Τρώτε και εσείς τον καναπέ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κάποιοι μου είπαν ότι είναι 'μεγάλο΄ το σκυλί για Crate και εφόσον δεν το αγόρασα όταν ήταν πιο μικρός τώρα δεν θα μου προσφέρει κάτι ....
Οντως υπάρχει έστω κι ένας, που σου είπε τέτοια παπάτζα;

puppy_rena

Member
8 Φεβρουαρίου 2022
20
4
33
Ναι υπάρχει. Αλλά βλέπω ότι ΟΛΟΙ έχουν, είτε το ξεκίνησαν όταν ήταν μηνών ή και μήνες πιο μετά και χρόνια (?). Το πήρα το Crate λοιπόν, σωστή δουλειά τώρα, με λιχουδιές, παιχνίδια και λίγη ώρα στην αρχή μέσα-έξω να το συνηθίζει και θα γίνουν όλα ...

• Like
Reactions: theodss1 and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κάθε σκύλος πρέπει να εκπαιδεύεται, ώστε να μπορεί να παραμείνει σε crate ή box, αν κάποια στιγμή στην ζωή του, του χρειαστεί.
Και αυτή η στιγμή, εκτός βέβαια της περίπτωσης του να μην κάνει ζημιές στο σπίτι με ταυτόχρονο κίνδυνο να τραυματιστεί ο ίδιος, είναι να πρέπει να νοσηλευθεί, να γκρουμαριστεί, να φιλοξενηθεί, να ταξιδέψει, να διανυκτερεύσει κάπου. Οσα μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Οπότε, φροντίζεις τώρα, για να "έχεις" μετά.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
454
32
Ένα παράδειγμα σε λίγες μέρες θα ταξιδέψω με τα σκυλιά ,εκεί που θα μείνουμε ξέρω ότι όσο λείπω δεν θα κάνουν καμία ζημιά και δεν θα πάθουν και αυτά τίποτα .Ακόμα και την μεγάλη που σπίτι την αφήνω έτσι τώρα θα μπει κ αυτή σε crate είναι πολλά τα θετικά στο να μάθει ο σκύλος να μένει στο crate

Attachments

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
454
32
Όταν τρώει το παίρνει και το βγάζει εξω όταν κοιμάται συνήθως το έχει αγκαλιά ετσι :) :)τα έχω δει αλλά πιστεύω θα χαλάσουν αμέσως η βάση που στερεώνονται

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
454
32
Ίσως το βιδοτο αντέξει θα πάω να πάρω είναι χρήσιμο Περισσότερο το καλοκαίρι