Τροφή για Σαρ Πέι

Kommissar Rex

New Member
4 Οκτωβρίου 2021
4
0
24
Γνωρίζεται τι πρέπει να αποφύγω για τη διατροφή ενός Σαρ Πέι ? Και τι είναι καλύτερο να τρώει? (ήδη με δυσκολεύει η περιποίησή του, τουλάχιστον να μη με δυσκολεύει η διατροφή του..) Κανείς που να γνωρίζει?

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
938
1.061
28
δεν εχει σχεση η φυλη του σκυλου με το τι τροφη θα τρωει, ολα τα σκυλια μπορουν να φανε ολες τις τροφες, εκτος και αν υπαρχουν ιατρικοι λογοι για μια ειδικη διατροφη. θελεις να μας πεις ποια τροφη τρωει τωρα και ποσα χρηματα μπορεις να διαθετεις για τροφη, να μπορεσουμε να σου προτεινουμε κατι?

Kommissar Rex

New Member
4 Οκτωβρίου 2021
4
0
24
εχω δοκιμασει Acana wild coast και μια αλλη της brit . δεν θελω να ξεφυγω από τιμες αλλά αν εχετε κατι συγκεκριμενο να προτείνετε να το δοκιμάσω. Είναι πολύ καλ΄ό το σκυλί μου ας το έχω χαρούμενο..

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
938
1.061
28
και με αυτες τι αποτελεσματα ειδες? σωστα κοπρανα? του αρεσει? αν του καθεται καλα, συνεχισε με αυτη που δινεις τωρα. δεν υπαρχει λογος αλλαγης. και η ακανα και η μπριτ μια χαρα τροφες ειναι

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Γνωρίζεται τι πρέπει να αποφύγω για τη διατροφή ενός Σαρ Πέι ? Και τι είναι καλύτερο να τρώει? (ήδη με δυσκολεύει η περιποίησή του, τουλάχιστον να μη με δυσκολεύει η διατροφή του..) Κανείς που να γνωρίζει?
Δεν ξέρω πολλά από Σαρ Πει αλλά υποτίθεται πως δεν χρήζει ιδιαίτερης περιποίησης. Πες τι σε δυσκολεύει μήπως και βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει. ( Εκτός και αν πάσχει από δερματικά και αλλεργίες το οποίο είναι ένδειξη κακής εκτροφής ή προέλευσης, όπως θες πάρτο ). Αν είναι σκυλί από εκτροφείο ρώτα τον εκτροφέα.

Όσο για τις τροφές που είχες πρόβλημα; Η acana μόνο φθηνή δεν είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα κάτσει καλά στον δικό σου σκύλο.

Διάβασε στο φόρουμ
Σαρ-πέι, ένας μοναδικός σκύλος!

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
454
32
Όπως είπαν και ποιο πάνω όλες αυτές οι τροφές είναι μια χαρά ελπίζω να μην έχει κάποιο δερματικό

Kommissar Rex

New Member
4 Οκτωβρίου 2021
4
0
24
Από δερματικά είναι μια χαρά.. Τον περιποιούμαι... επειδή ενας φίλος μου είπε να προσεχω τις τροφες γενικα.. αλλα δεν μου εξηγησε ειπα να ρωτήσω.. ευχαριστω!