Τροφή για Γερμανικό Ποιμενικό...

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Για σας ειμαι καινουριος στο φορουμ, εχω ενα γερμανικο ειναι 12 μηνων και του δινω εδω και δυο μηνες την pedigree μου ειπαν ομως οτι δεν ειναι και η καλυτερη τροφη του αρεσει ομως και την τρωει. Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποια καλη τροφη μεχρι το παλυ 50$?

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Για μάρκες απο τροφές μην κοιτάς μόνο την τιμή γιατί μπορεί μια πιο ακριβή να σου βγεί τελικά πιο φτηνή.
Δηλ. η φτηνή να λέει π.χ. 500γρ την ημέρα και η ακριβή 300γρ (παράδειγμα σου λέω), οπότε βλέπε και τη ημερήσια κατανάλωση θα γραφή στο σακί.

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Ο δικος μου γενικα δεν τρωει πολυ οτι τροφη και να του εχω παρει τα 12 κιλα με πανε ενα μηνα πανω-κατω!
Η Orijen ποσο κανει?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Καλως ηρθες !!!
Εγω προσωπικα της δινω royal canin german shepherd.
Η οριτζεν ξερω πως ειναι απο τις καλυτερες αλλα δν κανει για τν γερμανιδα μ γτ εχει καπως ευαισθητο στομαχακι .

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Κι εγω του εδινα royal αλλα τωρα πια δεν μπρορω να την αγοραζω, ειναι πολυ ακριβη για εμενα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Proformance ,ProPac, Trainers choice, Cibau ειναι καποιες καλες τροφες γυρω στα 40-50 ευρω.

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Αμαλιαζ θα παω να δω αν θα βρω καποια εδω που ειμαι.....
Εσυ εχεις δοκιμασει καποια;

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Πως σου φανηκε; Ξερεις αν ειναι καλυτερη απο την πεντιγκρι που του δινω τωρα;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλυτερη ειναι σιγουρα. Μια χαρα μου φανηκε. Ολα καλα.

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Οκ ευχαριστω θα παω να την παρω απο εβδομαδα για να κανω και την αλλαγη σταδιακα! :)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Orijen σου προτεινω εγω :)
Γιατι orijen; Τι προσφερει περισσοτερο απο τις αλλες τροφες; Κανει για ολα τα σκυλια, ανεξαρτητα απο τις δραστηριοτητες τους; Την εχεις δοκιμασει σε καπποιο γερμανικο ποιμενικο; Ολα τα σκυλια ειναι ιδια; Ολα τα Γερμανικα Ποιμενικα ειναι ιδια;;;; Acana; Blue Buffalo; ???????????????????????????????????????????????????

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Proformance ,ProPac, Trainers choice, Cibau ειναι καποιες καλες τροφες γυρω στα 40-50 ευρω.
Nα προσθεσω την Happy Dog κ την Flatazor.
:D

Orijen σου προτεινω εγω
Oικονομικη ζητησε.
;)

Bacilys

Member
29 Ιουνίου 2010
13
0
Πηγα στην γιατρο σημερα και αυτη ειχε εκει μια Deli dog και μου ειπε οτι ειναι premium και οτι ειναι καλη....
Την ξερετε;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Απο μια γρηγορη ματια, δεν με εψησε και πολυ... Δεν εχει (ή δεν βρηκα..) και καμια σπουδαια αναλυση στα συστατικα. Απλα αναφερει πρωτεινες.. λιπη.. τεφρα 8% (μπολικο κατα τη γνωμη μου) . Και με 35euro... παρα ειναι φθηνη για να ειναι καλη. Με αυτα τα λεφτα, κανεις μηνιαια διατροφη BARF και ξερεις και τι δινεις. ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Royal Canin German Shepherd την χρυση!Αυτην του δινω εγω τωρα!
1st Choice επισης πολυ καλη!

B.A.R.F. δεν σου συνιστω αν δεν ξερεις πως πρεπει να συγκεντρωνεις την ημερησια ποσοτητα θρεπτικων συστατικων που πρεπει να λαμβανει ο σκυλος σου!
Επισης εγω δεν θα την αρχιζα σε σκυλο 12 μηνων!Ακομα ειναι στην αναπτυξη και με την BARF δεν θα ημουν απολυτως σιγουρος αν θα αναπτυσσοταν σωστα!Αργοτερα απο τα 2 χρονια ισως,αλλα και παλι υστερα απο πολυ μελετη γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι λαμβανει ο σκυλος καθημερινα!Μπορει εσυ να λες οτι αυτα τα συστατικα εμπεριεχονται σε εκεινη και εκεινη την τροφη αλλα δεν ξερεις σε τι ποσοτητα και αν τα δεχεται ετσι ο σκυλος!

Last edited: