Εμάς τι να μας κουράσεις!Τον σκύλο κούρασες!Και απορώ πως ακόμα έχεις χέρια και πόδια και δεν σάλταρε να σε αρπάξει!
Να προσέξεις γιατί φέρεσαι πολύ ανταγωνιστικά απέναντι της χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!
Πλάκα κάνουμε?Τεστάρουμε τον σκύλο την ώρα που τρώει για να του δείξουμε ότι εμείς είμαστε ο αρχηγός?Δηλαδή εσκεμμένα την τσιγκλάς για να αποδείξεις ότι είσαι αρχηγός?Σβερκώνεις χωρίς να υπάρχει λόγος την σκύλα επειδή σου έκανε γκρρρ όταν έτρωγε επειδή εσένα σου κάπνισε να την δοκιμάσεις χαϊδεύοντας την?
Δηλαδή ρε παιδιά ώρες ώρες σκέφτομαι τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να πετάξουμε την ξηρά μέσα στο μπολ να το αφήσουμε κάτω το ρημάδι και να φύγουμε?Τόσο δύσκολο μας είναι!
Δεν σε κράζω αλλά έλεος!Άσε την σκύλα να φάει και οι ιεραρχίες δεν μπαίνουν με αυτό τον τρόπο!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!Επίσης το μόνο σίγουρο είναι ότι χαλάς την σχέση σου με τον σκύλο σου και αναπτύσσεις ανταγωνισμό!
Φιλικά όλα αυτά από έναν ιδιοκτήτη που ποτέ μα ποτέ δεν ενόχλησε τον σκύλο του την ώρα που τρώει...
Επίσης φιλικά βρες έναν κώδικα επικοινωνίας με τον σκύλο σου και άρχισε πολύ παιχνίδι μαζί του γιατί από εκεί μέσα μπαίνουν οι βάσεις!Από το νταραβέρι και το πάρε-δώσε αναπτύσσεις ιεραρχία και σεβασμό!
κατα πασα πιθανοτητα δεν εχεις υπ'οψην σου ολη την ιστορια της ξινης! εαν δεν το εχεις κανει ηδη θα σε παρακαλουσα να διαβασεις εστω κ την πρωτη σελιδα απο τα link που εχω παραθεσει στην αρχη του θεματος.
δεν την σβερκωσα χωρις να υπαρχει λογος, την σβερκωσα γιατι το γκρρρ μετατραπηκε σε επιθεση. κ η επιθεση ειναι κατι το οποιο δεν επιτρεπω σε κανενα ζωντανο που θα βρεθει στην ζωη μου. κ δεν θα εξαιρεθει κανενα ποτε! κ ναι μου ειναι πολυ δυσκολο να του πεταξω την τροφη κ να φυγω, γιατι καλως η κακως ετσι πιστευω μετα απο 15 χρονια κ 3 σκυλια!! εαν για τον οποιοδηποτε λογο το εκαστοτε ζωντανο δεν συμορφωθει με αυτο τοτε απαλλασετε εκεινο απο εμενα κ εγω απο αυτο.(δεν εχει γινει ακομα αλλα εαν χρειαστει θα γινει) δεν θα ρισκαρω την σωματικη ακεραιοτητα κανενος κ για κανενα λογο. τα σκυλια μου παντοτε τα μεγαλωνα σε περιβαλλον με παρα πολλους ανθρωπους κ γνωριμους προς αυτα αλλα κ καινουριους! κ επειδη οπου παω τα εχω μαζι μου, δεν θα ρισκαρα ποτε, ενα τυχαιο περασμα καποιου γνωστου-αγνωστου να μετατραπει σε αιματηρη επιθεση. γιατι εαν το δικο μου χαδι το λαμβανει ως απειλη την ωρα που τρωει, φαντασου τι θα κανει σε εναν αλλο η ακομα χειροτερα ενα παιδακι που θα τυχει να περασει διπλα της εκεινη την στιγμη κ εγω δεν εχω παρει χαμπαρι οτι καποιος την πλησιαζει γιατι εχω πιει τα τσιπουρακια μου τον 15αυγουστο στο χωριο, που γινετε κεντρο διερχομενων το σπιτι απο γνωστους προς τα σκυλια αλλα κ απο αγνωστους!!!
ισως να ειμαι υπερβολικα απολυτος για εσενα-εσας αλλα ο τροπος ζωης των σκυλιων μου απαιτει να ειμαι παρα πολυ προσεκτικος με θεματα συμπεριφορας προς τους ανθρωπους! ακομα κ σε αγνωστους!
με αυτην μου την συμπεριφορα προς τα σκυλια το μονο που θελω να αποδειξω-δειξω (στα σκυλια μου παντα) ειναι το οτι με τα δοντια δεν κανουμε τιποτα!!!! αντιθετα υπαρχουν κ αλλοι τροποι να διεκδικησουνε η να δειξουν την δυσαρεσκεια τους για κατι!!!
εαν γνωριζες την soka, θα αναθεωρουσες πιστευω για πολλα!!
(ευπροσδεκτος να το κανεις οποτε θες) (κ τα τσιπουρακια δικα μου)
με το να διεκδικει ετσι το φαγητο της φαντασου τι θα κανει εαν καποιος της πατησει την ουρα περνωντας... την χαιδεψει την ωρα που δεν θελει... κανει οτιδηποτε κ την ενοχλησει κ εγω ειμαι τρια βηματα μακρια κ δεν προλαβω να αποτρεψω την επιθεση!!!
εγω να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να το φανταστω γιατι παρ'ολα της τα προβληματα η δυναμη στα σαγονια της ειναι ασυλυπτη!!!
μπορει να ειμαι λαθος για πολλους η ακομα να μην εκφραζομαι με τα σωστα παραδειγματα για να σου δωσω να καταλαβεις τον λογο τον οποιο το απαιτω αυτο απο τα σκυλια μου!
εξ'αλλου εαν συμφωνουσαμε ολοι με ολους δεν θα ειχε κ νοημα εεε???!!!