Τσιμπούρια και χορτάρι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Υποτίθεται ότι με τις αμπούλες, μόλις πάει το τσιμπούρι να ρουφήξει, πεθαίνει. Ενώ το κολλάρο τα απωθεί. Αλλά τίποτε από τα δύο δεν είναι 100% σίγουρο...
Χρειάζεται και ψάξιμο μετά από τις βόλτες για σιγουριά.

Ψέκασμα με ντεσίς...θεωρείται κορυφαίο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Έμφραγμα κοντεύω να πάθω φέτος με αυτό το θέμα! 2 μέρες είχε την αμπούλα και του βρήκα 4!!! Και δεν είχαν ψοφήσει!! :mad: Δεν περνάνε και οι μέρες να του κάνω εξετάσεις να βεβαιωθώ οτι δεν έχει τπτ! Με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα! Το δικό μας το γκαζον το ψεκάζει ο μπαμπάς μου αλλά δεν ξέρω με τι. Θα τον ρωτήσω αν είναι και θα σας ενημερώσω

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ψεκαστε μέ sebacil είναι ασφαλές καί αποτελεσματικό.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν τα τσιμπούρια δεν είχαν καρφωθεί τότε δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις αίματος...

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Το ντεσις το ρίχνουμε και στο χωράφι, οπότε το ξέρω κάπως, και είναι καλό. Το σεμπασιλ το ξέρει ο πατέρας μου. Θα δούμε ποιο από τα 2. Σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις~

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αν τα τσιμπούρια δεν είχαν καρφωθεί τότε δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις αίματος...
Αυτό ειναι το περίεργο, είχαν καρφωθεί κανονικά και πρέπει να ήταν κανα δυο μέρες εκει. Λες και η αμπούλα δεν έκανε καθόλου δουλεια!! Τι να πω, ανοσία εχουν πάθει πια!!! :mad:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Aμπουλα+κολαρο+λιγο σκορδακι στο φαγητο.....Ολα βοηθανε;)

Εχω δει κ σκυλομπισκοτα στο εμποριο με σκορδο κατα των τσιμπουριων!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ