Χαιρετώ όλα τα παιδιά, είμαι καινούριος στο site και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα. Οπως έχετε καταλάβει έχω αγοράσει ένα γερμανικό ποιμενικό τύπου ρεξ και τώρα έχει γίνει 5 μηνών. Επειδή ενδιαφέρομαι με το θέμα της διατροφής εντελώς τυχαία μέσω google ανακάλυψα την παρέα σας. Λοιπόν διάβασα όλα τα θέματα που έχουν σχέση με συστατικά και αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Δεν έχω χρόνο για μαγειρέματα τροφών ούτε για να τρέχω για ψώνια και το μόνο που με βολεύει είτε βγαίνει πιο φθηνά είτε πιο ακριβά είναι η (άκυρη για σας) λύση της ξηράς τροφής. Λοιπόν βάση των όσων διάβασα καλές ξηρές τροφές δεν υπάρχουν Ελλάδα και αν υπάρχουν τα έξοδα του σκύλου θα αγγίξουν τα έξοδα μιας 3μελής οικογένειας. Ακόμα να πω ότι ο σκύλος τρώει την Pro pac large breed puppy. Υπάρχει κάποια ιδανική τροφή που να συνιστάτε για τον σκύλο μου? Δεν θα μπω σε αντιπαραθέσεις με κανέναν.Απλώς από την στιγμή που υπάρχει ολόκληρο site και με τόσα μέλη σημαίνει ότι τουλάχιστον στο θέμα τροφής θα έχετε καταλήξει κάπου....Λοιπόν όποιος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει ας προτείνει καθαρά εταιρεία και ποια σειρά.... Να και κάτι που βρήκα http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=236&cat=all
Last edited: