Τυχερός που βρήκα το φόρουμ σας...

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Πρώτα από όλα να καλησπερίσω όλη την τρελή σκυλοπαρέα.
Ονομάζομαι Μάριος και μάλλον είμαι απο τα μικρότερα μέλη του φόρουμ:rolleyes:(17 ετών).Ως φανατικός οπαδός των καταπληκτικών αυτών τετράποδων παρακολουθώ τα άρθρα και τις συζητήσεις σας εδώ και δύο χρόνια οπότε ξέρω τι ''παίζει''.Ζήλεψα και εγώ λοιπόν και αποφάσισα να γίνω μέλος για να συστηθώ,να εκφράσω διάφορες απορίες μου και να κάνουμε ωραίες συζητήσεις.
Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να συζώ με σκύλο τα τελευταία χρόνια αλλά έχω μια μικρή εμπειρία απο τότε που ήμουν 8 χρονώνν και είχαμε στο σπίτι ένα κόκερ σπάνιελ το οποίο το πάτησε αμάξι.Από τότε δεν ξαναπήραμε σκύλο όχι μόνο εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών αλλά και επειδή δεν ήθελαν οι δικοί μου.Όνειρο μου είναι κάποτε να αποκτήσω bullmastif αλλά ως πρώτο δικό μου σκύλο θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω ένα ενήλικο αδέσποτο στο μέλλον.
Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη παρουσίαση :pαλλα πιστεύω να γίνω καλοδεχούμενος αν και δεν έχω σκύλο.

Υ.Γ:Συγχαρητήρια παιδιά για αυτό το καταπληκτικό φόρουμ που παρέχει άπειρες πληροφορίες αλλά και στα μέλη που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθούν σε τυχόν απορίες και προβλήματα.Συνεχίστε έτσι:D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες στο φορουμ Μαριε.
Δεν πειραζει που δεν εχεις σκυλο, ισως ειναι και καλυτερα ετσι γιατι οταν θα ερθει η στιγμη να παρεις θα εχεις μαθει παρα πολλα. Μακαρι οι περισσοτεροι να εβρισκαν το φορουμ πριν παρουν σκυλο με "λαθος" τροπο ή κανοντας πολλα λαθοι στο μεγαλωμα του κουταβιου τους, ειτε σε εκπαιδευση ειτε σε διατροφη. Μαρεσει που νεα ατομα ενδιαφερονται να μαθουν 5 πραγματα παραπανω και να μην το παιζουν ξερολες χωρις στην πραγματικοτητα να ξερουν τιποτα και να ειναι απλα της ηλικιας που θελει να πηγαινει κοντρα σε ολους και σε ολα ετσι για το γαμωτο. Εχουμε και πολυ μικροτερα μελοι στο φορουμ, θυμαμαι μια κοπελα που ηταν 13, μια αλλη 15 κλπ. Κι εγω στην νεολαια του φορουμ με κατατασσω οντας 21 ετων και λατρεις των σκυλων απο 1 :p
Bullmastif λοιπον ε? Τι σε τραβηξε σε αυτη την ρατσα?

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Καλως ηρθες στο φορουμ Μαριε.
Δεν πειραζει που δεν εχεις σκυλο, ισως ειναι και καλυτερα ετσι γιατι οταν θα ερθει η στιγμη να παρεις θα εχεις μαθει παρα πολλα. Μακαρι οι περισσοτεροι να εβρισκαν το φορουμ πριν παρουν σκυλο με "λαθος" τροπο ή κανοντας πολλα λαθοι στο μεγαλωμα του κουταβιου τους, ειτε σε εκπαιδευση ειτε σε διατροφη. Μαρεσει που νεα ατομα ενδιαφερονται να μαθουν 5 πραγματα παραπανω και να μην το παιζουν ξερολες χωρις στην πραγματικοτητα να ξερουν τιποτα και να ειναι απλα της ηλικιας που θελει να πηγαινει κοντρα σε ολους και σε ολα ετσι για το γαμωτο. Εχουμε και πολυ μικροτερα μελοι στο φορουμ, θυμαμαι μια κοπελα που ηταν 13, μια αλλη 15 κλπ. Κι εγω στην νεολαια του φορουμ με κατατασσω οντας 21 ετων και λατρεις των σκυλων απο 1 :p
Bullmastif λοιπον ε? Τι σε τραβηξε σε αυτη την ρατσα?
Καλώς σας βρήκα ilektra_akis και παρεμπιπτόντως να χαίρεσαι την Ήβη σου.Έχω διαβάσει το νήμα της και έχω δει τις εκπληκτικές φωτογραφίες της.Είναι μια γλύκα.Συγχαρητήρια για τη δουλειά.
Τα bullmastiff δεν τα είχα ξανακούσει πρωτού διαβάσω για τη ΜΟΚΑ του κ.Γιάννη.Μέσα απο τα ποστ του άρχισα και εγώ να ερευνώ για τη ράτσα το χαρακτήρας τους και έτσι i fell in love...*agapoylas*.Αυτό που με μαγνητίζει πιο πολύ πάντως πάνω τους είναι η τρυφεράδα τους αλλά και το ένστικτο προστασίας στην οικογένεια τους.
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλώς όρισες!!! :)

Φαντάζομαι θα είσαι και πολύ καλός μαθητής, με τέτοιο τρόπο γραφής (αν και βρήκα μερικά λαθάκια:cool:) και έντονου homework.

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Καλώς όρισες!!! :)

Φαντάζομαι θα είσαι και πολύ καλός μαθητής, με τέτοιο τρόπο γραφής (αν και βρήκα μερικά λαθάκια:cool:) και έντονου homework.
Η αλήθεια είναι ότι στην έκθεση και στα φιλολογικά τα πάω αρκετά καλά και ο μέσος όρος μου είναι ικανοποιητικός.Τώρα το έντονο homework άστο καλύτερα..:p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η αλήθεια είναι ότι στην έκθεση και στα φιλολογικά τα πάω αρκετά καλά και ο μέσος όρος μου είναι ικανοποιητικός.Τώρα το έντονο homework άστο καλύτερα..:p
Κατάλαβα... :cool::p

- Μάριε διάβασες;...
- Ναι...
- Μα πότε πρόλαβες;...

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου...:)

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0

- Μάριε διάβασες;...
- Ναι...
- Μα πότε πρόλαβες;...

χαχα πως με ξέρεις;)
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και να χαίρεσαι και εσύ ''τον καλύτερο σου φίλο''.

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Μία σύντομη ερώτηση για να μην ξεκινήσω νέο θέμα:οι ιδιώτες που ζευγαρώνουν το σκύλο τους και δηλώνουν τη γέννα στον ΚΟΕ θεωρούνται με αυτόν τον τρόπο επαγγελματίες εκτροφείς που κάνουν σωστά τη δουλειά τους??Ή χρειάζεται να γίνουν και κάποιες άλλες διαδικασίες?
(η ερώτηση είναι ανόητη αλλά έχω μπερδευτεί)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γεια σου Μαριε.

Οι ιδιωτες που δηλωνουν την γεννα στον ΚΟΕ ειναι εκτροφεις.

Κανουν σωστα την δουλεια τους αν:
1. Εχουν κανει εξετασεις για κληρονομικες ασθενειες (διαφερουν αναλογα με την φυλη) και στους 2 γεννητορες και ειναι προθυμοι να τις δειξουν.
2. Εχουν κατεβασει τα σκυλια σε αγωνες μορφολογιας και εχουν λαβει ικανοποιητικες κρισεις.
3. Ασχολουνται με τα σκυλια τους και οι χαρακτηρες των σκυλων ειναι ισορροπημενα δειγματα της φυλης που σε ενδιαφερει.
4. Ασχολουνται με τα κουταβια των σκυλων τους περα απο την σωστη σιτιση και κτηνιατρικο ελεγχο, και με την σωστη πρωτη εκθεση των κουταβιων σε ερεθισματα, τουαλετα, πρωιμη κοινωνικοποιηση κλπ
5. Ιδανικα εχουν ενα οραμα για την φυλη και το ζευγαρωμα τους δεν ειναι απλα αναπαραγωγικο αλλα στοχευει στην βελτιωση της φυλης που εκτρεφουν.

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Γεια σου Μαριε.

Οι ιδιωτες που δηλωνουν την γεννα στον ΚΟΕ ειναι εκτροφεις.

Κανουν σωστα την δουλεια τους αν:
1. Εχουν κανει εξετασεις για κληρονομικες ασθενειες (διαφερουν αναλογα με την φυλη) και στους 2 γεννητορες και ειναι προθυμοι να τις δειξουν.
2. Εχουν κατεβασει τα σκυλια σε αγωνες μορφολογιας και εχουν λαβει ικανοποιητικες κρισεις.
3. Ασχολουνται με τα σκυλια τους και οι χαρακτηρες των σκυλων ειναι ισορροπημενα δειγματα της φυλης που σε ενδιαφερει.
4. Ασχολουνται με τα κουταβια των σκυλων τους περα απο την σωστη σιτιση και κτηνιατρικο ελεγχο, και με την σωστη πρωτη εκθεση των κουταβιων σε ερεθισματα, τουαλετα, πρωιμη κοινωνικοποιηση κλπ
5. Ιδανικα εχουν ενα οραμα για την φυλη και το ζευγαρωμα τους δεν ειναι απλα αναπαραγωγικο αλλα στοχευει στην βελτιωση της φυλης που εκτρεφουν.
Τώρα κατάλαβα.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση σου:)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας

- Μάριε διάβασες;...
- Ναι...
- Μα πότε πρόλαβες;...

κιομως, θα μπορουσε να διαβάζει τη φυσική του μέσω φόρουμ

αν η μάζα του ειναι χ, και η μαζα του μπουλμαστιφ ειναι ψ, η δύναμη που ασκειται στο λουρί είναι ω, πόσα μέτρα θα συρθεί ο μάριος στην άσφαλτο αν ξαφνικά πεταχτεί ο σκύλος για να κυνηγήσει έναν....σκιουρο ας πουμε; η ενέργεια του πετάγματος δίδεται... επίσης υποθέτουμε οτι το σκυλάκι είναι ανεκπαιδευτο :p

καλώς όρισες μάριε :)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Γεια σου Μαριε! καλως ηρθες! με καλυψε η matilda. Καλο ψαξιμο (ειναι λιγο σπανιο να βρεις αυτον τον καταπληκτικο ανθρωπο)

off topic: matilda σβησε κανα μηνυμα...

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
κιομως, θα μπορουσε να διαβάζει τη φυσική του μέσω φόρουμ

αν η μάζα του ειναι χ, και η μαζα του μπουλμαστιφ ειναι ψ, η δύναμη που ασκειται στο λουρί είναι ω, πόσα μέτρα θα συρθεί ο μάριος στην άσφαλτο αν ξαφνικά πεταχτεί ο σκύλος για να κυνηγήσει έναν....σκιουρο ας πουμε; η ενέργεια του πετάγματος δίδεται... επίσης υποθέτουμε οτι το σκυλάκι είναι ανεκπαιδευτο :p

καλώς όρισες μάριε :)
χαχαχα φοβερή μέθοδος εκμάθησης:p
καλως σας βρήκα vaggelo και ghost girl!Ελπίζω να έχουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλως ορισες! Με το καλο να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα :)

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Καλως ορισες! Με το καλο να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα :)
Γεια σου Hlianna!Σε ευχαριστώ πολύ.
Εύχομαι να περνάτε πάντα καλά με τη Μόκα σας.
(Όλους σας έχω μάθει:cool:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς όρισες MariosVN! Μια χαρά σε βρίσκω! Αν και σαν τελειόφοιτους, θα σου έλεγα να διαβάσεις και για το σχολείο τόσο επιμελώς, όσο διαβάζεις για το φόρουμ. Αν και σε τσάκωνω αδιάβαστο στον takisft που έχει την Bonnie άρα να χαίρεται "την καλύτερη του φίλη".

Καλές συζητήσεις και με το καλό να έχεις το συντροφάκι σου, όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες!

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Μπραβο σου που ενημερωνεσαι και με το καλο να αποκτησεις καποια μερα το συντροφο σου!Μεχρι τοτε ενημερωσε και τον περιγυρο σου μπας και καποια στιγμη καταλαβουν ολοι οτι το να παρω σκυλο δεν ειναι το ιδιο με το να αγορασω τοματες στον μαναβη!;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT