Η Ηλέκτρα είναι 15 κιλά και της δίνουμε τη μισή κονσέρβα σαν μεζεδάκι, όχι για κανονικό γεύμα!
Όταν δεν έτρωγε κροκέτες, της βάζαμε πάλι την μισή κονσέρβα μέσα στο μπολ για να πάρουν γεύση, μήπως και της φάει...
Kάθε πότε; Μια φορά την εβδομάδα ας πούμε;
Κοίτα βασικά είμαι στο ψάξιμο για να φτιάξω ένα πρόγραμμα διατροφής για τα σκυλιά μου βασισμένο σε φαγητά πλούσια σε συστατικά οφέλιμα για τον οργανισμό τους. Λόγω και του οικονομικού δεν μπορώ να πάρω μια πανάκριβη τροφή και εκτός αυτού είμαι λίγο κατά στο να τρώνε ένα πράγμα μόνο. Άσε που τα χαζά μου έχουν κολλήσει σε μια πάμφθηνη κροκέτα (τοπικής βιομηχανίας ζωοτροφών) που τους πήρα σε κάποια φάση που δεν είχα μια και την έχουν καταβρεί αλλά εγώ δεν είμαι και πολύ ήσυχη.
Έχω κάνει προσπάθειες και πλεόν αντί για μεζεδάκια και βλακείες το πρωί τρώνε μαζί με μένα αχλάδι και μπανάνα,τους φτιάχνω εγώ μπισκότα για να μην τα αγοράζω (από τη μία για να ξέρω τι έχουν μέσα και από την άλλη λόγω κόστους) κλπ. Τα λαχανικά θέλω να αρχίσω να προσπαθώ τώρα αλλά χρειάζομαι ένα μπούσουλα για τις ποσότητες.
Γι'αυτό ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίας διατροφής πχ: Δευτέρα-τόνος, Τρίτη-κοτόπουλο κλπ.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει.