Τροφή

Marialib

New Member
29 Μαρτίου 2017
3
2
26
Παιδιά καλησπέρα . Εχω ενα κουταβάκι 4 μηνών και έως τώρα της έδινα ξηρά τροφή μάρκας royal όπως μου είχε πει ο κτηνίατρος. Οικονομικά όμως δυσκολεύομαι έτσι πήγα σε ένα πετ σοπ και ζήτησα κάποια Καλή τροφή αλλά πιο οικονομική. Μου έδωσαν την golosi . Είδα όμως τώρα πως δεν έχει πολύ καλές κρητικές στο φορουμ. Έχετε να μου προτείνετε κάποια Καλή και σχετικά οικονομική; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
  • Like
Reactions: Marialib

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ειναι κριμα ενα κουταβακι 4 μηνων που αναπτυσσεται κ θα αναπτυσσεται για καιρο να τρωει σκουπιδια..δεν μιλαω για την παραπανω ξηρα(δεν την ξερω) μιλαω γενικα για φτηνες τροφες.. γιατι καταδικαζεις την υγεια του και πιθανως να δημιουργησεις θεματα στην υγεια του με τα οποια μπορει να ερθεις αντιμετωπη μεθαυριο? Κ ετσι αναγκαστεις τελικα να πληρωσεις κ περισσοτερα για την υγεια του? Αν υπαρχει οικονομικο θεμα, το οποιο φυσικα κ ειναι σεβαστο, διαβασε για μειρευτη τροφη τοτε απο εσενα ή ωμο που κατα βαση κ τα δυο ειναι οικονομικες αλλα κ πιο υγιεινες επιλογες. Το βασικοτερο κομματι της ζωης του ειναι η σωστη διατροφη οπως ακριβως ισχυει και για σενα.. με την διαφορα οτι δεν μπορει να αποφασισει αυτο αλλα εσυ τωρα εχεις την ευθυνη του.

giorgos76

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
91
7
θεωρώ ότι είσαι λίγο προκατειλημμένη με την έννοια "φθηνό" ή ¨ακριβό ¨...δεν είναι όλες οι ακριβές καλές ούτε όλες οι φθηνές κακές... έχω δώσει ακριβές που δεν κάνανε για τον σκύλο μου και που δεν μου πρόσφεραν περισσότερα σε σχέση με μια φθηνή...πεταμένα λεφτά είναι μια ακριβή τροφή τύπου κροκέτας για μένα...αν θες να ξοδέψεις λεφτά πας σε barf...προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Simpsons , γι' αυτό και την πρότεινα

Marialib

New Member
29 Μαρτίου 2017
3
2
26
Ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα δεν σκοπεύω να δώσω σκουπίδια στη μικρή μου απλά φαντάζομαι οτι μπορεί να βρεθεί μια αρκετά καλη τροφή σε φυσιολογικά πλαίσια τιμής. Όσο για τα μαγειρευτά ο κτηνίατρος μου είπε να τα αποφύγω .

Last edited:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Εννοειται οτι υπαρχουν κ ακριβες τροφες που δεν ειναι καλες αλλα θελει ερευνα!! Πλεον ξερουμε οτι οι κροκετες γενικοτερα οτι τιμη κ να εχουν ειναι σε δευτερη μοιρα σε σχεση με μαγειρευτο η μπαρφ.. ο κτηνιατρος σου μαλλον πουλαει ρουαγιαλ ε? Να μια ακριβη τροφη που δεν αξιζει κατα την γνωμη μου:) αλλα ελα που την πουλανε κ πρεπει ο κοσμος να την αγοραζει. Κ οι δικοι μ κτηνιατροι πουλανε ρουαγιαλ αλλα δεν θα τολμησουν να πουν οτι το μαγειρευτο ειναι χειροτερο αυτο ειναι θρασος:eek: δεν λεω για τα μαγειρευτα που τρωμε εμεις με τα αλατια.. για δικο του σκετο βραστο εννοω ή ωμο με κομματια κρεατος μαλιστα που εσεις δεν θα τα φατε (αρα οικονομικοτερο). διαβασε και ψαξε τι ειναι καλο να τρωει ο σκυλος τι βιταμινες πρεπει να παιρνει αναλογα με την ηλικια, πατα κ στην αναζητηση εδω εχει πολλες κουβεντες για φυσικη τροφη, barf κτλ (y)

• Like
Reactions: Orilis and elverg

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.340
8.079
Εγω πιστευω οτι οι κτηνιατροι λενε οχι στο μαγειρευτο γενικα, επειδη ο περισσότερος κοσμος οταν λεει μαγειρευτο εννοει πεταω λιγο ρυζι γαι σκυλους και 2 κομματια κρεας περισσευματα απο το χασαπη, αντε και τιποτα που περισσεψε απο το φαι μου και ειμαι ενταξει. Και δεν εχουν αδικο το βλεπω συχνα, οποτε προτεινουν καλυτερα ξηρα για να αποφυγουν τα χειροτερα. Εγω προσωπικα του δινω ξηρα της ταξεως των 60, απο ερευνα που εκανα κατω απο 48 το 12κιλο δε βρηκα κατι να με ικανοποιει και αντικατεστησα τις ετοιμες λιχουδιες επιβραβευσης με κοτοπουλακι, σαρδελιτσες, αυγουλακι, καροτακι κτλ ωστε να τρωει και κατι φυσικο. Ιδανικα θα ηθελα να μαγειρευω ισοροπημενα, αλλα λογω τροπου ζωης δεν γινεται.. Εαν το καλοσκεφτεις επισης τα δεκα ευρω διαφορα ανα μηνα που βγαινει το τσουβαλακι σε σχεση με μια φτηνοτερη τροφη ειναι 3 καφεδες εξω, προτιμησα να τους κοψω.

Last edited:

Marialib

New Member
29 Μαρτίου 2017
3
2
26
Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά . Είναι το πρώτο μου σκυλάκι και ακολούθησα ότι μου ειπε ο γιατρός γιατί φοβόμουν μήπως κανω κάποιο λάθος . Θα το ψάξω καλύτερα και στις συζητήσεις να δω τι καλύτερό θα μπορέσω να προσφέρω στην μικρή μου