Υιοθεσία αδέσποτου σέττερ

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Το αυτό:). Απλώς, αν την μαλώνεις θα συνδυάσει την παρουσία της γάτας με κάτι άσχημο κ θ αντιδράει ακόμα πιο άσχημα.. Αφού οι γάτες, είχαν συνηθίσει την παρουσία των άλλων σκυλιών γιατί βγάζουν νύχια?

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Γιατί κάποιες είναι νέες στο σπίτι ... έχω γατοπατέρα .... σύνολο έχουμε 6 με τις 3 έχει γίνει θεματάκι ε άμα βρεθούν και οι άλλες 3 θα συμπληρώσουμε την εμπειρία , δεν είχαν πρόβλημα με την Άντζυ μας που δεν ασχολιόταν μαζί τους υπήρχαν δε υπήρχαν γενικά είχε πιο ήρεμο χαρακτήρα ... η Άντζυ μας όμως δεν υπάρχει πια και έτσι αντιδρούν στο νέο σκύλο

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μπράβο σου που την υιοθέτησες,πραγματικά με κάνεις χαρούμενο και χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και απο εδώ.να την χαίρεσαι την κουκλίτσα και διάβαζε όσα περισσότερα μπορείς και βάλε την μέσα στο σπίτι μόλις περάσει τις θεραπείες της για να έρθετε ακόμα πιό μαζί.

υσ το ίδιο ρήμα 3 φορές το όποιο σημαίνει χαρά.:D

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
kickass να σαι καλά δεν είχα και άλλη επιλογή ήταν μονόδρομος μόλις διάβασα την ιστορία της ... και γω τη θέλω μαζί μου , το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει 2 σπίτια που την αγαπάνε.... η συμπεριφορά της είναι λίγο κουκουρούκου αλλά είναι νωρίς θα μάθει , εξαρτάται αν ήταν πριν μ'ανθρώπους κάτι που το πιστεύω από κινήσεις που κάνει

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
παιδιά καλησπέρα !!!! Η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας είναι μοναδική , πώς ανεβαίνει πάνω μου να μ αγκαλιάσει πώς τρέχει μόλις με βλέπει και πόσες ώρες έχω καθήσει μαζί της ειδικά τις πρώτες μέρες πιστεύω ότι έχουν βοηθήσει να κερδίσω την εμπιστοσύνη της.
Μία διαπίστωση που έχω κάνει είναι η εξής , η μικρή δε γαβγίζει ... πέρα δλδ από το παιχνίδι μας ή αν κυνηγήσει κάποια γάτα , σε όποια άλλη περίπτωση δεν ανησυχεί ακόμα και η εξώπορτα ν' ακουστεί , αν τύχει να παίζει δε θα ενδιαφερθεί να δει ποιος είναι ... απλή απορία εκφράζω όχι ότι θα την ήθελα να γαβγίζει με το παραμικρό

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Να την χαιρεσαι! Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα 7μετρο λουρι( κ ανω) και να τον αφηνεισ να παει μακρια και οταν φευγει να την φοναζεις ελα και να το μαζευεις γρηγορα και οταν φτασει να της δινεισ μια λυχοδια!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Περισσοτερο με μπρετον μοιαζει η κουκλα σου. Να την χαιρεσαι.
και εμενα αυτο μου θυμιζει αυτο το στοπ.. αλλα τι να λεμε τωρα και το ενα και το αλλο.. ειναι σκυλια ολο καρδια!!
Να σου ζησει!! να την χαιρεσαι! Μπραβο για την υιοθεσια, υποστηριζω!
σιγα σιγα , μεθοδικα και με υπομονη και ολα θα γινουν!

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Μεγάλο λάθος να σου δώσουν σέττερ αφού έχεις γάτες. Εσύ δεν γνώριζες αλλά οι αρμόδιοι έπρεπε να το γνωρίζουν. Ευχομαι να είναι ελαττωματικό κυνηγόσκυλο σεττερ ωστε να τα βρείτε.
Τα γράφω αυτά γιατί δεν γίνεται αποδεκτό από κανέναν κυνηγόσκυλο τέτοιου τύπου που να τα πάει καλά με τις γάτες.

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
H αλήθεια είναι ότι δε μου το δώσανε , την πήρα γιατί ήταν παρατημένη οπότε δεν το σκέφτηκα , δεν τις ''πάει '' καθόλου τις γάτες , βέβαια είναι ακόμα αρχή και μπορεί ν αλλάξει ... άλλοι μου λένε ''καλά κυνηγόσκυλο πήρες αυτά τρέχουν όλο το 24ωρο '' ... ίσως ένα σκυλί καναπέ να ταίριαζε περισσότερο στον τρόπο ζωής μου αλλά μαζί της πια καλύτερα ν αλλάξω τρόπο ζωής γιατί είναι πιο ευχάριστος :) , δεν ξέρω αν είναι ελαττωματική στο κυνήγι , ξέρω ότι είναι πολύ φοβισμένη όχι με γυναικεία παρουσία αλλά με αντρική , ποιος ξέρει τι έχει περάσει

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Το δικό μου σεττερακι παρ' όλο που θεωρείται το πιο δραστήριο από όλα του ίδους μέσα στο σπίτι είναι προβατάκι. Για το δικό μου γούστο παρά είναι ήσυχη. Μην σε φοβίζει αυτό το θέμα καθόλου ξέρουν άριστα να διαχειρίζονται την ενέργειά τους. Είναι σαλονίσιο σκυλί. Αν δεν έχει επανιέλ μέσα της δεν θα γαυγίζει. Εχουν υπομονή. Γενικά τα θεωρώ εύκολα στη συμβίωση σκυλιά. Για μένα αρνητικό είναι που ενώ άλλοι μπορούν και λύνουν τα σκυλιά τους και αυτά δεν απομακρύνονται, το σεττερ είναι δύσκολο να μην απομακρυνθεί. Στις γάτες κάνουν φέρμα. Σε γενικές γραμμές είναι απροβλημάτιστα σκυλιά και πολύ χαδιάρικα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ίσως ένα σκυλί καναπέ να ταίριαζε περισσότερο στον τρόπο ζωής μου αλλά μαζί της πια καλύτερα ν αλλάξω τρόπο ζωής γιατί είναι πιο ευχάριστος :) ,

Με ελιωσες τωρα!
:love:

Ποσο καιρο εχω να διαβασω ενα τοσο αισιοδοξο και θερμο μυνημα!!! [-o<

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
13092012568.jpg13092012567.jpg13092012569.jpg13092012565.jpg να και η μικρή μου , lumpie είναι ένα σκυλί όλο ΚΑΡΔΙΑ , στο διαμέρισμα βέβαια που την έφερα σαν να μελαγχόλησε , μιξόκλαιγε δεν τη χωρούσε ο τόπος , πηγαινοερχόταν σαν την άδικη κατάρα , δεν έχω και μπαλκόνι ... την έχω στο πατρικό μου με αυλή 100 τ.μ. και ξεδίνει , πηγαινοέρχομαι καθημερινά σχεδόν, όλοι μου λένε ότι δεν είναι για μέσα στο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω , η αλήθεια είναι ότι σκοπεύω να πάω σε μεγαλύτερο μέσα στη χρονιά και ελπίζω να βρω με ένα μικρό κηπάκο , κατά τ άλλα με τις γάτες η σχέση της είναι εξάρτησης με τραβάει και κλαίει μόλις μυρίσει κάτι ....

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Είναι υπέροχη! να την χαίρεσε. Πιστεύω θα ηρεμίσει, εμένα με έχει κάνει πιο καναπεδάτη από ότι ήμουν. Τσακωνόμαστε πια θα πάρει την καλήτερη θέση και τον περισσότερο χώρο στον καναπέ. Αγκαλιαζόμαστε και δεν το κουνάμε. Μάλιστα απαιτεί, αγριοκοιταζοντας με, να μην κουνιέμαι και πολύ γιατί την ενοχλώ στον ύπνο της. Πολύ ύπνος σου λέω. Δεν έχει πειράξει ποτέ τίποτα στο σπίτι και μένω σε διαμέρισμα.
Απλά την πάω σε κανένα πάρκο την λύνω και αυτή τρέχει ασταμάτητα και εγώ δεν χρειάζετε να περπατάς ιδιαίτερα. Πιο ξεκούραστος σκύλος δεν υπάρχει. Και λογικά το δικό σου θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ήρεμο από το ήρεμο. Διαβάζω εδώ μέσα για συμπεριφορές σκύλων και έχω κατατρομάξει που θεωρούνται και του σαλονιού. Τα σεττερ είναι άγια σκυλιά.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Κουκλάκι, πολύ γλυκό κορίτσι!!!

Κατά τη γνώμη μου θέλει λίγο χρόνο για να συνηθίσει το διαμέρισμα αλλά μετά θα είναι κυρία!!
Αν εκτονώνεται αρκετά την ημέρα θα είναι πιο ευτυχισμένη στο διαμέρισμα και μαζί σου περισσότερες ώρες, παρά στο πατρικό σου (που έχει και τις γατούλες να την εκνευρίζουν!!).

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
ΓEIA σας και πάλι !! Διαβάζω τον τελευταίο καιρό διάφορα θέματα στο φόρουμ και οι απορίες μου όλο και πληθαίνουν ;;; Αν η Ραλού είναι υπερκινητική πώς το διαπιστώνω;; υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσω;Μήπως είναι και θέμα ράτσας απ όπου και αν κρατάει δλδ , τις προάλλες πήγαμε στα βασιλικά κτήματα περπατήσαμε 4 χλμ και είχε ακόμα να δώσει ... , στην αυλή δεν κάθεται ούτε 5 λεπτά όλο μυρίζει και τρέχει πάνω κάτω , στο διαμέρισμα αν δεν πηγαίνει πάνω κάτω πρέπει να είμαι συνέχεια μαζί της , τώρα που σας γράφω ανέβηκε πάνω στο γραφείο να την πάρω αγκαλιά .... χαχαχ είναι πολύ τρυφερό από την μια αλλά από την άλλη είναι φυσιολογικό
Από την άλλη κάποια πράγματα που κάνει είναι κουταβίσια όπως να μασουλάει τσάντες , καλώδια , ρούχα ... έχω σκεφτεί τη λύση του εκπαιδευτἠ μόλις ανθίσουν λίγο τα οικονομικά μου ... Πάντως η καημενούλα φοβάται πολύ θορύβους ή απότομες κινήσεις ή την παρουσία ανδρών ποιος ξέρει τι έχει ζήσει 15092012570.jpg

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Χθες πήγαμε στο puppies park , επειδή ήταν πρώτη φορά την έβαλαν στο χώρο υποδοχής για να εξοικειωθεί καθήσαμε κανένα δυωράκι... η σκύλα ήταν με την ουρά ανάμεσα στα ποδαράκια της και δεν έπαιξε καθόλου , τ άλλα σκυλάκια ήταν πιο μεγάλα με αποτέλεσμα κάθε φορά που την προσέγγιζαν εκείνη να τρέχει σ εμένα , φοβάται πολύ , ελπίζω την επόμενη φορά να αισθανθεί πιο άνετα .
Στην βόλτα πάντως αν τύχει και συναντήσουμε μικρόσωμο το προσεγγίζει και θέλει να παίξει , παίζει ρόλο ώστε να μην είναι τόσο φοβική ;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi