Δν ειναι λιγες οι φορες φανταζομαι που θα εχετε ακουσει καποια ιστορια για καποιον φιλο/η σας που εμπιστευτηκε καποιον εκπαιδευτη για την συντροφια του και δυστυχως αποδειχτηκε τελειως φουσκα!!!
Ενδεχομενως κ καποιοι απο σας να πεσατε θυματα αυτης της απατης.
Εχω αγανακτησει γτ το τελευταιο διαστημα ακουω ολο και περισσοτερα τετοια περιστατικα και αναρωτιεμαι αν μ περισευουν 750 ευρω για να κανω καποιον μαγκα!
Ειμαι οριακα στο να ξεκινησω η μαλλον να εντατικοποιησω την εκπαιδευση της μικρης μ, με την βοηθεια καποιου εκπαιδευτη.
Αναρωτιεμαι ομως τα ακολουθα:
1) Πως θα ξερω πως δν θα πεσω και εγω θυμα καποιου ψωνιου η απατεωνα που θελει να αυτοαποκαλειται εκπαιδευτης?
2)Το μαρκετινγκ που θα μ παρουσιασει βαση της δουλειας του μετραει?
θα σταθω λιγο σε αυτο γτ τυγχανει να γνωριζω καποιον εκπαιδευτη που εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετο κοσμο αλλα ακουσα κ εναν δυσαρεστημενο ανθρωπο που σιγουρα ασχοληθηκε με το σκυλι. Το λεω αυτο για να προλαβω απαντησεις του στυλ¨φταιει και ο ιδιοκτητης ορισμενες φορες που δν ασχολειται με το σκυλι του.
3)Θετικη εκπαιδευση η λιγο πιο... ''βιαια'' μεσα?
4)Ποιες ειναι καποιες ερωτησεις παγιδα που μπορω να του κανω για να διαπιστωσω αν εχει βασεις και τις απαραιτητες γνωσεις για να αναλαβει το σκυλο μ?
5)Χρονος εκπαιδευσης ?
6)Καποια εγγυηση?
7)Διαστημα που κρινεται αναγκαιο για να υπακουει στο δρομο βρεξει χιονισει?!
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ενδεχομενως κ καποιοι απο σας να πεσατε θυματα αυτης της απατης.
Εχω αγανακτησει γτ το τελευταιο διαστημα ακουω ολο και περισσοτερα τετοια περιστατικα και αναρωτιεμαι αν μ περισευουν 750 ευρω για να κανω καποιον μαγκα!
Ειμαι οριακα στο να ξεκινησω η μαλλον να εντατικοποιησω την εκπαιδευση της μικρης μ, με την βοηθεια καποιου εκπαιδευτη.
Αναρωτιεμαι ομως τα ακολουθα:
1) Πως θα ξερω πως δν θα πεσω και εγω θυμα καποιου ψωνιου η απατεωνα που θελει να αυτοαποκαλειται εκπαιδευτης?
2)Το μαρκετινγκ που θα μ παρουσιασει βαση της δουλειας του μετραει?
θα σταθω λιγο σε αυτο γτ τυγχανει να γνωριζω καποιον εκπαιδευτη που εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετο κοσμο αλλα ακουσα κ εναν δυσαρεστημενο ανθρωπο που σιγουρα ασχοληθηκε με το σκυλι. Το λεω αυτο για να προλαβω απαντησεις του στυλ¨φταιει και ο ιδιοκτητης ορισμενες φορες που δν ασχολειται με το σκυλι του.
3)Θετικη εκπαιδευση η λιγο πιο... ''βιαια'' μεσα?
4)Ποιες ειναι καποιες ερωτησεις παγιδα που μπορω να του κανω για να διαπιστωσω αν εχει βασεις και τις απαραιτητες γνωσεις για να αναλαβει το σκυλο μ?
5)Χρονος εκπαιδευσης ?
6)Καποια εγγυηση?
7)Διαστημα που κρινεται αναγκαιο για να υπακουει στο δρομο βρεξει χιονισει?!
Ευχαριστω εκ των προτερων.