Είναι η δεύτερη φορά σήμερα που στην βόλτα μας έφαγε ακαθαρσίες.Παρατήρησα όμως οτι είναι απο άνθρωπο (Τί αηδίαααα...).Τί να κάνω με τον βρωμόστομό μου;;;;
Ενώ προχωράς με τον σκύλο σου στο λουρί βλέπει κάτω σκ#$^τα και του εμφανίζεις 2 καταστάσεις!Ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει σκυλος που θα του δωθει η ευκαιρια να επιδωθει στην κοπροφαγια και δεν θα υποκυψει. . Για να μην σου πω οτι οχι μονο θα τα φαει αλλα σε πολλες περιπτωσεις θα κυλιστει πανω τους. Αν τωρα καποιος το κραταει με το λουρι και δεν το αφηνει να πλησιασει κοπρανα η δεν τρεχει ελευθερο σε φυσικο περιβαλλον λογικο ειναι να μην φαει και να σου λεει μετα οτι το δικο του δεν τρωει.
Δεν το λεω κρινοντας μονο απο τις δικες μου. Πριν μετακομιισω εκτος αστκου κεντρου εμενα στον Χολαργο. Καθημερινα επι χρονια μαζευομασταν λοιπον ολοι οι σκυλαδες σε ενα σκυλοπαρκο που υπαρχει εκει. Δεν υπηρχε σκυλος που να μην τρωει κοπρανα, κυριως ανθρωπινα γιατι εμπεναν πολλα δυποδα ζωα εκει στο δασακι για την αναγκη τους. Αποτελεσμα να κυνηγαμε ολοι τα σκυλια μας και να προσπαθουμε να τα κρατησουμε μακρια απο της ακαθαρσιες.vasgial κάπως απόλυτο αυτό που λες...δεν ισχύει για όλα τα σκυλιά.