Τσιμπημα κουταβιου σκορπιο

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
29
Βοηθηστε με ειμε απελπισμενη πριν λιγα λεπτα το κουταβι μου αρχισε να γαυγιζει και να κλαιει γλυφοντας το ποδι του γιατι τον τσιμπησε σκορπιος οταν καθομασταν στο μπαλκονι με τους γονεις μου και ειχε ερθει και εκεινος εξω εριξε την μικρη γλαστρα που ηταν ελαφρια και οταν πατησε το ποδι του κατω αρχισε να γαυγιζει και να κλαιει ασταματητα γλυφοντας το ποδι του ο μπαμπας μου τον εβαλε μεσα στο νερο για να ανοιξουν οι ποροι του μηπως σε καποιον απο εσας εχει τυχει να τσιμπησει το σκυλακι του σκορπιο αν ναι πως το αντιμετωπισατε;;;;;;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πάτε κτηνιατρο.... χανετε χρόνο και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

Δώστε το επιτέλους το κουτάβι μπας και γλυτώσει

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι ειναι το τσιμπημα του σκορπιου να θεραπεύεται με σπα? Υποτίθεται έλεγες ότι ο πατέρας σου έχει εμπειρία κιολας και ξέρει τι να κάνει.... πηγαίνετε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κτηνιατρο

• Like
Reactions: Kimigaz

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Παίρνεις τηλέφωνο κατευθείαν τον κτηνίατρο.

εντιτ: με πρόλαβε η Γκέλλυ. Εννοώ παιρνεις ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ τον κτηνίατρο για να σας πει για πρώτες βοήθειες και μόλις κλέισετε το τηλ. έχετε φύγει ήδη, κάνοντας αυτά που σας έχει πει μέχρι να φτάσετε.

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
29
Και επιτελους τι σε ενοχλει το ειχα εξω μου ελεγες να το δωσω το πηρα στο σπιτι παλι τα ιδια και τον κουταβι μου το πηγαν οι γονεις μου στον κτηνιατρο και μας ειπε οτι καλα καναμε και το βαλαμε στο νερο

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
29
Ναι ευτυχως προτειμουσα να τσιμπουσε εμενα ο σκορπιος οχι τον αρη