Τροφή για κουτάβια γιγαντόσωμα

vaggelis k

New Member
12 Νοεμβρίου 2010
4
0
καλησπερα και απο εμενα.εχουμε αποκτησει προσφατα ενα ημιαιμο κουταβι καυκασου και ειμαι σε διλημμα τη τροφη να του παρω.του δινουμε τη royal προς το παρον κ θελουμε να την αλλαξουμε,να δουμε κατι σε acana η orijen.ποια η γνωμη σας?ειμαι καινουργιος κ ακομη ψαχνομαι στο forum κ εχω χαθει.
ευχαριστω

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες!
Εαν η τροφη ταιριαζει στο κουταβι για ποιο λόγο να την αλλαξεις?

vaggelis k

New Member
12 Νοεμβρίου 2010
4
0
αλλαξε ο κωδικος αναπτυξης και εχει γινει ενας για ολες της φυλες.εγω θελω αποκλειστικα τροφη μονο για γιγαντοσωμα.και επισης δεν μου αρεσει το γεγονος οτι δεν χορταινει με τιποτα.45 ε εχει κ τη θεωρω κατωτερη απο τις υπολοιπες της royal

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
παντωσ και η acana και η orijen εχουν εχουν τον ιδιο κωδικο για ολεσ τισ τροφεσκαι η τιμη ειναι πολυ ποιο υψιλη.και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενοσ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δηλαδη δεν εχουν για μεγαλοσωμες η μικροσωμες φυλες?
Να κοιταξεις η τροφη να ταιριαζει στο σκυλακι σου,που ειναι το πιο βασικο απο ολα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μην τρως παραμυθι με τα μεγαλα και τα μικρα σκυλια,μαρκετινγκ ειναι και λαθος,δεν πρεπει να εχει το μεγαλοσωμο υπερταχεια αναπτυξη,και μην δινεις και τιποτα βιταμινες,στον Καυκασο 3 φορες την εβδομαδα τρωνε και εγιναν παγκοσμια γνωστα για την υγεια τους και το μεγεθος τους(για δατροφη μιλαμε),τροφη με χαμηλη πρωτεινη και λιγη ενεργεια,οπως και χαμηλα ποσοστα τεφρας,αυτο χρειαζεσαι,αν παρει αυτες που ειπες ειναι πολυ δυνατεςαυτο το σκυλι θελει υπνο οχι ενεργεια,θελει περισοτερο προσοχη στο μεγαλωμα του παρα στην διατροφη του,περιβαλον σωστο θελει αφου θελεις το καλυτερο,που ζει το σκυλι?