Λοιπόν, ξαναχρειάζομαι τα φώτα σας! Τις προάλλες που το Μουφ έβγαλε τα άντερά του λόγω εμβολίων για 12 αρρώστειες που έκανε όλα μαζί o), τα έβγαλε όλα αμάσητα. Είδα λοιπόν ότι είχε φάει ΚΑΙ χορτάρι, κοινώς γκαζόν. Τώρα σε αντίθεση με κάτι Ελλάδες, Καλιφόρνιες, Αριζόνες, Νέα Μεξικά και όλα τα συναφή ημι-ερημικά, το γκαζόν στο Ιλλινόι φυτρώνει από μόνο του. Δηλαδή μπορείς να φυτέψεις άμα θες, αλλά χορτάρι φυτρώνει και από μόνο του. Είχα παρατηρήσει τώρα ότι το Μουφ κάτι μασούλαγε, αλλά δεν είχα δώσει σημασία μέχρι τώρα. Έχω επίσης διαβάσει κάπου (δε θυμάμαι πού) ότι άμα ένας σκύλος αρχίσει να τρώει γκαζόν, πα να πει ότι δεν παίρνει όλα τα συστατικά που πρέπει! Τώρα εγώ είμαι προφανώς σχολαστική με το τι τρώει το Μουφ και το ταΐζω τις καλύτερες τροφές που μπορώ να βρω και συγκεκριμένα Chicken Soup for the Dog Lover's Soul που θεωρείται εξαιρετική. Κι όμως εξακολουθεί να τρώει γκαζόν και ό,τι άλλο χορταροειδές βρει, π.χ. άγρια πρασινοειδή που βρήκε σήμερα όταν πήγαμε να περπατήσουμε στην ερημιά σε ένα καταφύγιο πουλιών. Δε μιλάμε φυσικά για τρομερές ποσότητες, πάντως τρώει.
Να αρχίσω τους πανικούς? Ή είναι φυσιολογικό? Και γιατί τρώει γκαζόν το Μουφ?
Να αρχίσω τους πανικούς? Ή είναι φυσιολογικό? Και γιατί τρώει γκαζόν το Μουφ?