Τσίρκο βασανιστηρίων ζώων στη Φλώρινα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
[FONT=Verdana, sans-serif]Εχοντας ως ντοκουμέντο ερασιτεχνικό βίντεο ο Αρκτούρος δημοσιοποίησε ακόμη μια κτηνώδη συμπεριφορά επαναφέροντας το αίτημα για απαγόρευση της εισόδου στη χώρα τσίρκου με ζώα [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Στο βίντεο καταγράφεται η κακομεταχείριση ενός ελέφαντα.[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Οι εικόνες δείχνουν τον εκπαιδευτή του να τον χτυπάει άγρια. [/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][FONT=Verdana, sans-serif]Το βίντεο-σοκ, που μαγνητοσκοπήθηκε από ερασιτέχνες και δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό από θηριοδαμαστή του τσίρκο Massimo, αναρτήθηκε στο blog του «Αρκτούρου» http://arcturos.wordpress.com/ και φαίνεται ολοκάθαρα ο εκπαιδευτής να χτυπά αλύπητα τον ελέφαντα στο αφτί με σιδηρολοστό! [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Το βίντεο πάρθηκε στις 2 Μαΐου στη Φλώρινα, όταν στον χώρο του δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης εγκαταστάθηκε τσίρκο με ζώα. [/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Πρόκειται για μία από τις δεκάδες καταγγελίες που δέχεται ο «Αρκτούρος». Ωστόσο, μόνο ένα από τα δεκάδες τσίρκα με ζώα που επισκέπτονται τη χώρα μας ετησίως έχει καταδικαστεί.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Οι ποινές φυλάκισης τεσσάρων και τριών μηνών που επιβλήθηκαν δεν εκτελέστηκαν ποτέ εφόσον είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα και ο καταδικασθείς ήταν αλλοδαπός που δεν ήρθε ξανά στη χώρα μας.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]«Ο υπουργός κ. Χατζηγάκης έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αλλάξει τον ισχύοντα νόμο για την κακοποίηση ζώων. Ελπίζουμε να τηρήσει την υπόσχεσή του. Του αποστέλλουμε το βίντεο-ντοκουμέντο με το ίδιο αίτημα» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του «Αρκτούρου», με την επισήμανση ότι ήδη πάνω από 20.000 πολίτες έχουν δηλώσει ενυπόγραφα την αντίθεσή τους σε παραστάσεις τέτοιου είδους.[/FONT]

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχω μοιράσει αρκετές φορές φυλλάδια έξω από τα τσίρκο (τελευταία φορά έξω από το εν λόγω τσίρκο στο Μαρούσι με την Chloe) προσπαθώντας να ενημερώσω τον κόσμο για την κακοποίηση των αγριων ζωων και να τους πείσω να μην πληρώσουν το εισιτήριο της εισόδου και συμβάλλουν στον εσαεί βασανισμό των ζώων.

Οι περισσότεροι μας αντιμετώπισαν με ειρωνεία, πιστεύοντας ότι είμαστε μάλλον… γραφικοί, μας προσπέρασαν, πετάξαν διακριτικά τα φυλλάδια που τους δώσαμε και συνέχισαν προς το ταμείο.

Την επόμενη φορά και με αφορμή αυτό το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βιντεο δεν θα μοιράσω φυλλάδια, θα πετάξω πέτρες.

Επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα μας τσιρκων με αγρια ζώα, πάμε τα παιδια μας να διασκεδασουν με θεάματα που μειώνουν και απαξιώνουν τη ζωή και πιστεύουμε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ότι είμαστε και πολιτισμένο κράτος.
ΑΙΣΧΟΣ!

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
γνωμη μου :την επομενη φορα θα μπορουσατε να βαλετε να παιξει ενα βιντεακι π.χ σε μια μεγαλη οθονη,υπολογιστη αντι να μοιρασετε φυλλαδια!ειναι ποιο ευκολο να κοιταξουν κατι απο το να διαβασουν ενα φυλλαδιο!!Μετα απο αυτο δεν νομιζω οτι θα μπαινανε μεσα!

Arson

Active Member
11 Μαϊου 2009
29
0
Αθήνα
Την επόμενη φορά και με αφορμή αυτό το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βιντεο δεν θα μοιράσω φυλλάδια, θα πετάξω πέτρες.

Επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα μας τσιρκων με αγρια ζώα, πάμε τα παιδια μας να διασκεδασουν με
με θεάματα που μειώνουν και απαξιώνουν τη ζωή και πιστεύουμε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ότι είμαστε και πολιτισμένο κράτος.
ΑΙΣΧΟΣ!
Με κάλυψες πλήρως και άν θές παρέα πες μου. :mad:

Όσο ''καφρίλα'' και να ακούγεται αυτό πως να σκεφτείς να δράσεις ειρηνικά όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες και οι ''αρμόδιοι'' πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πετάνε αετό??? :mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλή ιδέα γιατί η εικόνα ταρακουνάει αλλά πόσοι θα κάτσουν να το δουν, ειδικά σε μια μικρή οθονίτσα Λάπτοπ...:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπορεί να παίζει με προτζεκτορα σ'ενα τοίχο. θα το δουν.
Σιγά μην αφήσουν οι μπρατσαράδες του τσίρκου να στηθεί προτζέκτορας έξω από το τσίρκο να τους τη λέει.....Θα βρεθεί ο προτζέκτορας μαζί με όποιον το έστησε στην καλύτερη στο ΚΑΤ, στην χειρότερη στο κλουβί μνε τα νηστικά λιοντάρια...:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπορεί να παίζει με προτζεκτορα σ'ενα τοίχο. θα το δουν.

Ποπο ο προτζέκτορας είναι super ιδέα..!!!!
Αλλα βλέπω οι του τσίρκου να μας κυνηγάνε αυτοί με πέτρες μετά..:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σιγά μην αφήσουν οι μπρατσαράδες του τσίρκου να στηθεί προτζέκτορας έξω από το τσίρκο να τους τη λέει.....Θα βρεθεί ο προτζέκτορας μαζί με όποιον το έστησε στην καλύτερη στο ΚΑΤ, στην χειρότερη στο κλουβί μνε τα νηστικά λιοντάρια...:(
Δε νομίζω... οχι αν είμαστε πολλοί. (και ας φέρουμε και κανα σκύλο..... αν και ο δικός μου δεν κάνει γι'αυτη τη δουλειά, αλλά με τόσα ροτάκια που κυκλοφορούν στο φόρουμ ολο και κάτι θα κάνουμε!). Στη χειρότερη μπορούμε να μπουμε σε καμια πολυκατοικία και να προβάλλουμε απο μέσα! (το έχω κάνει, σε πάρτυ.....)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στη χειρότερη μπορούμε να μπουμε σε καμια πολυκατοικία και να προβάλλουμε απο μέσα! (το έχω κάνει, σε πάρτυ..
κανενας κονε με κανα smurf εχει??:D:D:maria:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ πάντως ρε παιδιά απορώ…
Πάντα αυτά τα threads ξεκινούν με σχόλια αποτροπιασμού, συνεχίζουν με προτάσεις για δράση και κινητοποίηση και πάντα καταλήγουμε ...τρεις και ο κούκος έξω από τα τσίρκο.

Την πρώτη φορά καταφέραμε από ΤΡΕΙΣ παρακαλώ διαδικτυακές κυνοφιλικες κοινότητες να μαζευτούμε ο αριθμός ΡΕΚΟΡ των …5 ατόμων και την περασμένη φορά (28 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι) μαζευτήκαμε …2! :(

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο, ευελπιστώ να έχουμε λιγότερα σχόλια στο φόρουμ και περισσότερη συμμετοχή στο δρόμο.

Απο θεωρια πηξαμε, στην πραξη χωλαίνουμε...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ρε μην λετε σαχλαμαρες..ακου κατ,σουρσιμο απο τα μαλλια νηστικα λιονταρια και ροτβαιλερ για συνοδεια....
το καψατε..:rolleyes:

εντιτ..φλωρινα ειναι ρε παιδια? οτι παιζει για αθηνα, αντε μεχρι 200 χλμ μακρια, μεσα.
τοσο μακρια δεν μπορω να φυγω.