Τρώει ανθρώπινες "ακαθαρσίες"!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.125
Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που λες, να ισχύει σε τέτοια κλίμακα.
Στο δικό μας σκυλοπάρκο που μαζευόμαστε, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν τρέχουμε όλοι να κρατήσουμε τα σκυλιά μας, μακριά από τέτοιες λιχουδιές. Κι αν δεν έλεγε, λίγο νωρίτερα μια φίλη, ότι το έκανε κάποτε ο δικός της, θα ορκιζόμουν πως δεν έχω δει ποτέ, κανένα σκυλί της παρέας, να ασχολείται καν.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
εμένα τα δικά μου δεν έχουν φάει ποτέ τις ακαθαρισίες τους. κι αυτό το ξέρω γιατί στην αυλή που βρίσκονται έχει τύχει κάποιες φορές να τα κάνουν μέσα στη νύχτα, να τα έχω δει, να βαρεθώ να τα μαζέψω και την άλλη μέρα το πρωί τα βρίσκω εκεί άθικτα. ούτε όταν ήταν μωρά το έκαναν. τότε βέβαια τα μάζευα αμέσως. αλλά για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα έτρωγαν μέτραγα πόσα .... τεμάχια έκαναν, και το πρωί ήταν τα ίδια.

μου έχει τύχει κι εμένα να συναντήσω ανθρώπινα, και σε πάρκο και στο δρόμο, πίσω από κάτι φυλλωσιές αλλά και πάνω σε τοίχο, σαν πίνακας αφηρημένης ζωγραφικής ήταν (ίουουου, τι κουβέντα ανοίξαμε.... μπλιάχ), και ούτε που τα πλησίασαν....

είδες άμα τα μεγαλώνεις με γαλλικά και πιάνο.....

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Μπλιάξ τρώω κιόλας :p και μένα ο δικός μου άμα βρεί ανθρώπινες ΜΟΝΟ ακαθαρσίες και δεν τον προλάβω θα τις φάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους αρέσουν. Και σε άλλα σκυλιά απότι έχω ακούσει

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπλιάξ τρώω κιόλας :p και μένα ο δικός μου άμα βρεί ανθρώπινες ΜΟΝΟ ακαθαρσίες και δεν τον προλάβω θα τις φάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους αρέσουν. Και σε άλλα σκυλιά απότι έχω ακούσει
καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!!!

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
Τα ανθρώπινα κόπρανα αλλά και της γάτας είναι τραβηχτικά τα άτιμα!

Τα κουτάβια τα τρώνε, τα ενήλικα κυλιούνται!

Αλλά ρε παιδιά άντε της γάτας δεν μπορείς πες να τον αποφύγεις αλλά ανθρώπινα δεν συναντάς και πολλές φορές!
Που τα πηγαίνετε για βόλτα?Στα πάρκα αυτά χ@#$%ουν άνθρωποι?:D
xaxaxaxaxaxaxa....ναι φίλε μου χ@ζουν! στο Γέρακα επειδή έχει πολλές οικοδομές και λίγες φορητές τουαλέτες έχουμε συναντήσει πολλές φορές συναντήσει ανθρώπινα περιττώματα. Κι εγώ τη αφήνω ελεύθερη μέσα σε κάτι χωράφια που έχουμε αλλά τρέχω πίσω της και την παρακολουθώ μήπως φάει τίποτα απο κάτω. Η αυστηρή φωνή πιάνει και κοκαλώνει επιτόπου. Απ΄την άλλη.....σκυλιά είναι...και στα σκατά έχει κυλιστεί και σε φυκια-ψάρια στη θάλασσα και σε λάσπες. Η δικιά μου έχει κάτι απο κυνηγόσκυλο κι απ΄οτι μου λένε θέλει να καλύπτει τη μυρωδιά της.no problem!

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Και η Ραλλού αν βρει ανθρώπινες ακαθαρσίες δεν μπορεί να αντισταθεί. Δεν συμβαίνει συχνά, προσπαθώ να την αφήνω ελεύθερη μόνο σε χώρους που μπορώ να ελέγχω, αλλά συμβαίνει (σήμερα βρήκε στο παρκάκι που πηγαίνουμε). Και η ερώτηση μου είναι: μπορεί να κολλήσει κάτι τρώγοντας ανθρώπινες ακαθαρσίες;

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Στο μπαρουταδικο που παμε εχεις πολλους Πακιστανους μα πολλούς ( δεν είμαι ρατσιστης έτσι :) ) Τα αγόρια αυτά τους αρέσει να τα κανουν στο παρκο από την παρεα που μαζευώμαστε ( 25 περιπου σκυλια όχι καθημερινα ) μόνο 2 το έχουν κανει

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Στο μπαρουταδικο που παμε εχεις πολλους Πακιστανους μα πολλούς ( δεν είμαι ρατσιστης έτσι :) ) Τα αγόρια αυτά τους αρέσει να τα κανουν στο παρκο από την παρεα που μαζευώμαστε ( 25 περιπου σκυλια όχι καθημερινα ) μόνο 2 το έχουν κανει
Γιατί δεν πας Λοιμωδών ή στο πάρκο πάνω απ' την Ιεράπολη που είναι λίγο πιο καθαρά;

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Γιατί δεν πας Λοιμωδών ή στο πάρκο πάνω απ' την Ιεράπολη που είναι λίγο πιο καθαρά;
Το λοιμωδων ειναι πανω απο το σπιτι μου να φανταστεις και δεν το ειχα σκεφτει :) σε ποιο σημειο λες στο Λοιμωδών ?
Ιεράπολη αυτό που είναι πάλι ?

Το θέμα είναι ότι εχω και παρέα πλέον εκεί

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eίναι θέμα σκύλου.... από τα δύο που έχω εγώ, ο μεγάλος ούτε το διανοείται. Η μικρή πάλι το διανοήθηκε τις προάλλες και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ισως είναι στο (Ν)ελλοφαινότυπο πάντως γιατί κι η άλλη μικρή βρωμίλω αρέσκεται στα αηδιαστικά κυλίσματα.... ;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το λοιμωδων ειναι πανω απο το σπιτι μου να φανταστεις και δεν το ειχα σκεφτει :) σε ποιο σημειο λες στο Λοιμωδών ?
Ιεράπολη αυτό που είναι πάλι ?

Το θέμα είναι ότι εχω και παρέα πλέον εκεί
Ιεράπολη είναι όλο το κομμάτι με τους φλατ δρόμους από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίας Μαρίνης (στη στάση του νέο μετρό) αλλά απ' την τρίτη κάθετο την Αγίας Βαρβάρας (που είναι ο Κυριακούλης με τα πλακάκια) τέρμα πάνω που χτίζεται μαι τερατώδης πολυκατοικία έχει ένα πολύ όμορφο σημείο. Αλλά και γενικά είναι ήσυχα εκεί.

Εννοούσα μαζί με την παρέα σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97