Τροφη για γαλλακι

pokitoz

Member
16 Οκτωβρίου 2016
20
2
34
Καλησπερα παιδια αγορασα ενα κουταβακι 2 μηνων γαλλικο μπουλντογκ . Τι τροφη να του αγορασω ποια προτεινετε??
Ευχαριστω.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
τελικά το αγόρασες ή σου το χάρισαν? ;)
Το καλύτερο είναι να ρωτήσετε εκείνον που σας το πούλησε τι τροφή το τάιζε για να μην αλλάζετε σε τόσο μικρό μωρό. Αλλιώς να πάρεις τροφή puppy για μικρόσωμα σκυλιά. Υπάρχουν πολλές καλές τροφές. Διάβαζε τα θέματα στην ενότητα "Διατροφή"

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
  • Like
Reactions: Orilis and yasemin

pokitoz

Member
16 Οκτωβρίου 2016
20
2
34
Υπαρχει καποιος να μου πει ποια τροφη να του δωσω ή ολοι το πεζετε επιστημονες και εξυπνακιδες εδω μεσα?????

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Υπαρχει καποιος να μου πει ποια τροφη να του δωσω ή ολοι το πεζετε επιστημονες και εξυπνακιδες εδω μεσα?????
Σου εχουν ηδη απαντησει. Το φορουμ εδω δεν ειναι δημοσια υπηρεσια που οφειλει να σε εξυπηρετησει. Οποιος το κανει, το κανει επειδη θελει. Μηπως την εχεις λιγο;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Σε τροφή για σκέψη έπρεπε να μετονομαστεί...

Μνημόνια μέχρι ...να βγάλουμε ουρά και τρίχες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σε τροφή για σκέψη έπρεπε να μετονομαστεί...

Μνημόνια μέχρι ...να βγάλουμε ουρά και τρίχες!
Όχι τρίχες κι είναι ακριβό το λέιζερ. Ουρίτσα μια χαρά θα γίνουμε και πιο εκφραστικοί.

• Like
Reactions: Elrandir

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Εχω πει και αλλες φορες, αυτον που δεν ξερει και κανει λαθος τον κατανοω. Ξερω, η εποχη του ιντερνετ, νεα παιδια κτλ κτλ κτλ...στο δινω εγω, δεν πειραζει.

Αυτον που ηρθε, ρωτησε, του δωσαν το ερεθισμα, παραδεχτηκε οτι θα ψαχτει, και εν γνωση του εκανε μια τετοια κινηση... τι να σου πω ρε φιλε.

Εισαι η χειροτερη βερσιον, πραγματικα καταπτυστος. Με ξεπερναει αυτη η συμπεριφορα.

Και στην τελικη, οχι απλα επειδη εισαι αγενης, αλλα μας εχεις δειξει οτι πρατεις βαση κοστους (νομιζεις).
Ε πανε παρε την πιο φθηνη και ασε εμας τους εξυπνακηδες/επιστημονες να λεμε τα δικα μας, win-win

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ε πανε παρε την πιο φθηνη και ασε εμας τους εξυπνακηδες/επιστημονες να λεμε τα δικα μας, win-win
Όχι, εντάξει, επειδή το ζωντανό δεν μας φταίει, και σύμφωνα με την παρότρυνσή σου θα καταλήξει με καμιά τόνους στην καλυτεροτερότερη(ναι ναι στην απ'αυτήν), ας ξέρει ο κύριος "θα το ψάξω για να μην κάνω αυτό που θα μου πείτε" ότι ο σκύλος είναι σαρκοφαγο κι ότι οι τροφές γράφουν τα συστατικά με σειρά περιεκτικότητας. Οπότε ας πάρει, έστω, μια με κρέας ως πρώτο συστατικό.
(Κι αν έχει συζητηθεί η διατροφή γαλλικών, όλων των ηλικιών...)

• Like
Reactions: zenio and noni_papa