Τόσες ράτσες ...

csthess

Member
2 Ιανουαρίου 2008
8
0
Δεν τις γουστάρω καθόλου τις γάτες.Όλη μέρα κοιμούνται και τις υπόλοιπες γλίφονται.Δεν προσφέρουν τις χαρές που προσφέρει ένας σκύλος.Είχα κρατήσει ένα διάστημα γάτα μιας θείας μου και βαρέθηκα την ζωή μου.Οπότε ή σκύλος ή τίποτα και έτσι όπως μου τα λέτε μάλλον θα είναι το 2ο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το τσοου τσοου θεωρειτε πολυ ανεξαρτητο σκυλι..δεν τα παει και ιδιαιτερα καλα με τις αγκαλιες..
Επισης μπορει να βγει επιθετικο..
Μιας γνωστης μου 8 μηνων στα καλα καθουμενα κατασπαραξε μια κυρια..την τρεχει τωρα στα δικαστηρια..και να πεις οτι φταινε τα αφεντικα..καμια σχεση..2 μηνων και ψιλογρυλιζε αν του επερνες το παιχνιδι του.. :shock:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
O σκύλος δεν κοιμάται και γλύφεται, ότι ράτσα κι αν είναι ...
Δεν σε κόβω, και μπράβο σου αν το αποφασήσεις, αλλά δοκιμασε (διάβασε εννοώ) κατά σειρά
-French Bulldog
-Boston terrier (δεν ξέρω αν έχει εκτροφείς)
-Basset hound
-Pug (ίσως γαυγίσει λίγο παραπάνω)
-Schnauzer (το ίδιο)
-Maltese (λίγο τρίχα)
-Dachshund (θέλει λίγο παραπάνω παρέα)
-Chihuahua (γαυγίζει)
-Pincher (γαυγίζει)
-Westie (λίγο φωνακλάδικο - θέλει αρκετή παρέα - ίσως κάνει ζημιές)
-Boxer (λίγο μεγάλο - ίσως κάνει ζημιές)

Να το ψάχνεις τόσο και να μην πάρεις από εκτροφέα ξέχνα το ... αλλιώς 'αδικα προβληματίζεσαι ... ίσως πάρεις κάτι τότε που δέν είναι όπως λένε για την ράτσα του, ή δεν είναι έτσι σε εμφάνιση - άσε τα υπόποιπα (υγεία κλπ κλπ) το κόστος αν έχεις υπομονή μπορει να είναι μικροτερο από ότι φαντάζεσαι, από εκτροφέα ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
kango1 said:
το τσοου τσοου θεωρειτε πολυ ανεξαρτητο σκυλι..δεν τα παει και ιδιαιτερα καλα με τις αγκαλιες..
Μιας γνωστης μου 8 μηνων στα καλα καθουμενα κατασπαραξε μια κυρια..την τρεχει τωρα στα δικαστηρια..και να πεις οτι φταινε τα αφεντικα..καμια σχεση..2 μηνων και ψιλογρυλιζε αν του επερνες το παιχνιδι του.. :shock:
Αποκλείεται!!!
Κανένα σκυλί δεν "κατασπαράζει" μια κυρία στα καλά καθούμενα!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
-French Bulldog
Κανουν ακρετες ζημιες οταν ειναι κουταβια/εφηβοι!!!!!
Ακομα και σημερα εκδηλονει την δυσαρεκια της, οταν την αφηνουμε περισσοτερα απο το κανονικο- συνηθησμενο ( μεχρι 5 ωρες αντεχει ανετα, μετα αρχιζει να ψαχνει για απασχοληση) μονη της με ζημιες!!
Εδω αποφασισε πριν απο λιγο καιρο, οτι δεν της χρειαζεται πια το παπλοματακι που ειχε στο κρεβατι της- και ετσι εκανε χειμονιατικη ατομοσφαιρα στο σαλονι- ολα χιονισμενα!!!

Οταν μαδανε- μαδανε απιστευτα!!
Και αυτες οι μικρες τριχουλες καρφονονται παντου στα ρουχα και στα επιπλα. Ακομα και στο ποδι μου ειχε καρθοθει μια φορα μια τριχα, πονουσα, σαν να ειχα πατησει γυαλι-η κανα κοχιλη στην θαλασσα. Οταν κοιταξα και βρηκα καρφομενη την τριχα δεν πιστευα τα ματια μου!!! :shock:

Και εδω ενα δειγμα απο το μαδημα. Ολοι αυτη η τριχα ηταν πριν την δουλεψω με ενα ειδικο εγαλειο, πανω στον σκυλο και θα επεφτε λιγη λιγη μες στο σπιτι, στο κρεβατι κλπ.

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
ω Χριστος και η Παναγια!!! ολο αυτο ειναι τριχα?!?!?! Χριστεεεε μου πως αντεχεις?!?! :shock: :shock:
Εγω και παλι προτεινω καποιο μικροσωμο αδεσποτο. αν ομως επιμενεις για ρατσατο, παρε σναουζερ να τελειωνεις. Δε μαδανε, ειναι ησυχα, μενουν μονα τους κλπ

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
marga said:
ω Χριστος και η Παναγια!!! ολο αυτο ειναι τριχα?!?!?! Χριστεεεε μου πως αντεχεις?!?! :shock: :shock:
Επειδη την χτενιζω με Shedder και την μαδαω με το χερι- οταν ειναι σε φαση αλλαγη τριχοματος, δεν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα μας, οπος θα νομιζει κανεις.
Αλλα ακομα και εγω, που ειναι και δουλεια μου, εψαξα παρα πολυ να βρω μεχρι να βρω εναν τροπο να αντιμετοπιζω αυτο το μαδημα.
Κανενα βουρτσακι, καμια χτενα δεν βγαζει αυτην την λεπτη και κοντη τριχα!
Μονο με το Shedder ειδα φως!

Εγω και παλι προτεινω καποιο μικροσωμο αδεσποτο. αν ομως επιμενεις για ρατσατο, παρε σναουζερ να τελειωνεις. Δε μαδανε, ειναι ησυχα, μενουν μονα τους κλπ
Τα Schnautzer ειναι αρκετα ζωηρα!!

Θελουν και ειδικο μαδημα/Stripping 3-4 φορες το χρονο, πραμγα που εδω στην Ελλαδα δεν βισκεις ευκολα ατομα που κατεχουν την σωστη τεχνικη!!

[/quote]

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
ναι θελουν, αλλα ενταξει υπαρχουν groomers στην Αθηνα, καμποσοι.. Να! μπορει να ναι δικοι σου πελατες! :lol:
Ενταξει θα το πηγαινουν 3 φορες το χρονο, αλλα τριχα μεσα στο σπιτι δε βζαφουν καθολου!
Οσο για το αν ειναι ζωηρα... δεν ειναι ουτε τρελοσκυλα(βλεπε τζακ ρασελ) αλλα ουτε κ βαριεστημενα(βλεπε μπασετ)
Εκπαιδευονται και πολυ ευκολα, ΔΕΝ ειναι κυριαρχικα κι ειναι κ σε βολικο μεγεθος :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
amangos said:
kango1 said:
Αποκλείεται!!!
Κανένα σκυλί δεν "κατασπαράζει" μια κυρία στα καλά καθούμενα!!!
τι να σου πω βρε Αντωνη τους ηξερα και το λατρευαν το σκυλακι..το ειχε μαζι της στην δουλεια για να μην μενει μονο του..για την ακρηβια ειναι η λογηστρια μας..,το σκυλακι απο οταν το πηρε ηταν πολυ περιεργο τσαμπουκαλεμενο 2 μηνων και δεν σε αφηνε να του παρεις το παιχνιδι του..
Δεν το πηγαν για εκπεδευση.. εκει φταινε..εφοσον ειδικα ειχαν δει τετοια συμπτωματα..
Μια μερα εξω απο το γραφειο περναγε μια κυρια απο διπλα απο το σκυλι.. δεν το χαιδεψε καν..,η ιδιοκτητρια μπροστα της ..ορμιξε και της εσκησε το ποδι..της περαστικης ..λεει η ιδιοκτητρια τι να πω..!να πω πως εκανε κατι η γυναικα..δεν εκανε τιποτα..!δικαιως την πληρωνω..!
μολις 1ετους..φοβηθηκαν για τα παιδια τους και το εστειλαν σε ενα τσοπανο να προσεχει τα προβατα..τι να πω..δεν ειμουν και καθε μερα μαζι τους..αλλα η συγκεκριμενη τα λατρευει..

csthess

Member
2 Ιανουαρίου 2008
8
0
Μ'αρέσει που ζήτησα πυξίδα, ο ένας δείχνει νότο και ο άλλο δύση. :p :lol:
Τις ψάχνω ακόμα τις ράτσες αλλά το θέμα είναι να υπάρχουν στην Θεσ/κη.Δεν μπορώ να πάω Αθήνα για να πάρω σκύλο.Για εξωτερικό δεν το συζητάω.
Γαλλικά μπουλντόγκ είχε ένα ζευγάρι εκεί που έμενα παλιά.2,ζευγαράκι ήταν.Πέρασαν μήνες για να δω ότι ζουν στην πολυκατοικία μας.Τυχαία τα είδα που τα πηγαίναν βόλτα.Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη και όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι.Μάλλον δεν θα ακούσω κανέναν σας στο τέλος :p :lol: .

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Μαρέσει που ζήτησα πυξίδα, ο ένας δείχνει νότο και ο άλλο δύση
:cry: :(
το χουν αυτο τα φορα.
καλη επιτυχια στην επιλογη,ελπιζω τελικα να παρεις.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ελπιζω και εγω τελικα να παρεις.. :p
Αλλωστε ειναι φυσικο να υπαρχουν παρα πολλες αποψεις...
Παρε οτι σου πει το ενστικτο σου και η λογικη σου.. :wink:

csthess

Member
2 Ιανουαρίου 2008
8
0
Απλά ήθελα μια κατεύθυνση-συμβουλή από κάποιους που ξέρουν ίσως κάτι παραπάνω.Αλλά αν είναι να αρχίζουν όλοι δεν κάνεις για σκύλο και πάρε γάτα και πάρε άλογο κλπ ε δεν βοηθάει αυτό...όπως σε όλα τα Φόρουμ υπάρχει το πρόβλημα του γραπτού λόγου και ότι δεν ξες τον άλλον καλά.Δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως με κανέναν και με τίποτα,κουβέντα κάνουμε.
Είδα σελίδες πάντως για μπουλντόγκ και όντως αρκετοί ανέφεραν για το ροχαλητό. :p Το μειονέκτημα είναι τα σάλια όπου αναφέρθηκε ο συχνός καθαρισμός.Επίσης δεν είναι για περπάτημα ή τρέξιμο είναι χαλλλαρά σκυλιά. :lol: Το θετικό είναι η περιποίηση του τριχώματος και το ότι είναι παραπάνω από ήσυχα.Για τα σνάουτσερ που ανέφερε κάποιος διάβασα σε αρκετές σελίδες ότι είναι γαυγιστερά.Επίσης είδα για μπιγκλ και μαλτέζικα.Συλλέγουμε πληροφορίες και προχωράμε.Δεν βιαζόμαστε. :wink: