elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Πρώτα μια χαζή παρατήρηση. Πιο πολύ για Eurasier-mix μου κάνει παρά για chow-mix.
Αν όμως όντως είναι chow-mix:
1. Τον εκπαιδευτή μην τον υπολογίζετε. Τα chow δεν αντιδρούν θετικά σε εκπαίδευση ρουτίνας, πόσο μάλλον σε αυτήν την ηλικία. Όποιος τον πάρει (και για να μην τον επιστρέψει) θα πρέπει να μην έχει άλλα ζώα και να ξέρει να χειριστεί/αποτρέψει την επιθετικότητα σε γάτες και άλλα σκυλιά στην βόλτα.
2. Η ζωή στην πανσιόν απλά θα το σκοτώσει πιο αργά απ' ότι ο δρόμος. Τα Chow έχουν θέμα με την μοναξιά και την έλλειψη ανθρώπινης επαφής. Ακόμη και η ζωή σε μια μάντρα (ασφαλισμένη) θα είναι καλύτερη με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι δεμένος.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
sorry για την τρολια αλλα @elpinor , θα ηθελα καποια στιγμη- καπου, να μας γραψεις περισσοτερα για το χαρακτηρα των chow. τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις και τα αγνοουσα.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
γιατί πιστεύω ότι όλα τα ζώα, ακόμη και τα πιό άγρια αν νοιώσουν την αγάπη από ένα άνθρωπο δένονται και αλλάζουν χαρακτήρα και γίνονται "γατάκια".
Να υπενθυμήσω άλλο αγάπη και άλλο υπερπροστασία και υπερβολή που τα κακομαθαίνεις, όπως φυσικά και τα παιδιά.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
@spyv Με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά θα γράψω για την εμπειρία μου με τα δικά μου Chow. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου "γνώστη" της φυλής, με την έννοια που ο Μιχάλης ας πούμε είναι γνώστης των Γιόρκι.

• Like
Reactions: Kodagoshe and spyv

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Πρώτα μια χαζή παρατήρηση. Πιο πολύ για Eurasier-mix μου κάνει παρά για chow-mix.
Αν όμως όντως είναι chow-mix:
1. Τον εκπαιδευτή μην τον υπολογίζετε. Τα chow δεν αντιδρούν θετικά σε εκπαίδευση ρουτίνας, πόσο μάλλον σε αυτήν την ηλικία. Όποιος τον πάρει (και για να μην τον επιστρέψει) θα πρέπει να μην έχει άλλα ζώα και να ξέρει να χειριστεί/αποτρέψει την επιθετικότητα σε γάτες και άλλα σκυλιά στην βόλτα.
2. Η ζωή στην πανσιόν απλά θα το σκοτώσει πιο αργά απ' ότι ο δρόμος. Τα Chow έχουν θέμα με την μοναξιά και την έλλειψη ανθρώπινης επαφής. Ακόμη και η ζωή σε μια μάντρα (ασφαλισμένη) θα είναι καλύτερη με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι δεμένος.
Λες ε; :sneaky: Αν σου πω δεν ξέρω, εμείς Τσόου μιξ τον γράφουμε...ότι και να είναι πάντως σίγουρα είναι μίξη-τρίξη σκύλαρος!:p
1. Αλήθεια;:oops:
2. Στην πανσιον δεν εχει ελλειψη ανθρώπινης επαφης. Δηλαδη, δεν είναι αποκομμενος. Ο ιδιοκτητης είναι πολλες ωρες εκει και τον βγαζει βολτες κανονικα...και παει και μια νεαρη κοπελα του γκρουπ για την στηριξη του πολλες φορες την εβδομαδα για παιχνιδι, χαδια, βολτα και τα σχετικα! Και εγω οποτε μπορω :)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες πραγματικα! Ειδικα του 1. πρεπει να λαμβάνονται υποψη από τους ενδιαφερομενους!!(y):)

• Like
Reactions: elpinor

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Χάρις την οικονομική στήριξη ανθρώπων, η φιλοξενία και η τροφή του μαλλιά εξασφαλίστηκαν για αυτόν και τον επόμενο μήνα! ;) Ελπίζουμε να βρει όμως και κάποιο στιγμή παντοτινό ιδιοκτήτη!

• Like
Reactions: spyv and elverg

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
- Απαγορεύεται κάθε είδους αγγελία ή δημοσίευση που ζητά οικονομική βοήθεια για το οτιδήποτε.

admin

Last edited by a moderator: