Επειδή η κοπρούλα μου λόγω θέματος υγείας ξεκίνησε την ειδική διατροφη (RC Cardiac) χαρίζω ένα πακετάκι N&D, απο το οποίο λείπουν το πολυ 200 γρ. Δεν θέλω να παει χαμένο. Οποιος το θελει ας στείλει πμ.
Ναι αλλά πως θα ξέρεις ότι το άτομο αυτό έχει πράγματι ανάγκη αυτό το 10αρικο ή δεν είναι τζαμπατζής ο οποίος θα σκεφτεί "Ωπ, να και και η τζαμπέ τροφούλα". Τουλάχιστον στα κυνοκομεία ή σε τσεκαριμένες φιλοζωικές εθελοντών θα ξέρεις ότι πράγματι είχαν ανάγκη και αυτά τα έστω 500γρ τροφής. Επιπλέον, προσωπικά εγώ τουλάχιστον, θα χαιρόμουν αν κάποιος "κόπρος" του δρόμου έτρωγε για πρώτη φορά στη ζωή του καλής ποιότητας τροφή όπως η ND έστω και για λίγο, παρά να τη φάει ένα σκυλάκι που έτσι και αλλιώς θα την έχει δεδομένη αυτή την τροφή μέχρι να τη βαρεθεί. Μπράβο σου πάντως που τη χαρίζεις και δεν την πουλάς.Γιατι μπορει να υπαρχει ατομο που δινει ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ τροφη στον σκυλο του κ ετσι θα γλυτωσει ενα δεκαρικο. Τα αδεσποτα τα ταιζω ουτως η αλλως.
Για τους κόπρους έχω μια παρόμοια, λίγο πιο φθηνη αλλά κ πάλι σούπερ πρίμιουμΝαι αλλά πως θα ξέρεις ότι το άτομο αυτό έχει πράγματι ανάγκη αυτό το 10αρικο ή δεν είναι τζαμπατζής ο οποίος θα σκεφτεί "Ωπ, να και και η τζαμπέ τροφούλα". Τουλάχιστον στα κυνοκομεία ή σε τσεκαριμένες φιλοζωικές εθελοντών θα ξέρεις ότι πράγματι είχαν ανάγκη και αυτά τα έστω 500γρ τροφής. Επιπλέον, προσωπικά εγώ τουλάχιστον, θα χαιρόμουν αν κάποιος "κόπρος" του δρόμου έτρωγε για πρώτη φορά στη ζωή του καλής ποιότητας τροφή όπως η ND έστω και για λίγο, παρά να τη φάει ένα σκυλάκι που έτσι και αλλιώς θα την έχει δεδομένη αυτή την τροφή μέχρι να τη βαρεθεί. Μπράβο σου πάντως που τη χαρίζεις και δεν την πουλάς.