Τροφικη αλλεργια σκυλου

Harley!

New Member
16 Μαρτίου 2017
1
0
39
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα λιγη βοηθεια.Η σκυλιτσα μου αντιμετωπιζει θεμα τροφικης αλλεργιας το οποιο το ειχαμε υποπτευθει και παλιοτερα(τωρα ειναι 4 χρονων).Ξεκινησε αυτη τη φορα με πολλους εμετους καθημερινα για διαστημα ανω των 3 εβδομαδων και ενω ολες τις εξετασεις ηταν καλες δεν ανταπικρινοταν καν στην αντιεμετικη αγωγη οποτε ο κτηνιατρος συνεστησε να τη γυρισουμε σε υποαλλεργικη τροφη με πρωτεινη που δεν εχει ξαναδοκιμασει.Πηραμε λοιπον τη d/d της hills με αρνι και ρυζι...Το σκυλακι μου ξεχασα να αναφερω οτι ειναι εξαιρετικα ιδιοτροπο με το φαγητο απο κουταβι που το βρηκα..Με τα χιλια ζορια λοιπον να φαει ελαχιστη ποσοτητα απο d/d.Την προσπαθησα 15 μερες και μετα μιλησα παλι με τον κτηνιατρο και την πηγαμε σε d/d duck and rice...Ουτε να την πλησιασει..Της τη βαλαμε και με ρυζι(γιατι κονσερβα αντιστοιχη δε μπορω να βρω πουθενα σε ολη την αθηνα) και παλι τπτ.Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο?Μπορει να μου προτεινει αλλες υποαλλεργικες τροφες??
Ευχαριστω πολυ

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Κατι πολυ πιθανο ειναι να εχει αλλεργια στα συνηθες συστατικα των ξηρων (πατατες,καλαμποκια κτλ)
Γενικα μην ακους τους κτηνιατρους στα θεματα διατροφης,χορηγουμενοι ειναι σχεδον ολοι απο εταιριες ξηρων για αυτο δεν θα ακουσεις ΠΟΤΕ καλο λογο για ωμη διατροφη απο τον κτηνιατρο σου.
Θα σου προτεινα για μια εβδομαδα να δωσεις μπαρφ κοτοπουλο με ή χωρις λαχανικα και να δεις πως θα παει.

Δες κ αυτο το βιντεακι γενικα τι παιζει με τις ξηρες κ δη τις "φαρμακευτικες"