απο μενα jhonk σε κερδιζει η ρατσα. Οποιος κατεβει ειναι ευπροσδεκτος και με το παραπανω ! Αυτο το ομορφο σκυλι στη φοτο σου απο που το πηρες jhon ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...και ξερεις καλυτερα απο μενα johnk σε κερδιζει η ρατσα....
2) ...Αυτο το ομορφο σκυλι στη φοτο σου απο που το πηρες john ?
1) Αν σε κερδίζει η ράτσα... Ολοι εδώ μέσα το ξέρουμε !!!
2) Αυτή η σκύλα... δεν την πήρα εγώ, ...αυτή με βρήκε και με απέκτησε:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τωρα που ειπατε για rescue απο εξωτερικο.. εμεις θελαμε να υιοθετησουμε ενα greyhound και ειχαμε ερθει σε επαφη με 2-3 κεντρα, απο αγγλια αρχικα και μετα μας εστειλαν Ιταλια λογω του οτι ειναι πιο κοντα στην ελλαδα.. ηρθαμε και σε επαφη με 1 στην Ισπανια..
δεν ηταν καθολου δυσκολο, αμεσως μολις συμπληρωσαμε την φορμα υιοθεσιας, δωσαμε τα στοιχεια μας κτλ.. Μας εστειλαν να διαλεξουμε αναμεσα απο τα διαθεσιμα σκυλια και αυτα που εκανα στην περιπτωση μας, γιατι ειχαμε και γατα στο σπιτι.. Δεν εκατσε τελικα, μας προλαβε ο σαγκα..
Αλλα θελω να πω , δεν ηταν δυσκολο καθολου να βρεθει σκυλι... Ψαξε στο ιντερνετ bullmastif rescue , ολο και κατι θα βρεις. ;)