Υιοθέτησα αδέσποτο, είναι υπερβολικά κτητικό help!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
να σαι καλα αγαπη μου...τα ζωακια ειναι τα μοναδικα που πραγματικα αξιζουν να ασχοληθουμε παραπανω...για ποσους ανθρωπους μπορουμε να το πουμε αυτο αραγε ??? εγω για πολυ λιγους στη ζωη μου προσωπικα...:)

D

Deleted member 14614

Guest
Συγχαρητήρια nightmare για την κίνησή σου να σώσεις τη σκυλίτσα από το δρόμο! Έχεις δίκιο που αγχώνεσαι, αλλά να είσαι σίγουρος ότι μέρα με τη μέρα, αν δείχνεις αγάπη, θα σε εμπιστεύεται όλο και περισσότερο! Τα σκυλάκια από το δρόμο είναι ορισμένες φορές πιο δύσκολες περιπτώσεις, αλλά αν δείξεις υπομονή, θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα στο τέλος. Πάντως, από τη στιγμή που είναι 8 κιλά, σημαίνει ότι είναι μικρό σε μέγεθος, οπότε κουμαντάρεται και πιο εύκολα. Οι πρακτικές συμβουλές που σου έδωσαν οι υπόλοιποι είναι πάρα πολύ σωστές και λογικές και πιστεύω ότι αν τις ακολουθήσεις και μιλήσεις και με τον εκπαιδευτή θα λυθούν σύντομα τα προβλήματά σου!:)

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Χαδακια θελει ! Affection... και πολλη υπομονη.. στη βδομαδα επανω θα δεις πολλες αλλαγες.. Μεχρι να ζητησετε βοηθεια εκπαιδευτη για την ασφαλη προσαρμογη του, εχετε την με το λουρι της να κυκλοφορει στο σπιτι, ωστε να χρειαστει να την κατεβασετε απο τον καναπε ας πουμε.. να μη χρειαστει να ερθετε σε αμεση επαφη μαζι της, γιατι αν γυρισει να γρυλισει η θελησει να δαγκωσει και εσεις κανετε πισω = κερδισε , αρα αυτος ειναι ο τροπος.
Ενω με το λουρακι , ωραια και καλα, λες και την εντολη σου "κατεβα" πχ.. safe πραγματα.. :wink: Οπως σου ειπε και ο/η Κasi..
Kι εμεις καπως ετσι ( οχι σε τετοιο βαθμο βεβαια , ειμαστε τις πρωτες τρεις μερες). στο ένα χερι το λουρι της και στο αλλο δοκιμασα και κραταγα καλου κακου μια εφημεριδα διπλωμενη ρολο .. Μονο σε αυτην ακουγε οταν σφυριζε απειλητικα πανω απο το κεφαλακι της .. ( Προσεχε ομως το χτυπημα μονο στον αερα.. οχι στο κορμι του- γιατι ετσι μπορει να γυρισει και να σου χωσει καμμμια δαγκωνιτσα) .
Να θυμασαι.. πανω απο ολα σταθερη συμπεριφορα ..Οταν λεμε "Οχι" ειναι οχι και δεν το λεμε γλυκα αλλα επιτακτικα και ατραβαμε αποτομα στιγμιαια το λουρι!
Κανε λιγη υπομονη και να δεις σε δυο τρεις μερες ποσο καλτερα θα εισαστε ...:cool: