Υγρό με αίμα, αφού πρώτα έκανε τα κόπρανα.

Μάνος97

Member
19 Απριλίου 2018
6
0
27
Καλημέρα πρώτη φορά κάνω εγγραφή εδώ μου φαίνεται ένα από τα καλυτεκα site που εχω δει και διαβάζω πολλά καλά εδώ μεσα. Ας μπω στο θεμα, λοιπόν αγόρασα ένα ντόμπερμαν 33 ημερών είναι πολύ δυναμικο και με πάρα πολύ όρεξη για παιχνίδια, το ταιζω Equilibrio pappy και τρωει περίπου 100gr τη μέρα σημερα ειναι 40 ημερών και για πρώτη φορά αφού ορωτα έκανε υγρά κακακια μετά πήγε σε άλλο σημείο σφίχτηκε και έβγαλε ζουμακια με ελασιστι αιματακι , ο κτηνίατρος είπε να το παρακολουθήσω όλο το βράδυ κι αν συνεχιστεί να τον παω από εκεί. Μετά από 12 ώρες λοιπόν έφαγε εκανε κακακια αλλά αυτή τη φορά όλα φυσιολογικά όπως πρίν, και ξανά μετά από 10 λεοτα πάλι υγρα κακα και παλι ζουμακι με αίμα αυτη την φορά λίγο περισσότερο αίμα απο πριν έχω τρελαθεί παιδιά. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι απαντήστε μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
@Μάνος97

Καλωσόρισες, αν και με άσχημη αφορμή.

Σε αυτή την ηλικία και με αυτά τα συμπτώματα (που μπορεί να μην είναι ότι χειρότερο έχουμε ακούσει, αλλά η παρουσία αίματος δεν πρέπει να περνά "στα ψιλά") η καλύτερη λύση και απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι αυτή που ήδη πήρες "Πήγαινε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να το δει από κοντά ένας κτηνίατρος".

Χωρίς να θέλω να σου "γκρινιάξω" προσωπικά, ειδικά τώρα, πρέπει να γράψω και εδώ (για όσους θα διαβάσουν) πως δεν είναι σωστό και καλό να παίρνουμε κουτάβι μικρότερο των 2 μηνών. Εκτός από ελάχιστες, ειδικές περιπτώσεις που πέθανε ή δεν υπάρχει μητέρα, το βρήκαμε στα σκουπίδια και άλλα παρόμοια.

Μίλησε και με αυτόν που στο πούλησε, όχι μόνο για να "του τα χώσεις" (πρέπει να γίνει και αυτό αν στο έδωσε εκείνος, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος) που σου έδωσε κουτάβι 33 ημερών, αλλά και να τον ειδοποιήσεις να έχει το νου του και για τα άλλα κουτάβια.

Περαστικά να είναι! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλώς ήρθες στο φόρουμ, φίλε @Μάνος97

«3.
Απαγορεύεται
:
β) η πώληση ζώων συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των οκτώ (8) εβδομάδων,... "

Λέει ο Ν. 4039/2012

Εκτός αυτού, και αφού το κουτάβι σου ελπίζω πως θα αποφύγει τα χειρότερα, πριν λόγω άγνοιας προφανώς, κάνεις άλλα σοβαρά λάθη, φρόντισε να ενημερωθείς για τεράστια ποικιλλία θεμάτων, που αφορούν την ευζωία, της ψυχής, που επέλεξες να βάλεις στην ζωή σου.

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"
(αγνόησε το "Υιοθεσία αδέσποτου..." και ασχολήσου με το "Οδηγίες χρήσεως")

Μάνος97

Member
19 Απριλίου 2018
6
0
27
Το σκυλί είναι υγιέστατο μάγκες/ίσες να είστε καλα όλοι, απλά εγώ του έδινα πολύ παραπάνω τροφή από ότι έπρεπε, έτρωγε το τριπλασιο από οτι επρεπε, σας ευχαριστώ σας εύχομαι τα καλύτερα

Μάνος97

Member
19 Απριλίου 2018
6
0
27
βρήκαμε τι έφταιγε παιδιά. ο κατασκευαστής της τροφής λέει ότι πρέπει το σκυλί μέχρι 80 ημερών να τρώει 50γρ. ανά 2κιλα του δικού του βάρους, και εγώ τον ξεκίνησα από 50γρ και σε 6 μέρες φτάσαμε τα 150γρ σε μία μέρα. 150γρ. σε μία μέρα πρέπει να τρώει το κουτάβι εάν είναι 6.3κιλα οπότε λογικοτατο να πιεστεί το κουτάβι και να ματώσει, ευτυχώς δεν συντρέχει κίνδυνο. σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
βρήκαμε τι έφταιγε παιδιά. ο κατασκευαστής της τροφής λέει ότι πρέπει το σκυλί μέχρι 80 ημερών να τρώει 50γρ. ανά 2κιλα του δικού του βάρους, και εγώ τον ξεκίνησα από 50γρ και σε 6 μέρες φτάσαμε τα 150γρ σε μία μέρα. 150γρ. σε μία μέρα πρέπει να τρώει το κουτάβι εάν είναι 6.3κιλα οπότε λογικοτατο να πιεστεί το κουτάβι και να ματώσει, ευτυχώς δεν συντρέχει κίνδυνο. σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Αυτό στο είπε ο κτηνίατρος??
Κάνατε εξετάσεις?

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μην επαναπαυεσαι, το ειμαι δεν ειναι απλα θεμα επιβαρυνσης λογο τροφης. Εκει θα εβλεπες πουρεδες, βλενα και αλλα τετοια. Το αιμα ειναι κινδυνος ειδικα για κουταβι που δεν εχει κανει εμβολιασμο πληρη

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Κουτάβι και αίμα στα κόπρανα... τρέχεις.
Στη θέση σου θα έκανα και ένα τεστ για τύφο καλού κακού.
Η ηλικία που πήρες το κουτάβι είναι λάθος και επικίνδυνη για το κουτάβι και για λόγους υγείας και για λόγους συμπεριφοράς αργότερα. Όπως κατά πάσα πιθανότητα και η πηγή από όπου το απόκτησες αλλά αυτό ας το συζητήσουμε μόλις ξεμπλέξεις με τα κτηνιατρικά πρώτα που προέχουν.

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
123
O κατασκευαστής της τροφής καλά τα λέει.... Ο "κατασκευαστής" του κουταβιού τι λεει?

• Like
Reactions: alexxela

Μάνος97

Member
19 Απριλίου 2018
6
0
27
Το σκυλί έβγαλε πλέον Στερεά κόπρανα και τρώει 6 φορές την ημέρα από 15-20γρ πλεον είναι μία χαρά το αίμα δεν συνεχίστηκε τον πηγα σε νευροχειρουργό κτηνιατρικής αλλά και σε μαιευτήρα, ο σκύλος είναι υγιέστατος, ευχαριστώ

Μάνος97

Member
19 Απριλίου 2018
6
0
27
Και διάθεση και όρεξη και στην ώρα του κάνει τα κακακια του και όλα καλά, απλά εγώ του έδινα σχεδον τριπλασια ποσότητα τροφής διότι ως γνωστόν τα κουτάβια είναι λεμαργα και εμένα μου διέφυγε. Πάντως να είστε καλά για το ενδιαφέρον σας

Attachments