μηνών εννοείς...Ο εκτροφεας μου ειπε οτι μεχρι τα 1,5-2 ετων τρωνε ξηρα τροφη μετα εκανε και μαγειρευτα και μου ειπε οτι τα μαγειρευτα εχουν μικροτερες πιθανοτητες για stomach twist! Εσες τι πιστευετε για την διατροφη?
Γιατί ξηρά μέχρι 2 ετών και μετά μπορεί και μαγειρευτό; Αν το στομάχι του σκύλου έχει συνηθίσει 2 χρόνια ξηρά δεν θα είναι πρόβλημα;οχι berna χρονων εννοει.
Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν καλό ένας μεγάλος Δανός να τρέφεται με μαγιρευτό φαγητό.Οσο μεγαλωνει καλυτερο ειναι να τρωει μονο ξηρα τροφη η και μαγειρευτα και τι μαγειρευτα ειναι καταληλα?
οντως, γι αυτο μιλησα για barf. το μαγειρευτο δεν νομιζω πως ειναι καλη επιλογη.Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν καλό ένας μεγάλος Δανός να τρέφεται με μαγιρευτό φαγητό.
Μαγιρευτό σημαίνει ότι ο σκύλος δεν θα τρώει κόκκαλα. Απαγορεύτικό για ένα σκύλο μεγάλης φυλής κατα την άποψη μου.
Το ξερω οτι δεν το ειπες με κακια απλα εχω αγχωθει θα της πω να μου δωσει η εκτροφεας ενα διατροφολογιο και μολις μου το πει θα το δειτε και εσεις να μου πειτε!Ναι θα την βρω και την κ.Γκιναλα και θα μου πει και εκεινη!