Τροφή Alleva

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
Θετικο οτι πρωτο συστατικο ειναι το κρεας,αλλα απο εκει και περα πολυ αλευρολιποσκονοχημικο κατασταση βλεπω.Δεν εχει φρουτα, λαχανικα,κτλ.Πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει.

Οι μικρες συσκευασιες ειναι παντα πιο ακριβες σε σχεση με τις μεγαλες.πχ η acana εχει τα 3 κιλα 20€,ενω 60€ τα 13κιλα.

Σε μεγαλη συσκευασια ποσο κοστιζει;
45-50 απο οσο θυμαμαι αν κ δε ταιζω αυτη απλα μου εκανε εντυπωση λογω τιμης συστατικων κ του οτι δεν την ηξερα

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Την εδινα σε ολους τους υπηρεσιακους σκυλους και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα.Τωρα μαλιστα βγαζει ενα κωδικο ο οποιος ειναι για εκτροφεις και εχει μεγαλη απορροφητικοτητα και λιγα κοπρανα καθως και ελλατωνει την πτωση τριχας και οσμης.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
Την εδινα σε ολους τους υπηρεσιακους σκυλους και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα.Τωρα μαλιστα βγαζει ενα κωδικο ο οποιος ειναι για εκτροφεις και εχει μεγαλη απορροφητικοτητα και λιγα κοπρανα καθως και ελλατωνει την πτωση τριχας και οσμης.
ποιος ειναι αυτος?μπορουμε να το δουμε?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για να μην ανοιγω νεο θεμα αλλου, θα ηθελα την γνωμη σας αν καποιος γνωριζει ή εχει δοκιμασει την alleva για κουταβια.
Ευχαριστω.

mikeo1

New Member
21 Δεκεμβρίου 2010
2
0
Υπάρχουν και καλύτερες, αυτή είναι στο ίδιο σακί με την Brit και τη Cibau. Δίνεις 10 ευρώ παραπάνω και παίρνεις κάτι καλύτερο.
απο οτι φαινεται πρεπει να εχεισ εμπαθεια η κατι αλλο συμβαινει?!? πρεπει να ξερεισ οτι η alleva δεν εχει καμια σχεση με αυτεσ που αναφερεισ !!! ρωτα και καποιον που την εχει ταισει!!! οπωσ π.χ(ελληνικη πολ αεροπορεια, ναυτικο κλπ) οπου τηρουντε αυστηρα οι προυποθεσεισ του αμερικανικου στρατου!!!οτι αλλο θεσ μπορεισ να με ρωτησεισ!!ποτε δεν ειναι αργα!!!

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Εδω και εναμιση χρονο τη δινω.
Η τροφη στη λιανικη κοστιζει 35 ευρω το 15 κιλο.
Ειναι super premium. O συνδεσμος που παραθετει η Berna ειναι η ιστοσελιδα της εταιρειας, που βγαζει και φθηνοτερα προιοντα. Χρησιμοποιω την Alleva και την Alleva plus.
Καλυπτει ολες τις αναγκες. Καποιος πολυ σωστα ανεφερε οτι την ταιζει στα Κ9 ο ελληνικος στρατος και η πολεμικη αεροπορια.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Στην εκθεση του ΟΚΑ το Μαρτη, ειχα την ευκαιρια να γνωρισω και απο κοντα το Roberto, τον ιδιοκτητη που εχει το εργοστασιο (Ιταλια). Ο εισαγωγεας βρισκεται στη Χαλκιδα. Οποιος θελει στοιχεια ας μου στειλε ΠΜ.
Εχει μεγαλη γκαμα, για ολες τις φυλες, για ολες τις αναγκες.
Προσφατα επενδυσαν σε ενα καινουριο μηχανημα εξ Αμερικης, που κοστισε περι τα 3,5 εκατομμυρια ευρω. Ετσι απο το περασμενο καλοκαιρι, η ιδια τροφη της ιδιας σειρας ειναι ακομη καλυτερη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@mortezes ευχαριστω, κατι τετοιες πληροφοριες ηθελα. Εχω ηδη πραγγειλει απο την Δευτερα δυο 15κιλα, αλλα ηθελα να ''ψαρεψω'' και εδω οτιδηποτε εχει σχεση και ειδικα απο ανθρωπους που την δουλευουν επι αρκετο διαστημα...;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eπανερχομαι στο θεμα με την αποψη μου για τον δικο μου σκυλο, που ειναι τωρα 4 μηνων.
Εδωσα μονο alleva επι 2 μηνες. Δεν ειχα ποτε προβληματα με διαρροιες ή οτιδηποτε, και την ετρωγε παντα λαιμαργα.
Το αποτελεσμα δεν ειναι πολυ ικανοποιητικο ομως οσον αφορα κιλα και τριχωμα.
Ποτε δεν ηταν λαμπερο το τριχωμα του και γενικα φαινεται οτι δεν του παει γιατι αν και τρωει πολυ δεν βαζει κιλα και ειναι μονιμα οριακος στα πλευρα και νοητά περιπου 2 κιλα κατω απο αυτο που θα επρεπε συμφωνα με την αναπτυξη του και τις διαστασεις του.
Την ιδια αποψη κατεθεσε και ο εκτροφεας που τον ειδε απο κοντα χθες.
Αλλαζω λοιπον τροφη απο σημερα σταδιακα.
Εννοειται οτι σε αλλον σκυλο μπορει να δουλευει ικανοποιητικα, αυτη ειναι μια πραγματικοτητα με τις σκυλοτροφες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Επανερχομαι λοιπον και εγω στο θεμα,για μια φιλη που ψαχνει για την τροφη αυτη!!!Τιμες και γενικα που μπορει να την βρει ειναι Αθηνα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog