Τυχερός που βρήκα το φόρουμ σας...

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Καλώς όρισες MariosVN! Μια χαρά σε βρίσκω! Αν και σαν τελειόφοιτους, θα σου έλεγα να διαβάσεις και για το σχολείο τόσο επιμελώς, όσο διαβάζεις για το φόρουμ. Αν και σε τσάκωνω αδιάβαστο στον takisft που έχει την Bonnie άρα να χαίρεται "την καλύτερη του φίλη".

Καλές συζητήσεις και με το καλό να έχεις το συντροφάκι σου, όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες!
Ωπ έχω την τιμή να κάνει ποστ στο θέμα μου ο Σέρλοκ??
Με έπιασες εντελώς αδιάβαστο στην απάντηση μου με τον takisf.Δεν θα ξανασυμβεί...:rolleyes:
Σε ευχαριστώ kritikopoula για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου.Μακάρι να καταφέρω να αποκτήσω κάποτε αυτήν την υπέροχη συντροφιά.Αν και από όσο βλέπω πρέπει να κάνω τεράάάάστια υπομονή.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι η Πατρινή προφορά που έχει μπει στο πετσί μου βρε takisft...

MariosVN, σιγά την εξέχουσα προσωπικότητα, που το θεωρείς και τιμή! (Αλλα μη μου δώσεις αφορμή να βγάλω από την τσάντα μου το μεγενθυντικό μου φακό, ε!)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλως ηρθες!
Πολυ σπανιο φαινομενο παιδι τετιας ηλικιας, και αγορι να ειναι τοσο φιλοζωο και ενημερωμενο..
Χαιρομαι πολυ π υπαρχουν ακομα :D Καλα μπορει να ειμαι και υπερβολικη, αλλα εγω εδω π μενω στα αγορια εχει χαθει καθε φιλοζωια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT