Τι ειναι αυτοι ρε? Δν φτανει π τα μαζευεις να μην τα πατησει ο κυριουλης σου τη λενε κ απο πανω...lone wolf said:Έχω βγάλει βόλτα την μικρή, λερώνει και σκύβω και τα μαζεύω με την σακουλίτσα... ακούω μια φωνή από ένα μπαλκόνι να λέει "Καλή όρεξη" "Κοπιάστε" του απαντάω και τον κοιτάω... στράβωσε τα μούτρα του και απλά έφυγα....
Τωρα π δν εχω σκυλο βγαζω με την κολλητη μου τον δικο της(ενα ακιτα που βρηκε παρατημενο στο δρομο και το μαζεψε)
Μια μερα περναμε απο ενα σπιτι η κυρια ειχε βγει και σκουπιζε και το δρομο εκτος της δικης της αυλης.
Εμεις απλα περασαμε και φτανουμε στα 20 μετρα περιπου που ειναι ενα χωραφι, βρισκει ενα δεντρακι ο Λεο και κατουραει...
Βγαινει η κυριουλα απο το σπιτι και αρχιζει να οριεται ''να τον πας μπροστα στην πορτα σου να τα κανει(μα δν ειμαι μπροστα στην πορτα σου κυρα μ), μας βρομιζουν που μας βρωμιζουν τα αδεσποτα μην εχουμε κ εσας(τι σ βρωμησε μωρε π ποτισε το δεντρακι σ βρωμησε?)''
Τεσπα της ειπαμε οτι δν εχουμε καμια σχεση εδω π βρισκομαστε με την πορτα της και οτι υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα απο αυτο για να την ενοχλουν και φυγαμε! :twisted:
Εχει χαρη που ειμαστε λιγο σα χωριο εδω και δν μπορω να εκφραστω ελευθερα γιατι θα γινω βουκινο μετα.. :lol: