Τρώει κόπρανα από γάτες και ανθρώπους

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
ζητω συγνωμη για το συχαμερο θεμα.
αλλα στις βολτες μας οταν κανουμε χωρις το λουρι στους δρομους η στο δασακι της πολης μας εαν τα εντοπισει κοπρανα γατας η ανθρωπινα θα παει κατευθειαν να τα φαει.
ευτηχως,μεσω εντολης (αστο)δεν θα τα μυρισει η θα τα αφησει απο το στομα της εαν ωμος δεν την αντιληφθω αμεσα τα τρωει σαν να ειναι γκουρμε κουζινα.
γιατι να το κανει αυτο?
υπαρχει αντιμετωπισει να μην τα φαει απο μονη της χωρις να την δωσω εντολη?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βάλε στην αναζήτηση κοπροφαγία, μπορείς να το περιορίσεις ακόμα παραπάνω αν τικάρεις να σου εμφανίσει μόνο αποτελέσματα που περιέχουν τη λέξη στον τίτλο του θέματος. Καμιά φορά όμως συμβαίνει κι αναλύεται ωραία ένα θέμα ως οφ τοπικ ενός άλλου. Δεν θυμάμαι αν συμβαίνει και με την κοπροφαγία αυτό. Ξεκίνα από την αναζήτηση μόνο σε τίτλους κι αν δεν καλυφθείς προχώρα και στο πιο γενικά.

• Like
Reactions: rummen

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Λίγοι σκύλοι δεν τρώνε κόπρανα γάτων και ανθρώπων. Λυπάμαι που σας το χαλάω. Οι δικοί μου τρώνε...ιουυυ τι μου θυμήσατε τώρα.

• Like
Reactions: Nizinny

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Λίγοι σκύλοι δεν τρώνε κόπρανα γάτων και ανθρώπων. Λυπάμαι που σας το χαλάω. Οι δικοί μου τρώνε...ιουυυ τι μου θυμήσατε τώρα.
Ανθρώπων δεν ξέρω, εμένα δεν τα τρώνε, αλλά και των προβάτων και των αγελάδων.. μμμ... γκουρμεδιά!
(Πετάω μπαλάκι στον Άιζακ σε λιβάδι, το φέρνει μια, το φέρνει δυο, την τρίτη καθυστερεί, λέω θα το ψάχνει.. Κι όπως έρχεται τελικά, όλη η μούρη του πασαλειμμένη με τέτοια αγελάδας, πωωωωωωωωω σίχαμα..)
Αν βαριέσαι τα αφήνεις και σου καθαρίζουν και τις αμμολεκάνες :ROFLMAO::ROFLMAO: (Άιζακ-Ίγκυ πάντως δεν τα τρώνε απ'τις γάτες)

• Like
Reactions: Nizinny

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Παιδια :sick::sick::sick:
Οχι...Ποτέ δεν ετρωγε η Ήρα...
Οταν ηταν μωρο μονο κ πηγαιναμε στην κολλητη μου (εκεινη αφηνει τον δικο της να τα κανει κ στο μπαλκονι) 2-3 φορες ετυχε να μου τα φερει..
:sick::censored::sick: μπλιαξ!
Την μαλωσα κ δεν το ξανακανε!
Στην βολτα μπορει να τα μυρίσει (αν κ προτιμά να μυριζει τα τσισα) μπορει κ οχι,αλλά οχι να τα φάει!

Δε ξερω κατα ποσο στεκει,κ αμα τα θυμαμαι κ σωστα δλδ κιολας,αλλα κ καλα λενε οτι αμα τρωει τα κακα των άλλων παει να πει οτι κατι λειπει απ'την διατροφη του κ ψαχνει να το αναπληρωσει...κατι τετοιο!

:sick::sick::sick::sick:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Παιδια :sick::sick::sick:
Οχι...Ποτέ δεν ετρωγε η Ήρα...
Οταν ηταν μωρο μονο κ πηγαιναμε στην κολλητη μου (εκεινη αφηνει τον δικο της να τα κανει κ στο μπαλκονι) 2-3 φορες ετυχε να μου τα φερει..
:sick::censored::sick: μπλιαξ!
Την μαλωσα κ δεν το ξανακανε!
Στην βολτα μπορει να τα μυρίσει (αν κ προτιμά να μυριζει τα τσισα) μπορει κ οχι,αλλά οχι να τα φάει!

Δε ξερω κατα ποσο στεκει,κ αμα τα θυμαμαι κ σωστα δλδ κιολας,αλλα κ καλα λενε οτι αμα τρωει τα κακα των άλλων παει να πει οτι κατι λειπει απ'την διατροφη του κ ψαχνει να το αναπληρωσει...κατι τετοιο!

Για των άλλων σκύλων το ξέρω αυτό, μπορεί να είναι χούι αλλά μπορεί να δείχνει έλλειψη κάποιων στοιχείων και πρέπει να φτιάξεις τη διατροφή του γενικά (κι εμένα άλλων σκύλων δεν τρώει κανείς τους)
Αλλά γάτες κλπ δεν δείχνει κάτι συνήθως ανησυχητικό.

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925

Τι να πω μπορεί!!!
Γιατί και οι δυό οι βρωμοποδαρούσηδες οι δικοί μου τρώνε :eek::sick:, αλλά τρώνε και την ίδια διατροφή. Ίσως τους λείπει κάτι; Θα ρωτήσω τον γιατρό!

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
αν και φοβαμαι για τις "αηδιαστικες" απαντησεις που θα παρω, οταν λετε κοπρανα ανθρωπων ρε παιδια, που τα βρισκουν?!?! :p

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ρωτα...δε χανεις τίποτα...
Ξερω αυτο...α)που προειπα...ύστερα β)είναι χουι (ξεκινησε δλδ αρχικα να παίζει μαζι τους το σκυλι,κατεληξε να το φαει,κ στο τελος του γινε συνηθειο) και τελος εχω ακουσει κ για γ)ψυχολογικο,δλδ απτην βαρεμαρα τους καποια (πως κυνηγανε την ουρα τους,δαγκωνουν τα ακρα τους?)

Εε τωρα...@Galazios ενα βουνο να πας,κανα απομερο κ σκοτεινο παρκακι,πισω απο τιποτα θαμνους...δε σου χει τυχει ποτε?

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
αν και φοβαμαι για τις "αηδιαστικες" απαντησεις που θα παρω, οταν λετε κοπρανα ανθρωπων ρε παιδια, που τα βρισκουν?!?! :p
Εμείς μένουμε πάνω σε παραλία, δυτικά όμως, και το καλοκαίρι μαζεύονται η Σάρα και η Μάρα. Όταν περπατάς στα πιο απόμερα σημεία, βρίσκεις πολλά καλούδια.

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
3-4 μηνες τον εχω ολο κι ολο, και αυτοι χειμερινοι οποτε δεν τρεχαμε σε βουνα, οποτε μαλλον ειμαι τυχερος ακομα :p

βοηθαει βεβαια οτι εδω στην περιοχη εχουμε πολλες πρασιναδες, οποτε δεν του λειπει για να ψαχνω εναλλακτικες σε παρκακια κλπ.. τωρα που θα ανοιξει ο καιρος και θα αρχισουμε να βολταρουμε μπορει να χω και εγω την "τυχη".

για να απαντησω και σε σχεση με το θεμα παντως, εμενα ο δικος μου οποτε πετυχει κοπρανα απο αλλα σκυλια θα κατσει να τα μυρισει επιμονα μεν, χωρις να τα φαει δε.. ΙΣΩΣ καμια φορα να εβγαλε γλωσσα να τα γλειψει, αλλα του ειπα ενα χαλαρο ΜΗ και το σταματησε κατευθειαν. Το εχω ακουσει και εγω παντως αυτο για τη διατροφη οτι ισως τους λειπει κατι αν τρωνε κοπρανα αλλων ζωων.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Άμα τρώνε τα των σκύλων κι εγώ έχω διαβάσει ότι ίσως προσπαθούν να αναπληρώσουν κάτι. Για τις γάτες, έχω διαβάσει ότι πολλές φορές είναι θέμα...εχμ...προτίμησης. Επειδή συνήθως τρώνε φαγητά (είτε ξηρά είτε οτιδήποτε άλλο) με υψηλότερη πρωτεΐνη (38-39% συν), τα κόπρανά τους είναι...πώς να το θέσω ευγενικά....νόστιμα...θέλκτικα...Άντε και καλή μας όρεξη :p
Για την ιστορία, κουτάβι ούσα, και η Άμπυ το είχε κάνει δυο τρεις φορές. Έφαγε μια παρατήρηση και το σταμάτησε.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
ΟΚ ΤΩΝ γατων! των ανθρωπων που τα βρισκετε ? αχχααχ

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
ΟΚ ΤΩΝ γατων! των ανθρωπων που τα βρισκετε ? αχχααχ
στην πολη μας εχουμε ενα αλσος ωπου διερχεται ο ποταμος αλιακμονας.
μεσα στο αλσος εχουν κανει αρκετες διαδρομες απο μονοπατια καθως κανουν και αγωνες ανωμαλου δρομου και τωρα που ανοιγει ο καιρος λωγου δροσιας ολος ο κοσμος πηγαινει για περπατημα στο αλσος.ιδικα μεγαλης ηλικιας 50 με 65 χρονων ωπου τους πιασει τα αμολανε.
εχω πιασει κανα τρεις επ αυτοφωρου.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Το εκανε ελαχιστες φορες μονο τη περιοδο που μετακομιζαμε και χτίζαμε το σπιτι...γινόταν γενικος χαμος αλλου μεναμε αλλου ημασταν ολη την μερα αλλου τρωγαμε αλλου κοιμομασταν...κ σε ολα αυτα η Σιλβα μαζί εννοειται...
Μολις βολευτηκαμε στο σπιτι,ηρθαν ολα μας τα πραγματα και μπηκαμε στο ρυθμο μας το σταματησε και δεν το εχει ξανακανει 3 χρονια τωρα... ηταν σαφως λογω του στρες ειναι κ αυτος ενας παραγοντας...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
ιδικα μεγαλης ηλικιας 50 με 65 χρονων ωπου τους πιασει τα αμολανε.
εχω πιασει κανα τρεις επ αυτοφωρου.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι από τα 50 μέχρι τα 65 δεν μπορεί κάποιος να κρατηθεί...Πριν και μετά από αυτές τις ηλικίες, το καταφέρνουν!

• Like
Reactions: ProudtobeGreek