Τσίρκο βασανιστηρίων ζώων στη Φλώρινα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μονο μια διευκρίνιση..
Καλο είναι να κατηγορούμε προσωπικά τα άτομα που είπαν τότε ότι θα έρθουν και απλά δεν ήρθαν, χωρίς να προδικάζουμε αλλα άτομα πως επειδή έτυχε μια φορα με συγκεκριμένα ατομα.., θα γίνει και με αυτά..

Προσωπικά επειδή με μειώνει να είμαι σε αυτην την γενικευση .., σε περίπτωση που υπονοήθηκα και εγω μεσα, να αναφέρω πως ποτε δεν δηλώνω κάτι και μετά δεν το κάνω..
Αν πω λοιπόν πω ότι θα έρθω.. απλά θα είμαι εκεί..
Δεν συνηθίζω να λέω αερολογίες..
Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε..:)

Γενικα λοιπον, καλο θα είναι όταν λέμε πως θα συμμετάσχουμε σε μια ενέρεια και δηλώνουμε το παρόν να το τηρούμε..
Οχι μονο γιατί δεν είμαστε πιστοί στα θέλω μας και στα ιδεώδη μας αλλα γιατί δεν σεβόμαστε τους άλλους που έχουν υπολογίσει σε εμάς.

Ελπίζω να έτυχε τότε και αν ξανά οργανωθεί κάτι καινούριο, τα άτομα που δηλώσουν συμμετοχη απλά να το διαψεύσουν.

:):)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Περιττεύουν.

Δεν υπονόησα τίποτα (όσοι συμμετέχετε καιρό στο φόρουμ μάλλον θα ξέρετε ότι δεν συνηθίζω να υπονοώ. Μιλάω πάντα ευθέως), ούτε κατηγόρησα κανένα, ούτε είχα σκοπό να θίξω ή να μειώσω κάποιον.

Απλά γεγονότα παρέθεσα. Η αλήθεια είναι αυτή που περιεγραψα.

Κango1, εσύ γιατί θίχτηκες? :confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν θίχτηκα ούτε υπονόησα εσένα κατερινα προσωπικα,3 σελιδες ειναι το τοπικ, απλά ξεκαθάρισα την θέση μου, επειδή έτυχε να συμμετάσχω τώρα και εγώ σε αυτό το topic.
Ετσι αισθανθηκα..

Ας είμαστε αισιόδοξοι καλύτερα..:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα τσίρκο συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα, ο κόσμος συνεχίζει τα πηγαίνει τα παιδιά του για να διασκεδάσουν με το νούμερο του ελέφαντα που λίγο πριν βγει στη σκηνή, ξυλοκοπήθηκε αγρια με λοστό στο κεφάλι, τα αγρία ζώα βασανίζονται ανηλεώς, η ζωή ξεφτιλίζεται, οι κινητοποιήσεις και οι προσπάθειες των φιλοζωικών σωματείων πάνε στο βρόντο και εσύ ….αισθάνθηκες την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου επειδή συμμετείχες στο thrend και όχι σε παλαιότερες κινητοποιήσεις (λες και σου ζήτησε κανείς το λόγο).

Συγνώμη Κάτια, αλλά είσαι χαρακτηριστική περίπτωση αυτού που λέμε «ο καθένας με τον πόνο του…».

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο, ευελπιστώ να έχουμε λιγότερα σχόλια στο φόρουμ και περισσότερη συμμετοχή στο δρόμο.
Περισσότερη συμμετοχή στο δρόμο συμφωνώ, αλλά λιγότερα σχόλια στο φορουμ γιατί; Οτι μπορεί και θέλει ο καθένας.... δε βλάπτουν τα σχόλια.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι βρε Πηγή δεν βλάπτουν τα σχόλια, αλλά δημιουργούν και εντυπώσεις! Αν δεις τα παλιότερα σχετικά topics, θα παρατηρήσεις μαζικό ενθουσιασμό, πολλά "θα είμαι εκεί" και πολλά "τελικά κάτι μου έτυχε, συγγνώμη". Καλός ο ενθουσιασμός αλλά να υλοποιείται και με κάποιον τρόπο!
Φυσικά η μπάλα δεν παίρνει όσους συμμετέχουν σ' αυτό εδώ το θέμα!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι βρε Πηγή δεν βλάπτουν τα σχόλια, αλλά δημιουργούν και εντυπώσεις! Αν δεις τα παλιότερα σχετικά topics, θα παρατηρήσεις μαζικό ενθουσιασμό, πολλά "θα είμαι εκεί" και πολλά "τελικά κάτι μου έτυχε, συγγνώμη". Καλός ο ενθουσιασμός αλλά να υλοποιείται και με κάποιον τρόπο!
Ναι βρε παιδι μου, αλλά δε νομίζω οτι είναι καλύτερο να μη συζητιέται καν το θέμα και να μην υπάρχουν προτάσεις/σχόλια..... εγώ πιστεύω οτι και ο "λεκτικός τζερτζελές", δε φτάνει μεν, αλλά ειναι καλύτερος απο το τίποτα! :)

Συμφωνώ ότι τελικά πρεπει να πάμε, αλλά δεν είναι λύση το "αν δεν πάτε, καλύτερα μη μιλάτε".

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγώ πιστεύω οτι και ο "λεκτικός τζερτζελές", δε φτάνει μεν, αλλά ειναι καλύτερος απο το τίποτα! :)

.
εμενα παλι,με πιανει αναγουλα.
απειρως καλυτερο το τιποτα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Too bad! Πως θα φιλοτιμηθεί να έρθει ο αλλος αν δεν το συζητάμε??
τι λες μωρε???..φιλοτιμα θα ζητιανευουμε τωρα?
βγαζεις μια ανακοινωση..οποιος εχει σκοπο να παει, θα παει-τελος.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δε συμφωνώ. Ο άλλος όταν βλέπει οτι υπάρχει momentum μπορεί να πάει. Και τέλος πάντων σε φόρουμ είμαστε, και είμαστε εδώ για συζητήσεις, ενημερωση και σχόλια, όχι σε φιλοζωική οργάνωση με δράση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
...αχ...δεν εχω την υπομονη της ροττι...
παραιτουμαι:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά μπορούμε να το σταματήσουνε εδώ?
Ακόμα καφέ πίνω και δεν την έπιασα καλά την κουβέντα..

Οσοι δεν είχαν έρθει τότε ξέρουν ποιοι είναι..
Εγώ ψιλό αρπαχτικά άκυρα γιατί μετά από τον τρίτο καφέ σήμερα κοιμάμαι όρθια..

Η συζήτηση είναι καλο να γίνεται μια η άλλη..
και καλο είναι να γίνονται και οι πράξεις.

Ηταν πολύ άσχημο τότε που κανόνιζαν όλοι ότι θα πάνε...να μην πατισει κανεις και μέσα στο κρυο να είναι μονες τους η Λιζα και η Κατερίνα, δεν ηταν και το πιο ευχαριστο..
Ας παραδεχτούμε ότι έγινε τότε "λαλακια".., και ας κοιτάξουμε όσοι καινούριοι από εδώ και θέλουν να συμμετάσχουν σε μια καινούρια ενέργεια, ότι όταν λένε κάτι, το εννοούν.

Αν δεις τα παλιότερα σχετικά topics, θα παρατηρήσεις μαζικό ενθουσιασμό, πολλά "θα είμαι εκεί" και πολλά "τελικά κάτι μου έτυχε, συγγνώμη". Καλός ο ενθουσιασμός αλλά να υλοποιείται και με κάποιον τρόπο!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και η απάντηση από την... Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Επιχειρηματιών & Εργαζόμενων σε Τσίρκο:
Με αφορμη το video το οποιο εμφανίζεται να κακοποιειται ο ελέφαντας του circo MASSIMO ζητάμε ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ την άμεση και σκληρή καταδίκη του εν λόγω "καλλιτέχνη" σύμφωνα με τους Ευρωπαικούς και Ελληνικούς νόμους, καθώς και την άμεση απομάκρυνση του εν λόγω ζώου από το τσίρκο με την παράλληλη ένταξη του σε κάποιο ευρωπαικό ζωολογικό κήπο.
Θα ήταν όμως λάθος με αυτό το γεγονός το οποίο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα να δυσφημείται γενικά και αόριστα όλος ο κλάδος του τσίρκο που περιλαμβάνει στην πλειονότητά του ανθρώπους που αγαπουν και προσέχουν τα ζώα.
Αποψη του σωματείου μας τα τελευταία χρόνια είναι η σταδιακή απομάκρυνση των ζώων που κατάγονται από την άγρια φύση με την παράλληλη εφαρμογή ενος πανευρωπαικού προγράμματος μετεγκατάστασης τους σε ειδικά διαμορφωμένους ζωολογικούς κήπους μιάς και οπως είναι αυτονόητο ένα τετοιο πρόγραμμα ειναι απαραίτητο αφού μιλάμε για χιλιάδες ζώα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν άμεσα από τα τσίρκο χωρίς αυτή την προυπόθεση.
Γελάμε πολύ με αυτό το κείμενο είναι η αλήθεια... για να μην κλάψουμε βέβαια!

Πηγή: http://www.circus.gr/gr/index.php

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εμεις μπορουμε να γελασουμε η' να κλαψουμε οπως τον πιασει τον καθενα

αυτοι ομως μια χαρα κουκουλωνουν την φαση , αποστασιοποιουντε και καταδικαζουν το γεγονος , το παιζουν και λιγακι ευαισθητοι και ολα οκ
εξυπνο σωματειο και ετσι συνεχιζεται η μπιζνα και βεβαια δεν το επικροτω αλλα το σωματειο τους εκανε τη δουλεια τους

και ρωταω τωρα εγω

στα δυσαρεστα-τραγικα συμβαντα κατα καιρους με επιθεσεις σκυλων κατα ανθρωπων που ειναι οι ομιλοι και αρμοδιοι φορεις να ενημερωσουν τον κοσμο και να αποδωσουν ευθυνες στους ιδιοκτητες των ζωων να του στηλουν και μια μηνυσουλα που θα τη στολισουν με διαφορα και αν τα σκυλια αυτα ειναι αδεσποτα που ειναι παλι οι ιδιοι φορεις να αποδωσουν ευθυνες στην πολιτεια και να αποκαταστησουν τα για εμας ευκολονοητα αλλα για τους αλλους αγνωστα ? και ολα αυτα με δημοσιοτητα οεοοοοο

τελικα οι διαφθορεις ειναι περισσοτερο ενεργητικοι και πιο κατοχυρωμενοι νομικα και στο τελος βγενουν λαδι

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
στα δυσαρεστα-τραγικα συμβαντα κατα καιρους με επιθεσεις σκυλων κατα ανθρωπων που ειναι οι ομιλοι και αρμοδιοι φορεις να ενημερωσουν τον κοσμο και να αποδωσουν ευθυνες στους ιδιοκτητες των ζωων να του στηλουν και μια μηνυσουλα που θα τη στολισουν με διαφορα και αν τα σκυλια αυτα ειναι αδεσποτα που ειναι παλι οι ιδιοι φορεις να αποδωσουν ευθυνες στην πολιτεια και να αποκαταστησουν τα για εμας ευκολονοητα αλλα για τους αλλους αγνωστα ? και ολα αυτα με δημοσιοτητα οεοοοοο
;) ;)